Blogja miatt büntettek meg egy Irakban szolgáló katonát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
A II. VH elején még senki nem tudott semmit. Emlékezzetek úgy indult, hogy nem is lesz egy nagy konfliktus, a németek kapnak egy két dolgot és mindenki elnyugszik.
Amikor komolyan kitört a háború, a németek és az oroszok még egy oldalon álltak (Molotov-Ribbentrop paktum)!!!!
Közösen lenyomták Lengyel országot, az oroszok meg nekimentek a finneknek.
Már majd két éve folyt a háború,nem túl nagy intenzitással, amikor 41-ben a németek és a russzkik egyszer csak egymásnak estek!!!!!!
Számított erre valaki? A közvélemény nem igen!
Csak azt akarom ezzel mondani, hogy sz.rt se tudunk az egészrõl.
Etetnek bennünket ezzel a terror ellenes maszlaggal miközben a harcok, a helyezkedés, az erõvonalak teljesen máshol vannak.
Pl Pakisztán: Jó pár éve rendelkezik atomfegyverrel, ennek fejlesztésében együttmûködött Kínával, rakéta technológiiáért átadta É-Korreának, és Iránnak, ráadásul a területén tudvalevõleg mûködnek szélsõséges Iszlám csoportok, mit ne mondjak nagy valószínûséggel Oszama is ott van!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezek a tények az utóbbi években derültek ki, és szinte egyiket sem kommentálták az amerikaiak, arra sem emlékszem hogy egyáltalán ejnyebejnyét kaptak volna.
Eszembe jutott egy elég gázos forgatókönyv: Pakisztán Kína Irán együttmûködik, titokban mindent megígérnek É-Koreának akik ezért vállalják, hogy konfliktust kezdeményeznek az USA-val. Nem kell III. VH elég csak hogy egy két bomba nagyvárosokra hulljon. É-Koreában meghal 2-3 milkó emberke (akik így is úgy is meghaltak volna a szeretett vezér (Kim Dzsong Il) "áldásos tevékenysége folytán, Amerikában meg meghal mondjuk 50 milkó, de ezzel elpusztul LA, Seatle, meg az egész nyugati part. És ezzel az amerikai/nyugati világuralomnak be is fellegzett, mert a gazdaság nem biztos, hogy el tud viselni ekkora veszteséget.
Az ázsiai nagyhatalmak meg mosssák kezeiket. A világgazdaság is viszonylag helyreáll, mert kína és india ellátná a motor szerepét.
Attól tartok, ha ez a dolog, vagy hasonló a keletiek szemében kivitelezhetõvé válik, meg fogják tenni. Nem muszáj hogy valóban az legyen. Ezért kéne az USA-nak erõsnek látszania, ehelyett bénázik.
USA most még vezetõ szuperhatalom, de egy király ha önként mond le a trónról/megosztja általában jobban jár mintha megvárja, hogy leváltsák!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Amíg nem adnak itthon is rendes füzetést addig ez így is lesz. De ennek most mi köze van a cikkhez?
A külföldön élõk közül pl egy jó orvos most már biztos nem fog visszamenni abba a pokolba!!!!
Ezért most nem fogtok szeretni... Magyarországról is tömegesen vándorolnak el az orvosok, egyszerûen azért, mert bármely NyEU országban egy hétvége alatt megvan nekik a havi. Régebben csak eljártak egy-egy hétvégére, most már egyre gyakrabban. A kamara arra panaszkodik, hogy már nem csak a kalandvágyó fiatalabbak, de a nagy gyakorlatú idõsebbek is elvándorolnak, egyre tartósabban. Van aki könnyen tud mozogni, mert olyan tudása van ami nem ország-specifikus (mérnökök, orvosok, szemben pl. egy könyvelõvel, adótanácsadóval, vagy ügyvéddel.) És õk mozognak is...
Miert, az europaiak kevesebbet haboruztak? Ertelmesebb celok miatt?
Arányaiban ha Bush egy pszichopata sorozatgyilkos, akkor Szadam egy áruházi tolvajnak megfelelõ bûnözõ...
Az amerikaiak elhorták az Irakiaknak a demokráciát, azóta nincsen munka, áram, ennivaló, gyógyszer, lakás, utak, víz.
Nem csodálkozom, ha ott ölik az amikat, ahol érik...
