Szakadozott net, netes játékoknál packetloss stb...
  • Dj Faustus #1234
    "Az meg amit írsz, hogy hőzöngenek, ilyen problémás ügyfél kezelésére léteznek oktatások. Az, hogy egy edzetlen embert idegeit kikészítik 1 hét alatt azt elhiszem."
    Még egy edzett, képzett, Internet-szolgáltatónál dolgozó helpdeskes idegeit is felőrlik az ügyfelek (nem tudnak pszichiátriai szakszolgáltatást is nyújtani az ügyfélszolgálatosok az idegbeteg ügyfeleknek), egy bizonyos idő után "ki is égnek". Nem egy hosszú távú munkahely.

    "Ráadásul magyarországon extra sok a nagyképű paraszt, pláne, ahogy mondod telefonba."
    Magyarországon az átlagember informatikai/műszaki tudása/kultúrája a béka segge alatt van (mély tisztelet a kivételnek). Pláne, hogy a társadalmunk mentális egészsége is rémisztő mélyrepülésben van (és nehogy azt higyjük, hogy csak a panelben van "antiszoc" delikvens, hanem a belvízben fürdő tanyavilágban/falvakban is). Arról nem is szólva, hogy az emberek hajlamosak elhinni a reklámokat, és presztízsből irreális igényeket képesek kreálni egy összetett, nem csak a szolgáltatótól függő dologgal kapcsolatosan. Vagy vegyük a nem létező fizetési hajlandóságot. Tisztelet a kivételnek.

    Informatikusként tudnék mesélni - az illuminált, ügyfélszolgálatos hölgyet személyesen, halálosan megfenyegető (mert minden weboldal működött neki, csak a Farmville nem) delikvenstől; a falu bizonyos utcájába rendőrséggel együtt menő szerelőbrigáddal át; az ikonokat az íróasztalon kereső ürgét nem kifelejtve; a kiszállási díj helyett szexuális szolgáltatást felajánló faluszéli nőszeméllyel bezáróan.

    Ahhoz, hogy ezen dolgok javuljanak sok dolognak kellene történnie - és nem feltétlenül a szolgáltató tud ebben segíteni.