Kedvenc mesefilmek a múltból...
  • Hulee
    #273
    Sziasztok!

    Csak úgy mint legtöbb fórumtársam én is egy régi mesét keresek. 15-20 évvel ez előtt láttam és szeretném meg nézni ismét. :)
    Sajnos a címére nem emlékszem, de tudom, hogy robotos volt.
    Nem sok minden maradt meg belőle csak foltokban de leírom hátha valakinek be ugrik.

    -Eleje a filmnek-

    A történet 4 vagy 5 "emberi" főhősről szól akik az elején valami "idegen" bolygón vannak és börtönben. Megpróbálnak megszökni, és sikerül is nekik.
    El szöknek az "idegenek" vagy "robotoknak" az egyik űrhajójukkal ám de közben üldözik őket és kényszerleszállást kell végre hajtaniuk.

    -Közepe-

    Ezek a főhősök majdnem mindegyik rendelkezik egy-egy kulccsal ami el indít egy robot "párduc" vagy valami hasonló 4 lábú robotot. (de mind egyforma csak a színük más)
    Ám de egyiküknek sajnos nincs meg a kulcsa és így nem tudják össze egyesíteni a robotokat "amiből aztán lesz egy nagy gépezet", hogy meg semmisítsék a gonosz által odaküldött hatalmas ellenséget.

    A történek közepe fele kiderül, hogy valami kis egérke vitte be az odújába és közben valami történetet mesél el a király és a lánya a hercegnő.
    Majd az egérkét meggyőzik róla "valahogy" és oda adja az utolsó robotot indító kulcsot (a fekete színű párduc robotét) és így már szembe szállnak a gonosszal.

    Úgy tudják egyesíteni a robotokat egy hatalmas robottá, ha a levegőbe ugranak egyszerre.

    Majd a végén sikeresen el pusztítják az ellenséget, és happy end.
    De nem jut eszembe a címe sajnos.
    Előre is köszönöm a segítségeteket.

    Üdv.:
    Hulee