1398
Szakadozott net, netes játékoknál packetloss stb...
  • Netgear
    igen igen, akkor ezek szerint nem a modem a szar, mert kérdeztem a fiberneteseket is, de nem mondtak rá semmit....
  • puma66
    A PC/ACTIVITY villogás már tavaly elkezdődött, de nem befolyásol semmit!
  • G18XM8
    Nektek is meghülyül a letöltés hó vége felé? Nekem minden hónapban, a weblapokat betölti de ha le akarok tölteni valamit mindig megáll a letöltés.
  • Netgear
    Fibernetes netem van. Most éppen jó, viszont

Motorola modemem van, és a sárga led PC/ACTIVITY állandóan villog , régebben csak akkor villgott, amikor adat forgalom volt, most meg egyfolytába......ilyenkor mi van???????
  • Johnny d
    a felháborodás jogos, megszakad +hazudnak, nem ezért írtam ide,
    csak most látom az írásokat...
  • EmThor
    utp és mivel kábelmodem bedugod és megy... usb felejtős inkább ezt használd, sok sikert, vista meg már jó, nem tölt annyit mint anno
  • kenedy18
    Üdv!
    Lenne egy kérdésem, nem tudom jó helyre írom-e. Szóval az Xp-met lecseréltem Vistára, és persze nem tudom feltelepíteni a modemet, mert nincs hozzá driver(vagyis van valami a gyártó honlapján de az nem müxik). Eddig usb-n neteztem, ha utp kábelen keresztül szeretnék akkor be kell valamit állítanom a gépen, vagy csak simán bedugom és megy?
    Köszi a segítséget!

Ja és a modemem egy Scientific Atlanta Webstar 2100.
  • shrike7973
    Ja...lol...
  • shrike7973
    8,3-8,4
  • KaiotEch
    Hali! Balázs2 vörin még mindig szar a net? Mert most akarok váltani T-Fosline-ról Fiberre, mert sokkal jobban jönnék ki a 10Mbittel, mint az 1-el! Érdemes megrendelnem a szolgáltatást?
  • desigo
    Hány megás valójában a 8 megás ADSL?
  • puma66
    Amióta megkaptam az új modememet, nem volt semmi gond a nettel(kop-kop-kop)!
  • desigo
    Ismét egy szimpatikus 10 órás netkimaradás:(
  • desigo
    sima koax kábelen aminek kb 50 Ft métere...
  • Matyesz56
    Sziasztok!

Nem tudjátok véletlen milyen kábelen jön ez a net? És annak mennyi az ára?
    Mondjuk 100 méternyi?

