• arty
    #185
    nah, én is megteszteltem :) ...kihagyott ziccer: zsaruk, törés, nappali versenyek ...

    Az egész egy blődli, egy burleszk. Már 50mph melett is olyan a sebesség(érzet) mintha 239el mennénk, nevetséges ... és mindez az alap vacak kocsival! Milyen lesz a csúcsverda ?? 946548km/h érzésre??

    Persze ez nem gond, mert a fákról lepattanunk(néha még sebességet is lehet vele nyerni), az egyéb tárgyak szó szerint papímasé módjára hullanak tarabjaikra. Egyetlen akadály a többi jármü, melybe belerszállva látványos lassitásban láthatjuk a game egyetlen pozitivumát: a törést. Aztán gázt adunk és a kocsi mintha mi sem történt volna megy tovább, a korábban látott amortizálódás nyom nélkül eltünik!!!!!!

    VICC !!!!!! Az irányitás a legrosszabb árkád, amit valaha próbáltam, ha valaha is szidtam az nfs szériát emiatt, hát, most elgondolkodhatok, h akár ennyire is lehet SZART csinálni ....

    Tuning? Versenyek? Hangulat???? Pénzgyűjtögetés ????? NINCS!!!!! Talán valami nyomokban, tépem a hajam, h a grafika mennyire tetszetős, törés és rendőrök is vannak és mindez egy ótvarul összedizájnolva, eltulozva ... SIRALMAS!!!!!

    Még az ellenségeimnek sem kívánom, nekik inkább NFS UG 3 ;)))

    Midway remélem csődbe megy, ha ilyet képes kiadni, bár megtettek mindent h megóvjanak(starfoce3) - jól irta néhányotok, h minket véd a védelem ... ilyenkor sajnálom, h van megkerülési lehetőség :D

    Most pedigigyexem elfelejteni, hogy egyáltalán észrevettem ezt a szutykot. Bye.