Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
Hali!
szvsz.: Annak idején az UBI megvette a csődös 3DO-tól az M&M kiadás licenszét azzal az igérettel a rajongók felé hogy nemsoká jön egy igazi "Jan van Canaghem"-es produkció, sanszosan a "régi csapat" újraélesztésével. Aztán tel-mult és vhogy nem akart feléledni a fejlesztés és akkor összejöttek az Arkane Studio-val akik egy kétsegtelen kiváló alapra felhúztak egy teljesen szokványos medevial fantasy történetet (egy alapismeretekkel bíró RPG mesélő bármikor képes ennél jobbat is előadni:)). Ezzel együtt a gama szerintem jó, baromi nagyokat lehet gyakni, 18+++ látványvilág és egyáltalán nem rosszabb mint bármelyik "piacvezető" FPS. Viszont nem M&M és összevethetelen bármilyen nem lineáris kalandjátékkal (pl. TES:Morro,Obli...). Amikor először láttam játszani vele a fiamat akkor enyhe felháborodással vettem az M&M védjegy elbitorlását és meditáltam hogy egyáltalán mellé ülök-é, de aztán legyóztem ez első előitéletet és meg kell valljam "egy baromi nagyot őrjöngtem vele:)))!", 1-szer (vagy 3-szor:)) igazán végigtúrható. Nemtom mennyire lesz életképes az Ubisoft-Arkane a jövőben, illetve valaha is visszakapjuk-é a tradicionális M&M hangulatot (ami szvsz. a 7.-kel érte el igazi csúcsát).