Janek81#20
Nem lenne sok értelme visszafelé "szabványossá" tenni az IE motorját, a userek nagyobbik százaléka úgyse frissítené, aki még 95, 98, ME, stb. alatt van. Userre ugye nem lehet ráeröltetni a frissítést, ha az nem akarja vagy nem is érdekli. Innen nézve én azon az álláponton vagyok, hogy ha az ajánlások megalkotói igazi korrekt csapatmunkások akarnak/akartak volna lenni, igenis a már meglévő motorhoz igazították volna a szabványokat/ajánlásokat. Az alternatív böngiket használók meg általában azért már konyítanak valamit a dologhoz, így valószínűsíthető, hogy ők hajlamosabbak jobban odafigyelni a változásokra, frissítésekre, rugalmasabbak és upgradeelik a dolgaikat, ahogy kell. Bár ezt már nem merném így kijelenteni; amióta divat lett a FF, azóta azt is elárasztotta a láma sereg...
Egyébként webbprogramozónak azért nem mondanám magam, de kicsit értek hozzá és én többet szívtam FF miatt, mint IE miatt. Gondolom ebből egyből le is jött, hogy nem igazán csípom és lebeszélek róla mindenkit, akit csak lehet. FF legelcseszettebb böngik egyike, szvsz.