Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
  • Maxtreme
    Kövezzetek meg de szerintem iszonyatosan unalmas, és monoton ez a játék.
    Pedig a demo után igyekeztem objektíven hozzáállni a dologhoz, nem lehet mondani hogy nem kapott esélyt.
    Tegnap chapter 6-ig vittem el. (ahol a kristályokat kell összeszedni)
    Kevés játék van amit jóval a fele után (60%+) abbahagyok, de ez azok közé tartozik. Számomra annyira lapos, unalmas a gameplay hogy az eszméletlen.
    Az még csak hagyján hogy 1 középkori komoly samuval van dolgunk, de még ráadásul itt ez az eszméletlenül rosszul kivitelezett harcrendszer is, (bár biztos van akinek bejön) ami valahol a játék veszte számomra. Baromi fárasztó tud lenni hogy 1 ellenséggel percekig kell vesződni.
    A fegyverek amik a rendelkezésre állnak nevetségesek. (pl a zombik ellen.) Kardal + az eddigi legerősebb pajzsal vagy 8x pofán kell baxni hogy megmurdeljen. Persze ha ő 1x hozzádér az minusz sok hp.
    Lehet bennem van a hiba, de valahogy nem jön át a hangulata.
    Maga a game pedig tényleg nem lenne rossz, jól össze van rakva. (nagyon jó fizika, érdekes változatosnak mondható tájak, szép gfx, viszonylag kicsi gépigény) Nekem valahogy mégsem tetszik.
    A kaput a kristáylkeresősdi tette be teljesen. A kis tököm kószál 1 zombikkal teli labirintusba 4-5 loading screen között órákon át.
    Szal részemről ennyi.
    HANGSÚLYOZOM EZ CSAK MAGÁNVÉLEMÉNY, nem kérek kurvaanyázást mint a carbon topikba..