373
Kedvenc mesefilmek a múltból...
  • Apa27
    Sziasztok!
    Kérlek segítsetek! Még régen, talán a 80' évek végén a moziban adták le ezt a mesét amit keresek... Csak arra az egyre emlékszem belőle, hogy valami hatalmas nagy kukacok voltak benne és a csajt (talán beteg volt, nem tudom pontosan...) vitte az egyik a hátán. A kukacoknak meg valami cshosszú csápjaik voltak. Amelyik a lányt vitte, az ezekkel a csápokkal át is ölelte a lányt. (Nem bántották az embereket ezek az óriás kukacok.)
    Valahogy az Őslények országával egyidős lehet és talán még a grafikát is ahhoz tudnám hasonlítani.
    Előre is köszi a segítséget!
  • Endzsee
    Sziasztok!!

Én is egy rajzfilmsorozatot keresek már régóta. Annyira emlékszem belőle, hogy a minden rész végén elment aludni az ember meg a kenguru. Ja, és a kenguru hülyén röhögött... :D

Előre is köszi a segítséget!!!
  • almabor
    Sziasztok,
    keresek egy rajzfilmsorozatot, ami 1995 körül ment a magyar TV-n. asszem péntek délutánonként ment. Amennyire emlékszem, a főhösők Eldorádót akarták megvédeni a főgonosztól, indián barátjuk vagy barátaik segítségével, akik talán maják voltak. Hát ennyi, hátha valaki emlékszik.. Köszi
  • cbyerdragon
    Üdv!

Lehet közbe te is megtaláltad, de animeadditccs-re felkerült az első két rész a grand prix-ből. Bár nem az Rtl-es szinkronnal azt hiszem, de több mint a semmi...a feltöltő jelezte, hogy pár részt még fel fog pakolni!
  • pityesz666
    Sziasztok, keresek egy olyan rajzfilmet amit az rtl klub-on vetítettek, kb. 1998-2000 körül és (nem tudom a címét) valami eszkimós, sámános , medvére vadászós...
    Előre is köszönöm!
  • cbyerdragon
    pl N-coron is fennt van pár rész, egyébként kb 15 részt szinkronizáltak le nálunk, ebből nekem megvan digitálisan kb 8 meg még vh-sen 3! ezeke jó lenne bedigitalizálni, de nekem nincs hozzá eszközöm, viszont odaadni sem akarom örökbe a vhs-t mert eredetiek! ettől függetlenül ha nincs ncore accod, írj rám, odaadom a torrenteket
  • tutituti
    hát én megtaláltam ezt.
    De csak az első évad 1.,2. és az 5 rész van meg belőle.

Ha ez kell neked akkor írj rá privát üzenetben és megbeszéljük.
  • Serj Tankian
    Sziasztok.

Oly kérdésem lenne hogy a Dungeons & Dragons ( Börötönök és Sárkányok ) mesét honnan tudnám letölteni , vagy csak megnézni magyarul?
    Ha jól tudom a 80as években volt ez a mese és csak 6 részes ( de a wikipédia szerint 83-85 között ment valamelyik csatornán)
    A Történet annyi hogy van pár fiatal akik elmennek a Vidámparkba felülnek a Hullám(Szellem)vasútra és átkerülnek 1 másik világba ahol a gonosz Venger-rel veszik fel a harcot
    de van 1 Segítségük Sárkánymester néven aki megpróbál nekik segíteni abban hogy hazajussanak.
    dióhéjban ennyi aki tud segíteni abban hogy valahol megtaláljam magyarul annak 1000Hála :)
  • italofan95
    Üdv mindenkinek!
    A 90-es évek végén az RTL-en és a TV2-n futottak animék (sokan franciának hitték) melyek közül kettő beszerezhetetlen magyarul (felirat sincs). Az egyik a "Grand Prix", a másik "Mila, a szupersztár". Az lenne a kérdésem, hogy valakinek vannak-e az első résztől folyamatosan (nem nagy baj, ha nem végig, már így is nagy dolog lenne) Ha a kép nem tökéletes, nem baj, csak a hang legyen használható, digitalizálás után egyszerűen rávágható bármilyen nyelvű változatra.
    Előre is köszönöm!
  • didyman
    keresek egy rajzfilmcímet. Talán a Cartoon Networkön ment, de lehet, hogy régebben is láttam már valamelyik külföldi csatornán reggelente. Amire emlékszem, hogy az űrben játszódó harcjelenetekben talán hajók, esetleg robotok vettek részt és a jófiúk hajóján volt három fehér folt, melyek külön-külön, illetve együtt mozogva a hajó felszínén, védték a hajót, a lézerszerű támadásokkal szemben.
  • DragonClub007
    Hello!

