Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
Megkíméljük az életed. De csak akkor ha leírod százszor hogy: Sternocleidomastoideus :D Copy-Paste nem engedélyezett. Vigyázz a gépedre spyware települt tudjuk milyen gombokat nyomsz meg :D:D:D
Amúgy meg tényleg. Hogy őszinte legyek nekem sem voltak túl nagy elvárásaim a játékot illetően és végig játszás után is hiányzott valami. Hangulat jó, bár láttam már jobb sztorit is (kotor,fable,area 51,fear...), a grafika szerencsére valamennyit ellensúlyozott. az utolsó két pályán jöttem rá hogy lehet kihajolni is :D A helyszinek egyediek és jól kialakítottak voltak. Az ellenfél a végére szerintem táposra sikerült.(spoiler)/// Azok a mezíttelen albinó emberkék akik csaholva ugrottak rád és kikerülték a kardot... az azért kicsit sok volt. No meg az órjáshernyó. Mikor megláttam azért haltam meg mert kifordúltam a székből a röhögéstől :-D.///(spoiler vége) Első próbálkozásnak jó, no de az Arx Fatalis után... No mind1. Reméljük hogy lesz folytatás ahol már okulnak ebből. Sajnálnám ha nem lenne. Kicsivel több sztori, kicsivel több csavar, kicsivel több skill és fejlődési lehetőség. És kicsivel több fantasy. (bírnám ha a WoT könyvből csinálnának már végre játékot fp/tp nézetben rpg kategórában).