Fórumozást segítő progik forumozóktól forumozóknak. Avagy a \"Mi kellene az SG-nek?\" kérdésre kliens oldali megoldások.
  • bracsek #351
    Tessék, greasemonkey user script link, de beleépítettem a szmájli bővítőbe is amely az előző verzióhoz képest hatalmas fejlődésen ment át, sebessége kb 10 szeresére nőtt, tudása, az... arról már inkább maga beszéljen... :) kinőtte az sg.hu-t mostmár bármely* weboldalra képes belinkelni a szmájli ubb kódját, a szmájlira kattintva az ubb kód a vágolapra kerül, amely oldalról meghívták azon az oldalon keresi meg az első textarea-t kurzor pozíciójaához rakja be a szmájlit, ha nincs kurzor a textareaban, akkor a végére, az szmájli ablak az sg-n a ra kattintva is bejön, de a Ctrl+Shift+V Billentyűkombináció lenyomására is előjön, de a Böngésző eszköztáron elhelyezett ikon is megnyitja, és az eszközök (tools) menüpont alatt is van egy szmájli menüpont. A böngésző eszköztáron ha nem szeretnéd látni, mert megjegyezted a billentyűkombinációt vagy elég neked az eszközök/szmájli menüpont akkor a szmájli ikonra jobb egérgombbal kattintva a testreszabást választva egyszerűen húzd át a megjelenő ablakba az ikont, innen vissza is teheted, vagy át is helyezheted más eszköztárra vagy más pozícióba.

    Ez egy kiegészítő (extension), telepítéséhez Firefox 2 vagy újabb szükséges, támogatja a 3.beta5 öt és ha megjelenik a 3 final akkor azon is kellene menjen, de ha mégsem, akkor megbütykölöm :)
    Innen telepíthető.




    És, hogy a tévedéseket elkerüljük a keylog.user.js nem azért kapta a nevét, mert keylogert tartalmazna, hanem valamilyen szinten a szerepköre az, de a letárolt szöveget nem küldi el, és nem használja fel semmiféle képpen, a forráskódja :
    // ==UserScript==
    // @name keylog
    // @namespace http://bracsek.extra.hu
    // @description keresre :)
    // @include http://www.sg.hu/forummsg.php*
    // ==/UserScript==


    var textareaa=document.getElementsByTagName("textarea")[0];
    var vissz = document.getElementsByTagName('input')[document.getElementsByTagName('input').length-2];

    var aa = document.createElement('a');
    aa.href="javascript:void(0);"; aa.innerHTML="Visszatölt"; aa.style.textDecoration="none";
    vissz.parentNode.insertBefore(aa, vissz);


    textareaa.addEventListener('change', function(event) {
    if (textareaa.value.length>50)
    GM_setValue("irastarolo",textareaa.value );
    }, true);

    aa.addEventListener('click', function(event) {
    textareaa.value = GM_getValue("irastarolo",""+textareaa.value);
    }, true);