Szakadozott net, netes játékoknál packetloss stb...
  • Balázs2
    Te idegedesítéed hiányzik!:@ Van épp elég gond, pl. h már speedtesen pingig számolásáig eljut tovább nem megy, elöbb ment 130-ig majd visszesett 35, aztán nemis ment tovább... azthittem reggel talán jobb lesz de semmi.... 1 mega csak álom, volt 900 kb/s mikor néztem. az abban pillanatban lehtett, aztán mikor játékot elindítom, esik vissza sebesség.. érzékelhetően szar, oldalbetöltés is sok időtvesz igébyne, kb. most olyan mint a sulimba net, 40 gép közt van megosztva és halállassú:S Most itt 1etlen 1 gép van.
    david barátom vakon gépelek, és leírom a szöveget és utána rögtön a mehetre megyek, nincs türelmem javítgati a hibákat, épp elég idegesvok h netem nem müküdik, és nem tudok semmit tenni már, online játékra megbevok fizetve nem tok játszani felmegyek, 2-szer látom h mozog körnezetem, egyébként folyamatosan leáll, majd dc...
    Másik topicba is írtam, ott is sok más ember van,akinek hasonló problémái vannak, h 8 megás net megy 50 kb/-sel, a 1 megás net 35 kb/s-sel és még sorolahtnám, vannak olsyanok is persze akinek normálisan müködik, mindig elérhető az adott mega...e ez engem nem nyugtat, ott is inkább panasz panaszt halmaz...