Köszi
  • desigo
    egy napig nem volt net szóval elmennek a p...ába...
  • gabi89
    Itt tudod megnézni
  • Balázs2
    Hol tudom megnézni h jelenleg milyen sebességű a netem?Nem a speedtestre gondolok... fogalmam sincs h jeleleg milyen, duplázhaták stb.. érdeklne h hény megás 1 mega tuti megvan..
    Egyszerüen egésznap 100-200 kb-vel megy net, már alapól félmegás net legnulább a speedtesten, nekem meg ez alatt van, egyszerüen nem értem, modeme ledek rendesenvillognak stb. viszont pl. beírom h google.hu nem rég kb 1 sec alatt behozta, most meg 5 sec, meg speedtest is sokidő, routert leszedtem, netet lopni sem tudjk..
    Beletelfonáltunk, emberünk ránézett modemre, és offlineként látta, pedig van net csak lassú, aztán mondja látja h nagyon alacsony a sávszélesség... apám üzemeltető számát kérte, már ott tartunk, meg a szerelők nem tudnak vele mit kezdeni.. -. - valahogy érzem h modem szar, pedig ez 2. amikro webstarton ment el, akkor lehtett más hiba, amit elvielg itt megcsináltak..
    Érdekes a szomszéd modemját áthoztam hogy lehtett h speedtesen 3000 kb-et mutatott az ő modemje?
  • gabi89
    Én vakon is tudok normálisan írni (és szerintem nem csak én) mivel mindig vakon írok nem nézem a bill.-t stb...
    Meg rossz nézni ahogy idegeskedsz. Nem tudsz mit tenni tehát nem is éri meg felhúzni magad rajta mivel semmit nem változtat.
  • davidka003
    Elhiszem, hogy ideges vagy.
    Nekem mikor régebben szarakodott a net akkor minden nap írtam két emailt a Fibernetnek és párszor be is mentem hozzájuk.
    Végül meg is csinálták a netet és semmi gondom vele.
  • Balázs2
    Te idegedesítéed hiányzik!:@ Van épp elég gond, pl. h már speedtesen pingig számolásáig eljut tovább nem megy, elöbb ment 130-ig majd visszesett 35, aztán nemis ment tovább... azthittem reggel talán jobb lesz de semmi.... 1 mega csak álom, volt 900 kb/s mikor néztem. az abban pillanatban lehtett, aztán mikor játékot elindítom, esik vissza sebesség.. érzékelhetően szar, oldalbetöltés is sok időtvesz igébyne, kb. most olyan mint a sulimba net, 40 gép közt van megosztva és halállassú:S Most itt 1etlen 1 gép van.
    david barátom vakon gépelek, és leírom a szöveget és utána rögtön a mehetre megyek, nincs türelmem javítgati a hibákat, épp elég idegesvok h netem nem müküdik, és nem tudok semmit tenni már, online játékra megbevok fizetve nem tok játszani felmegyek, 2-szer látom h mozog körnezetem, egyébként folyamatosan leáll, majd dc...
    Másik topicba is írtam, ott is sok más ember van,akinek hasonló problémái vannak, h 8 megás net megy 50 kb/-sel, a 1 megás net 35 kb/s-sel és még sorolahtnám, vannak olsyanok is persze akinek normálisan müködik, mindig elérhető az adott mega...e ez engem nem nyugtat, ott is inkább panasz panaszt halmaz...
  • desigo
    Nekem is hibátlan a 8 megás...
  • davidka003
    Olyan ocsmányul írsz, hogy alig lehet elolvasni.
    Mondták már, hogy ne ide írj, hanem IDE.
  • gabi89
    Hát ez van ilyen a fiber :(
    Mellesleg nekem 8megás van és egy hónapja mindig(éjjel,nappal) hozza a 8megát előtte meg éjszaka 8mega nappal max 4-5 de inkább 2-3 :D
    Szóval változhat a helyzet nálad is szóval én most elégedett vagyok de ha 1,5-2hónappal ezelőtt nem lettem volna.
  • Balázs2
    Botrány emberek!
    Modemújrainditás már nincs, netem valami nagyonszar.
    1 megabites net
    nagy nehezen behozza oldalakat speedtesne k10 perc kelett
    eredmény
    90 kbs/s dowloand 1024 heylett aranyos, Silkroas onlinébe feléépek Dc feléépek DC akad,m leáll stb, napküzbe 500 -600 kbs/s akkor is akaadozik, de bűnem olyan sokat mint most pl. és nem dobál le 5 percenként.. nem tom ehez jáékhopz milyen netsebsség kéne h normálisan fusson.. nem csodálkozom h 90 kbs nettel leob meg leáll adom neki parancot h 5-10 sec múlva csinál valamit a karakter, valyon mért?Mert lassú net nagyon lassú 0...
    upload 177 kb/s 256 helyett ez még elvieslhető 70%, downloand 10% szolgáltatás sincs meg, brutális....
    feltöltési sebességel nincs is gondom, napközbe az általába 245-250, letöltésel van nagy gond, most pl nem lehet semmit csinálni 5 perc míg egy oldalt normálsia betölt, képek helyén sokszor bigyusz van, sok idő míg betölti....nem tom mi tévő legyek:\
    hiába kötök 10 megásra, olvasom prohardver fórumon 8 megbites netek ilyen 500 kb/-n megy, meg may napközbe 2-3 meg, estére félmágra megy, akkor minek kössek 8 megásra?:S
  • Balázs2
    1 napi jó volt, szinte 1szer sem szakadt meg, ma megint kezdte, nem indítja magát újra modem, annyira lelassúl net, hihetetlen milyen szar, mindjárt itt egy speedtest -.-
    43 a ping 288 a download 260 az upload nem értem mért ilye kevésa letöltési, router ugyan most belett iktatva, de egyik géps em megy, eddig 900 volt most meg 288, valami hihetetlen ezt eredményt is mennyire lassan hozta be..:S meg googl,t lopják neten vagy mi franc, hol lehet beállítan ih ne tudják, nem tudok mire gondolni:S
  • EmThor
    IDE írj
  • Balázs2
    Tudom h nem Chat, és nem szabad telifloodolni, offolni az ilyesfajta topicokat.. és lehetőleg 1 hsz-be kell szerkeszteni a mondanivalót nem 5-be ahogy én csinálom, ez van, ezt kell szeretni!:)
  • Balázs2
    Haver!
    18 leszek január 6.-án, de nem lényeg:)
  • davidka003
    Ez nem chat. Nem szokás 4 hozzászólást írni egymás után.
    Attól, hogy beírod 50-szer a gondod, nem fog megjavulni.