Titkos info nem azért de itt szerintem nem arra kell gondolni hogy hol van ép az xy rakéta hordozo tengeralatjáró
elég ha anyit leír hogy Bob általában du 5 kor szokot járörözni a Musztafa utcában...
jah és hogy USA nak mi köze van Irak hoz hát igen az olaj... egyszerüen arról van szó hogy pár embert igencsak fejbe rugdosna oda át (és valjuk be talán itthon is) a jó nép ha 200$ lenne a benzin literje egyszerüen a népnek biztositani kell a benzint (USA ról van szó a kutyát se viszik le sétálni kocsi nélkül)
jah és ha már a szükláto körüségnél tartunk akkor nem ártana kicsit jobban oda figyelni a hírekre a támadások egy igen nagyrésze nem az amerikai katonákat éri hanem pld az iraki rendöröket az ép alakuló hadsereget pld
nem ott tartanak az Irakiak hogy gonosz elnyomo amerikaiak hanem ott hogy kié legyen a hatalom ha ennek az egész cirkusznak vége lesz
érdemes átnézni a szomszédba igen a másik I betûs országra gondolok
és a nagy "USA" barát arab országok aszem ott is van terorizmus pedig nincsenek megszálva...
pusztán arra akartam kilikadni hogy nem csak az USA ban vannak pénz de fõleg hatalom éhes emberek akiket befolyásolnak és oda küldenek valahová hogy harcoljanak
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Én ezt máshogy fogalmaznám: az iraki nép a középkorban él, most már.
Szaddamnak hála az országból elmenekült vagy másfélmillió ember (vagy több), fõleg az értelmesebbje, akik most b.sznak visszamenni a nagy "szabadságba".
Rájuk talán lehetett volna építeni.
De talán ahhoz az kellett volna hogy egy olyasmi rendszerváltás történjen ott is mint itt középeurópában, szép lassan 3-4 év alatt kiszorítani Szaddamot, az ellenzéket meg felnevelgetni.
A külföldön élõk közül pl egy jó orvos most már biztos nem fog visszamenni abba a pokolba!!!!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A civilizált emeberekkel meg az a gond ,hogy nem tudják mit akarnak. Ha a terroristák felrobbantanak valamit vagy tornyokat döntenek le akkor a közvélemény azonnal háborút akar ellenük ,ami ki is tör de aztán amikor a katonák elkezdenek hullani akkor azonnal ellenezni kezdik az egészet (Irak esetében jogosan hiszen mint említettem marhaság bent tartani õket meg a háború okai mondvacsináltak)
Az iraki nép még a középkorban él és attól ,hogy amerika megszállja õket nem fognak egyenként mûvelt ,demokrata ,családcentrikus ügyvédekké válni akik a hétvégén piknikezni járnak.
A legjobb lenne békénhagyni az egész arab bagázst
addig amíg határaikon belül maradnak ,ott aztán hagy öljék egymást.
Egy biztos hatalmas baromság õket ott tartani.
Én leszarom ,hogy megtámadták irakot ,de szerintem marhára fölösleges az ,hogy megszállót játszanak.
A háborúban (amit még annak lehetett nevezni) csak 5 katona halt meg asszem a többi már azután ,hogy megszálltak.
Egy olyan helyen mint Irak nem nehéz meghalni ,szinte mindenkinek van fegyvere és az utcán járõrözõ katonák nem tudják eldönte melyik civil akarja kilyukasztani õket meghogy melyik ablakból lõnek ki rályuk egy RPG-t ,felrobban-e az az auto ami mellett éppen elsétálnak szóval nem csodálom ,hogy útálják a dolgot és idegesek a helyükben valószínûleg én is az lennék.
Viszont Amerikával kapcs. sztem nem érdemes fejtegetõzni... Ott olyan, hogy demokrácia, lojalitás, jóakarás, logika... nincs. Egyetlen egy dolog számít, a pénz. Emiatt kezdenek háborút, ez irányítja a legfelsõ vezetést (ergó a katonai vezetést, így a katonákat is), meg mindent.