Valakinek megvan ezek közül valamelyik?:

1. Providence, a rejtélyes kisváros
    2. Az oroszlánfejű herceg
    3. Fakopáncs Frici kalandjai
    4. Sissi hercegnő
    5. Nyekk a macska
    6. Jim Button
    7. Rossz kutya
    8. Power Rangers: Túlpörgetve
  • Brodie
    Hali!
    Én egy olyan rajzfilmet keresek ami a 2000-es évek elején ment a Tv2 matinéban és arról szólt h egy régi indián család a jövőbe került és egy felhőkarcoló tetején vannak. Az apuka sose tudta h a jövőben vannak és mindig úgy szervezkedtek a többiek h meg ne tudja. Állat szereplős volt azt hiszem, talán bőlények voltak az indiánok v ilyesmi:D Valaki ismeri ezt a mesét?
  • Hulee
    © cbyerdragon

1000 Köszönet a segítségedért, igen ez az amit kerestem. :)
    És még a minősége is tökéletesen elfogadható.
    Még egyszer köszönöm a segítségedet. :)
  • cbyerdragon
    Üdv!

Amit keresel, a Voltron című sorozat. Nálunk ha jól tudom ,egy videón adták az első 4 részt, ami lényegében a kezdeteket meséli el.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=1uS5b8aQ6z8

Az első 4 rész szinkrosoan megtalálható itt: http://animeaddicts.hu/download.php?filelist.22.4368
  • szaszy0830
    Nah meg is lett...:D:D Süni és barátai a címe
  • szaszy0830
    Sziasztok!Régóta keresek egy mesét, csak sajna nem tom a címét.Bábos mese volt amibe egy vaddisznó,borz,süni,és egy madár szerepelt benne.Az M1-en vetítették.Hátha tudná vki a választ.Köszi!
  • Susarc
    azthiszem fél 6-kor kezdődött a Super Channel-en anno....minden részt alig vártunk:P:)
  • Susarc
  • Hulee
    Lehet, hogy az lesz.
    De azt tudom, hogy rendes nagy film volt, nem sorozat.
    De a youtube-on sem találtam rá. :(
    Mindenesetre, nem adom fel a keresést. :)

És köszönöm a tippet! :)

Üdv.:
    Hulee
  • zoliii
    Nekem a Power Rangers ugrott be elsőre! :D
  • Hulee
    Sziasztok!

Csak úgy mint legtöbb fórumtársam én is egy régi mesét keresek. 15-20 évvel ez előtt láttam és szeretném meg nézni ismét. :)
    Sajnos a címére nem emlékszem, de tudom, hogy robotos volt.
    Nem sok minden maradt meg belőle csak foltokban de leírom hátha valakinek be ugrik.

-Eleje a filmnek-

A történet 4 vagy 5 "emberi" főhősről szól akik az elején valami "idegen" bolygón vannak és börtönben. Megpróbálnak megszökni, és sikerül is nekik.
    El szöknek az "idegenek" vagy "robotoknak" az egyik űrhajójukkal ám de közben üldözik őket és kényszerleszállást kell végre hajtaniuk.

-Közepe-

Ezek a főhősök majdnem mindegyik rendelkezik egy-egy kulccsal ami el indít egy robot "párduc" vagy valami hasonló 4 lábú robotot. (de mind egyforma csak a színük más)
    Ám de egyiküknek sajnos nincs meg a kulcsa és így nem tudják össze egyesíteni a robotokat "amiből aztán lesz egy nagy gépezet", hogy meg semmisítsék a gonosz által odaküldött hatalmas ellenséget.

A történek közepe fele kiderül, hogy valami kis egérke vitte be az odújába és közben valami történetet mesél el a király és a lánya a hercegnő.
    Majd az egérkét meggyőzik róla "valahogy" és oda adja az utolsó robotot indító kulcsot (a fekete színű párduc robotét) és így már szembe szállnak a gonosszal.

Úgy tudják egyesíteni a robotokat egy hatalmas robottá, ha a levegőbe ugranak egyszerre.

Majd a végén sikeresen el pusztítják az ellenséget, és happy end.
    De nem jut eszembe a címe sajnos.
    Előre is köszönöm a segítségeteket.

Üdv.:
    Hulee
    nem ez az sajnos :( még csak nem is hasonlít... :/
  • gyüjtögető
    Sziasztok!
    Van köztetek olyan aki régi élőszereplős (emberszereplős) mesefilmeket gyűjt?
    Régóta keresem a Kék fényű lámpás 1976-os mesefilmet:

http://www.youtube.com/watch?v=NRLKNj9yJLs

Illetve a Mihaszna a legbátrabb lovagot:
    http://www.youtube.com/watch?v=ffY4CnDw5jg&feature=plcp

Tudna valaki segíteni a hozzájutáshoz?
    Előre is köszönök minden segítséget!!!!
  • FL Zoli
    Hello meg tudná valaki mondani melyik mesében van ez a pár másodperces jelenet?

