norti#2
Hát én nemtom... lehet az én ízlésvilágom kifordított, de nekem se a denevérember, se a bűnváros mint képregényátirat nem jött be... a sin city dögunalom és eléggé idegörlők a színes fekete/fehér váltakozások benne, a batman meg olyan, hogy van van de minek? olyan érzésem volt amikor megnéztem mintha fele kimaradt volna a filmből. nem tudom minek a fele, de az hiányzott.
most itt van az F4, és ahhoz képest hogy amerikai maszlag képregény baromság, sztem elég jól meg van csinálva, van eleje-közepe-vége, vannak benne elég szép effektek, van gonosz akit tényleg látunk hogy alakul gonosszá és nem ezekkel a mély gondolatokon átivelő maszlagokkal alakítanak gonosszá... manapság minden film a bennünk rejlő gonoszról, a félelmeinkről szól, amitől már hányok... itt van végre egy film, amire ha beülök a nem éppen gondmentes hétköznapokon, tudok szórakozni egy jó 1,5 órát és nem arra kell koncentrálnom, hogy melyik érzelmi kitörésére figyeljek a főhősnek, vagy éppen mit miért tesz! A képregény egy szórakoztató műfaj - valakik azért súlyosabban fogják ezt fel... - és nem dráma, amit át kéne érezni.