Szerintem te max 10éves lehetsz. :)
  • EmThor
    úgy lehet hogy: prohardver.hu fórumai, ott fognak neked segíteni!
  • Balázs2
    Ping is olyan változó, egszer 50, egyszer 17, kisem ismerem magam rajta, nem is tudom h mit jelent az az érték
    Most pl. csak az SG megy, DOWNLOAD: 947 kb/s UPLOAD 253 kb/s
    Ping 17 Ms Distance < 50 mi
    Pocket loss-t honnan?
    Áthoztam a szomszé modemját és megnéztem a tesztet, és DOWNLOAD 3247 volt az ő modemjával, az UPLOAD 246, hm ez h lehet?
  • Balázs2
    Már mint ami küldi és fogadja a jelet, valamiért egy idő után, vagy bármikor gondolol 1-et és elveszíti a kapcsolatot:\
  • Balázs2
    A be-kimenő leddioda gondol 1-et, és leáll... a játékba olyankor nem történik semmi, minden megáll, minden folyamat, majd DC :S
  • Balázs2
    Nem vagyok tisztába ezzekel a fogalmakkal h ping, meg pocket loss..
    A másik modem kb 1 óra után leodobtt a játékból dc-vel, de játék ritka szar volt, folyamatosa leállt 5 secekre, ölük srácokal a moobokat, filyton leált utána ment tovább nem is lag, nem is tudom h mért van, talán mert nem müködik úgy az internet ahogy kéne?A szomszéd modeja jobban bírta mert nem indítoitta magát újr, viszont azis leált, csak nem indúlt újra, valami erősebb lehet mint enyém, kisebb neszre elmensére nem indítja magát újra, valami nem 100%-as azért csinálják ezt a modemek:(
  • EmThor
    pingeltess egy oldalt, nézd meg mekkora a pocket loss,mert a pinged nem rossz ahogy ítad
  • Balázs2
    Idefigyelj, általába megszakad 10 saec múlva visszajön, én online játékkal játszok mmmorpg-vel és ott ledobszerveről, netezni sem egyszerü, mikor írtam üzit közbe 6-szor elment, nem firisstettem újra honlapot megvártam míg elmegy, kihúztama tápot és visszajött utána megint element megint visszahött, valamikor nekem kell közbeavatkozni, klönben nem jön vissza...Most szomszéd modeja nálunk, illetvet 1 uccával fejebb lakik, kiváncsi leszek h mi lesz:D
  • EmThor
    ahhoz képest elég sokat van most neted :)
  • gabi89
    Te csak hiszed,hogy nincs bajom a Fiberrel.Ha nem lenne akkor nem is szóltam volna egy szót se és nem is járnék ide.
    Hát mióta sávszélesség emelés volt nálam március végefelé következett be nem igazán volt rendes netem nekem se oké ennyiszer nem szakadt meg de a kellő sávszélesség sose volt meg.Egy hónapig a 8mega helyett 512-1mb volt utánna meg átlagba 2-3.Voltak kimaradások stb. és 1,5 hónapja van az,hogy elfogadható pingek jó sebesség jó...de ezalatt a két hónap alatt is 2x az egekbe voltak a pingek és leesett a sebesség.
    Ha meg ennyi ideje bajotok van a Fiberrel mért nem hadjátok ott?
  • Balázs2
    Nekem kell gondolkodni rajta h mi lehet a baj, ezek nem képesek, 1etlen szerelőt leültetnék ide, és ahányszor megszakad a net, annyi pofont kéne adom neki,szerintem itt lelné halálát nálunk az tuti, 1 nap kb 100-szor szakad meg, ha nem többször:\Ha jól tudom modemebe van valami cuccos ami le-fel csatlkozást figyeli, aztkéne megnézniük ,de állitólag nincs olyan benne..Másik fele, aztmondják h ők vezetéket látják valami gépen ha megvan hibásodva és aztmondják minden rendbe van vezetékekkel, akkor mégis, kérdem én mindent kicseréltem újralett telepítva miden, akkor mértnem küdök úgy ahogy kell?Sok ember ezt nem látja h szakadozik az internetre, ritkán netezik, beír 1 oldalt azt olvassa észresem veszi h nem frissit, v nem lép az oldalon belül más menüpontra h megszakadt a nete..
    Igazából az látja aki ONLINE MMMORPG-vel játszik, és szerverekre kell feljutnia, ott kell komolyn kapcsolat, nem szabad szakadnia különben DC van, és utána ülhet ott ember 1 órát mire újrabtud jutni a játékba...
    Ahogy modemen ledek elalszanak rögtön leáll minden jtáékba és dc, játék magába van h midnenleáll 5 percig nem ozdul, pl. olyankor kurváral lelassul net, vagy nem tudom mivan,az tuti valami kurvára nem frankó errefelé..
    Modemcsere megvolt, ez modem ugyanazt csináéja mint másik..Azért holnap a szomszéd áthozza a modemét, valószniü h 2 modem rosz, tuti h az ő modemja is folyton újrafogja indítani itt magát -- __ --