Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
  • Aggressor HUN
    na végigtoltam...nagyon jó volt(Assasin),rettenet nehéznek tűnt...az utolsó két HATALMAS katakomba-szerű templomocska hideglelős-borzongós hangulata rettenetesen el lett találva!!! :-)...a csajt kinyírtam mert nekemjött...én is csak 4 Küklopszot találtam(1,ahol a goblinok ledöntik az oszlopot a résnél,2.a demóból a vizes pályán,3.az utcán a városi harcoknál,4.az utsó katakomba-templomban,Abyss bejáratánál Isthvan alatt)...a különböző íjakkal(poison,winter,flame,elf,rope) és a talált(2 db is volt) titkos kifogyhatatlan vesszővel azért már tutkós :-)...
    most varival vágok neki...
    jut eszembe,Audigy 2-m van,minden kodekem fent(nem vagyok nagyon láma,;divx,g400,xvid,mediaplayer10,winamp 5.25,az utsó gyári driverek mindenből,)minden játék hibátlanul megy,filmek is,ellenben nekem SINCS szinkronhang mindenhol a játék alatt(csak ebben!),a videókban megy minden,a játék alatti párbeszédek és gondolatok nem...valaki rájöhetne miért...előre is köszönöm...jahh conf:AsusA7N8XDeluxe AMD 3.2+,1GB Kingmax,Audigy2ZX(-fejhallgatóval nyomom),Chaintech 6800GT 256MB,semmi kodekpakk vagy ilyen s.arság!...