Amerika a kapitalista rendszerével olyan, mint spárta. (Tudom, csak biz. szemszögbõl.) Lenyomta a fél világot a termékeivel meg a pénzével (no meg knagy szerencséje volt), viszont más is erõsödik (Kína, Japán...), meg ugye a multik trükköznek, így a "nagy" USA hanyatlásának lehetünk tanui. (Spártánál már nem szereztek annyi pénzt, hogy ellenõrzés alatt tudják tartani az egész területet, USA is próbálja ellenõrzését fentartani, de kezdenek kicsúszni a dolgok a kezébõl...)
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Nincs idejük a BKV-n tömeggyilkolni... LOL. (Nem politizálni akarok, de az /általában/ mindenkori magyar kormány amerikabarát /és ne azt mondjam, hogy seggét nyaló/ politikáját elnézve még igazad lehet.)
Az arabok kezdték az egészet? <#wow3>#wow3>
Akkor most mi van?
Azzal hogy lõdöznek az iraki utcákon senki semmit nem old meg!!!!
Amellett hogy egyetértek azzal, hogy ha már valakinek meg kell halnia az egy amúgy is halálra szánt öngyilkos támadó legyen.
Persze ha a nyugati politikusok vennék a fáradtságot és szóbaállnának azokkal a keleti politikusokkal akik ezt a sok õrültet rászabadítottáka világra, akkor lehet hogy egy idõ után csak elfogynának.
Az IRA is feladta a fegyveres harcot, talán ebbõl kéne kiindulni.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Vagy ok is azzal lennenek ?<#idiota>#idiota>Most mar ugye erzed?😊A sok alvo katona amugy se meggyozo erv, a sok halott mar inkabb, foleg ha vki felti a segget h o a kovetkezo.
Ráadásul az a pénz amit a hadsereg korszerûsítésére lehetett volna költeni, hogy pl az ilyen szitukra is felkészüljön, az meg most szépen megy ki az ablakon.
Szerintem meg kellett volna azt a Szaddámot tartani, nem volt ugyan egy jó ember, de ha azt nézzük most már Bush lelkén is kb ugyanannyi ember halála szárad mint az övén, akkor annyira rossz sem. (Ilyen a világ.)
Minden esetre a szélsõségeseket azért hatékonyabban ráncbaszedte, mint most az amik.
Nekem is õ jutott eszembe.😉))
Nyilvan az uralkodik a katonaknal is. Kevesbe van affinitasa (es persze torvenyi lehetosege) egy amcsi katonanak, aki amugy jol kepzett es fegyelmezett, hogy onalloan itelje meg a helyzetet. Ritkan latvanyos a kulonbseg, de egyertelmuen ott van.
Starcraft + Diablo III - esemve
Szerintem nem szabad cicázni, az más kérdés, hogy azokat akiknek az egészhez semmi közük, civilek azokat nem szabad abajgatni.
Aki fegyvert vesz a kezébe az általában már felkészül, hogy ölni fog vagy õt ölik meg. Nincs ezen mit tárgyalni. A srác sem azon nyavajog, hogy harcolni kell, hanem hogy idegõrlõen szemét szituba küldik õket, ha lõ az a baj, ha nem akkor az. És bárhogy dönt az elöljárói nem állnak ki mellette, pedig a parancsokért, a katona feladatra történõ felkészítéséért õk a felelõsek!
Az ott levõ helyzetre viszont egyik ország hadserege sincs felkészülve. És ez az alullevõkön (is) lecsapódik.
Ha viszont valóban fontos infókat adott ki, akkor én már börtönbe zártam volna, minimum. A hüle saját bajtársai életét veszélyezteti!!!!
Ahány ház, annyi baj legyen.
Ez már nagyon durva. Lassan ammerika rosszabb lesz mint kína vagy a régi SZU.
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Gumigolyó, esetleg kábítólövedék.
Mindegyiknek olyan hatása van, hogy nyugodtan lehet vele lõni, mert maradandó károsodást nem okoz, viszont egy idõre eléggé megbénítja az ellenfelet.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
sztem te attól becsinálnál ha a rendõrök igazzoltatnának az utcán... csak a monitor mögött ilyen nagy a szád mi.?...
"blogért büntetni"? naja, sértette az amerikai propagandát a blogjával, még szép. és olcsón megúszta ahhoz képest.
másik meg:
"SITE CLOSED" 😄DDDDDD
pedig belenézegettem volna 😄
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Amerika a demokrácia meg a szabadság hazája.Egy nagy büdös TÚRÓST!
ehhez nem blog, ebbe csak bele kell gondolni