Szerkeszthetek-e legálisan weblapot és hirdethetem-e magam vállalkozói engedély és minden ilyesmi nélkül?
  • Balu san
    Abszolút egyetértek a hozzászólásoddal, de egy dologgal kapcsolatban fenntartásaim vannak - erről általánosságban nem hiszem, hogy célszerű lenne beszélni.

Van egy seregnyi ember a környezetemben, akik az informatika különböző területein tevékenykednek. (Nem amatőrökről beszélek.) Egyetlen embert nem láttam még, aki magas szinten vágja a PHP-t, a Flash-t, az adatbázis-kezelést és a vektor- illetve pixelgrafikázást egyszerre. Biztos, hogy van ilyen "sokoldalú" guru, de az is tény, hogy csak elvétve. Ha ismersz ilyen emberkét, mindenképp linkeld be nekem a honlapját ide a fórumra! :)

Röviden, szubjektív megítélésem alapján nem kell feltétlenül a fenti metódusok összesét elsajátítani ahhoz, hogy valaki rulez webmunkát alkosson.
    Legjobb példa (az én szememben) egy fősulis csoporttársam, aki egy honlap-készítő céget vezet. Mindössze ketten vannak - egyik vágja a HTML-t, másik a PHP-t. Kurv@ jól megélnek. Ha igény mutatkozik például flashtechnikák elkészítésére, bedolgozást ajánl egy külső embernek.

Azonban, ha valaki egyedül szeretne TELJES KÖRŰ szolgáltatással dolgozni a piacon - elngedhetetlen az általad felsorolt "tudás" birtoklása.

(A fentiek persze az én látásmódomat tükrözik)