• NEXUS6
    #67
    Azt aláírom, hogy ha az arab vezetők (legyenek ezek szaudi, kuvaiti puszipajtás olajmilliárdosok, vagy elég ellenséges szír politikusok) meg tudnák tenni, hogy kinyírják amerikát (és talán európát is) úgy hogy nekik abból csak minimális káruk származzon, azt egy szó nélkül megcsinálnák!!!!!

    A II. VH elején még senki nem tudott semmit. Emlékezzetek úgy indult, hogy nem is lesz egy nagy konfliktus, a németek kapnak egy két dolgot és mindenki elnyugszik.
    Amikor komolyan kitört a háború, a németek és az oroszok még egy oldalon álltak (Molotov-Ribbentrop paktum)!!!!
    Közösen lenyomták Lengyel országot, az oroszok meg nekimentek a finneknek.
    Már majd két éve folyt a háború,nem túl nagy intenzitással, amikor 41-ben a németek és a russzkik egyszer csak egymásnak estek!!!!!!
    Számított erre valaki? A közvélemény nem igen!

    Csak azt akarom ezzel mondani, hogy sz.rt se tudunk az egészről.
    Etetnek bennünket ezzel a terror ellenes maszlaggal miközben a harcok, a helyezkedés, az erővonalak teljesen máshol vannak.

    Pl Pakisztán: Jó pár éve rendelkezik atomfegyverrel, ennek fejlesztésében együttműködött Kínával, rakéta technológiiáért átadta É-Korreának, és Iránnak, ráadásul a területén tudvalevőleg működnek szélsőséges Iszlám csoportok, mit ne mondjak nagy valószínűséggel Oszama is ott van!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ezek a tények az utóbbi években derültek ki, és szinte egyiket sem kommentálták az amerikaiak, arra sem emlékszem hogy egyáltalán ejnyebejnyét kaptak volna.

    Eszembe jutott egy elég gázos forgatókönyv: Pakisztán Kína Irán együttműködik, titokban mindent megígérnek É-Koreának akik ezért vállalják, hogy konfliktust kezdeményeznek az USA-val. Nem kell III. VH elég csak hogy egy két bomba nagyvárosokra hulljon. É-Koreában meghal 2-3 milkó emberke (akik így is úgy is meghaltak volna a szeretett vezér (Kim Dzsong Il) "áldásos tevékenysége folytán, Amerikában meg meghal mondjuk 50 milkó, de ezzel elpusztul LA, Seatle, meg az egész nyugati part. És ezzel az amerikai/nyugati világuralomnak be is fellegzett, mert a gazdaság nem biztos, hogy el tud viselni ekkora veszteséget.
    Az ázsiai nagyhatalmak meg mosssák kezeiket. A világgazdaság is viszonylag helyreáll, mert kína és india ellátná a motor szerepét.

    Attól tartok, ha ez a dolog, vagy hasonló a keletiek szemében kivitelezhetővé válik, meg fogják tenni. Nem muszáj hogy valóban az legyen. Ezért kéne az USA-nak erősnek látszania, ehelyett bénázik.

    USA most még vezető szuperhatalom, de egy király ha önként mond le a trónról/megosztja általában jobban jár mintha megvárja, hogy leváltsák!