Szakadozott net, netes játékoknál packetloss stb...
-
Balázs2 #599 Nekem kell gondolkodni rajta h mi lehet a baj, ezek nem képesek, 1etlen szerelőt leültetnék ide, és ahányszor megszakad a net, annyi pofont kéne adom neki,szerintem itt lelné halálát nálunk az tuti, 1 nap kb 100-szor szakad meg, ha nem többször:\Ha jól tudom modemebe van valami cuccos ami le-fel csatlkozást figyeli, aztkéne megnézniük ,de állitólag nincs olyan benne..Másik fele, aztmondják h ők vezetéket látják valami gépen ha megvan hibásodva és aztmondják minden rendbe van vezetékekkel, akkor mégis, kérdem én mindent kicseréltem újralett telepítva miden, akkor mértnem küdök úgy ahogy kell?Sok ember ezt nem látja h szakadozik az internetre, ritkán netezik, beír 1 oldalt azt olvassa észresem veszi h nem frissit, v nem lép az oldalon belül más menüpontra h megszakadt a nete..
Igazából az látja aki ONLINE MMMORPG-vel játszik, és szerverekre kell feljutnia, ott kell komolyn kapcsolat, nem szabad szakadnia különben DC van, és utána ülhet ott ember 1 órát mire újrabtud jutni a játékba...
Ahogy modemen ledek elalszanak rögtön leáll minden jtáékba és dc, játék magába van h midnenleáll 5 percig nem ozdul, pl. olyankor kurváral lelassul net, vagy nem tudom mivan,az tuti valami kurvára nem frankó errefelé..
Modemcsere megvolt, ez modem ugyanazt csináéja mint másik..Azért holnap a szomszéd áthozza a modemét, valószniü h 2 modem rosz, tuti h az ő modemja is folyton újrafogja indítani itt magát -- __ --