• Sith
    Mivel politikai pályára készül nem vagyok 100% ig biztos hogy teljesen önzetlenül írta le az érzéseit (bocs de én valahogy nem bízom azokban akik politikusi pályára vágynak)
    Titkos info nem azért de itt szerintem nem arra kell gondolni hogy hol van ép az xy rakéta hordozo tengeralatjáró
    elég ha anyit leír hogy Bob általában du 5 kor szokot járörözni a Musztafa utcában...
    jah és hogy USA nak mi köze van Irak hoz hát igen az olaj... egyszerüen arról van szó hogy pár embert igencsak fejbe rugdosna oda át (és valjuk be talán itthon is) a jó nép ha 200$ lenne a benzin literje egyszerüen a népnek biztositani kell a benzint (USA ról van szó a kutyát se viszik le sétálni kocsi nélkül)
    jah és ha már a szükláto körüségnél tartunk akkor nem ártana kicsit jobban oda figyelni a hírekre a támadások egy igen nagyrésze nem az amerikai katonákat éri hanem pld az iraki rendöröket az ép alakuló hadsereget pld
    nem ott tartanak az Irakiak hogy gonosz elnyomo amerikaiak hanem ott hogy kié legyen a hatalom ha ennek az egész cirkusznak vége lesz
    érdemes átnézni a szomszédba igen a másik I betűs országra gondolok
    és a nagy "USA" barát arab országok aszem ott is van terorizmus pedig nincsenek megszálva...
    pusztán arra akartam kilikadni hogy nem csak az USA ban vannak pénz de főleg hatalom éhes emberek akiket befolyásolnak és oda küldenek valahová hogy harcoljanak