Szakadozott net, netes játékoknál packetloss stb...
  • pointer4
    Mondjuk ha ez a munkahelyi szabály, akkor nem értem, hogy miért ekkora probléma. Ha úgy se keresheted ki, és még anyagilag is érintett vagy benne, akkor pláne nem teszed. Az, hogy vevő nem fogja fel, az egy dolog. Én kereskedelemben dolgozok, és tudom jól, hogy a ügyfél a legnagyobb gecimarha a világon. De akkor is, abból élünk. Ráadásul ez egy két élű kard, mert te is kerülsz olyan helyzetbe, hogy a vonal másik végén vagy.
    Ha meg nem képes kikeresni a kódját, akkor bassza az anyját ahol van.

Az meg amit írsz, hogy hőzöngenek, ilyen problémás ügyfél kezelésére léteznek oktatások. Az, hogy egy edzetlen embert idegeit kikészítik 1 hét alatt azt elhiszem. Ráadásul magyarországon extra sok a nagyképű paraszt, pláne, ahogy mondod telefonba.
    Ráadásul eleve fekete lappal indítasz, mert Fibernet, a legnagyobb reklámértékű média, a pletyka. Sok a vidéki ügyfeletek, nem antiszoc panel, ahol nem beszélünk a szomszédokkal. Gyorsan terjed a rossz hír.

Kollégám, aki a UPC-nél van, már fogja a fejét, hogy én is UPC-s leszek, neki velük van rossz tapasztalata, én még most azt hiszem, hogy jobb lesz nekem. De ez idővel úgy is kiderül. :)