Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
  • el Boogie
    Szerintem nincs semmi gond ezzel a játékkal - már ami a működést illeti. Normálisan működő driverekkel, megfelelő directX verzsönnel és jól beállítva (értsd: a texture detail medium-on, a többi mehet high-on, esetleg a HDR-t is ki lehet kapcsolni mert elég ratyi szerintem, viszont cserébe nyer egy pár frame-et az ember, és stabilabb is lesz). Így egy buggal nem találkoztam, egyszer nem fagyott le, nem dobott ki az asztalra, nem tölt a végtelenségig, és még szép is. A texture detail van mediumon (ez a legfontosabb!!) a többi mind maxon, na jó, az árnyékok low-on. 4x-es anti aliasing, a szűrő 8x-os anisotropic-os és a nagyobb szabad tágas területeken sok karakterrel sem "röcög" - bár érezhető f/sec csökkenés, de még folyamatos a mozgás. A securom loaderes verzióval, vagy a crack-el: tök mindegy. Szóval szerintem akinek problámája van, az ne a játékban keresse, hanem próbáljon játszani a beállításokkal, toljon fel egy friss drivert a kártyáihoz, és tegye fel a gammához prezentált dirctX-et! A haveromnak pl ez utóbbi gyógyította meg a játékkal kapcsolatos összes gondját.