Valami izgalmas történik, egy emberke rágja a körmét, lerágja az összeset, erre elővesz egy befőttesüvegnyi levágott körmöt s azt kezdi el marokszámra rágcsálni.

Cow & chicken kaliberű agymenésre gondoltunk de egyszerűen nem ugrik be...
  • Durden
    Ezzzaz!!! Köszönöm szépen! Mióta kerestem már!!!
  • Világpolgár
    Szia!
    Dungeons & Dragons?
  • Durden
    Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni, gyerekkoromban láttam egy rajzfilmet, sorozat lehetett szerintem, kb 90-95-ig időintervallumban adhatta a tv. Nem sokra emlékszem, kb 4-5 fiatal a vidámparkban azt hiszem kiesik a hullámvasútból ami alatt tó van és átkerülnek egy másik dimenzióba, a cél pedig a visszajutás. Egy olyan jelentre emlékszem, hogy már épp visszajutnának, de az egyikük ott ragad a másik oldalon és vissza is mennek értre. Úgy emlékszem, hogy a képi világ talán az Elsüllyedt Világokéhoz hasonlít vagy a Denverhez. Sok helyen kerestem ezt a rajzfilmet, de szinte senki sem emlékszik rá.

Ha tudtok segíteni azt nagyon szépen megköszönném.

Üdv,

D.
  • Ry0K3N

?
  • cbyerdragon
    nagyon nagy vagy!

Köszönöm!:)
    Szia! Nagy szerencséd van, ugyanis most töltöttem fel az általad keresett mesefilmet a youtubra, legalábbis az első hat epizódot. Magyarul sehol sem lehet megtalálni, nekünk megvan vhs-en, így hát úgy döntöttem digitalizálom és felteszem. (Nem volt egyszerű, mert a rossz hangminőségen is javítani kellett.)Nagyon kedves mese. A többit is felteszem, ha lesz egy kis időm.

http://www.youtube.com/watch?v=13FI3HShiQQ&feature=relmfu

A magyar címe a mesének: Aprócska pókocska

Jó szórakozást!
    Nagyon ismerős amit leírtál, lehet hogy én is pont ezt a mesét keresem. Amire én gondolok a TV2 matinéban ment, 2 lény volt abban is, az egyik egy "magas" vékony, a másik egy kis dagi, és mindig guacamolet ettek. Nekem úgy rémlik mintha Tökfilkók lett volna a címe, de nem találok róla sehol semmit. Szerinted egyre gondolunk?
  • pokember1999
    Link
  • pokember1999
    https://www.youtube.com/user/Rajzfilmek100/feed
    (link)
  • pokember1999
    Kissyfur:Pár bent van ! de itt is van még:http://indavideo.hu/search/text/kissyfur?channel_constraint=undefined
    (Csak ez indavideo és kicsit jobb minőség)
    Négy dinó New yorkban: csak az van ami ide van linkelve+ angolul(rakjak angolt ?)
    Gyermek az időben:bent van !
  • zoliii
    Kissyfur
    Négy dinó New yorkban
    Gyermek az időben
  • pokember1999
    A Youtube csatornámon gyűjtőm össze a rajzfilmeket amiket a Youtube találok
    ! Többek között Cartoon network rajzfilmeket ! (inkább régebbieket)
    Nézzétek meg őket és iratkozatok fel a csatornámra ! Még egyszer elmondom
    nem saját videók én csak össze gyűjtőm őket ! Láthattok itt többek között:
    Ed Edd és Eddy,Görcs ikrek,Bátor a gyáva kutya,Süsü keselyű !
    Kérhettek rajzfilmet de csak akkor rakom be ha találok is olyat :D
    Ha valami akartok Privátba írjatok Youtube-on vagy íde írjatok.
  • pokember1999
    Egy olyan rajzfilmre emlékszem hogy volt egy majom és egy bácsi mindig el akarta adni de mindig vissza került hozzá. (Ha jól emlékszem) Ennek mi volt a neve ?
  • aMGEE
    Segítségre volna szükségem! Ennek a rajzfilmnek a magyar változatát keresem:
    http://www.youtube.com/watch?v=1BmIVm9uDzU
    Még anno VHS-en láttam utoljára, a magyar címét sajnos nem tudom. Ha valaki segítene, annak nagyon hálás lennék!
  • Bandoolero
    Elképesztő lelkesedés! A volt egyszer egy erdőben viszont nincsenek ufók... Sajnos a főszereplőkre nem emlékszem, de arra igen hogy két földönkívüli jön le az űrhajóval, elég lassan is mozognak. Azt hiszem hagyományos csészealjuk volt.
  • tutituti
    na van egy tippem,ez mesesorozat volt.hátha,ha nem tovább keresem:
    volt egyszer egy erdő