SG-re írt programok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nameg beírtam, hogy Kolozsvár, mert az nem volt beírva, és a bezárt topikom mellé odaírtam, hogy ki zárta be.
A topikomhoz öltöztettem.
bazze hogy néz ki az adatlapod <#gonosz1>#gonosz1>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Amúgy csak azért van, mert amikor még az UW-n volt, akkor ha betelt a 200 mega, akkor nem engedett feltölteni FTP-n, így nem tudtam frissíteni a phpkat. De itt úgy tûnik nincs ilyen gond, már 2 gigánál jár az 1-bõl, és még mindig enged feltölteni 😄
Szerk: Egy kis stat:
A feltöltött képek száma: 15667
A feltöltött képek mérete összesen: 2182.18MB
a csuszkával való visszanézés gyakorlatilag lehetséges, de nincs rá igény, 1-2 ember végett nem fogunk ilyent írni.(több munka mint amit megéri csinálni, ha kell ha nem, ennek van értelme, de nincs igény rá)
és egy olyan scriptet/kiterjesztést tudnátok e csinálni, amivel a csetet csuszkával tudom visszanézni?
help
vannak egyes topikok, amikbe nagyon ocsmény banner van, jó, le lehet iltani de úgy meg üres az egész. lehetne egy olyan valami amivel saját képet tehetnénk be amit csak mi látnánk, akkorákat amekkorákat akarunk😊
szivesen, de asszem jelenleg nem mûködnek megfelelõen designváltás miatt
vagy mégis?
viszont egy "SG böngészõ" írása sok elõnnyel járna, pl. kedvencek dobozokat rendezhetnénk, csak frissek kiírása, helyesírás ellenõrzõ, normális üzenet író doboz, stb.
"aztán ráuntam hogy elindítsam amikor sg-zek 😊"
tehát ha külön program akkor is kell legyen egy böngészõbeépólõ része, hogy ne kelljen elindítani külön, hanem egybõl 1 kattintással elérhetõ legyen, mert hanem el nem indítja senki...
keresõ persze hogy nem a mi dolgunk lenne, és ha írnánk is külön akkor se tudnának a topiknyitók a létezésérõl => nem használná senki
hogy lehetnek-e külön programok a kiterjesztések?
szerintem igen, mindenképp, én 90%-ban IE-t használok, szóval FF kiterjesztések nekem elérhetetlenek
😄
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
akkor lehet-e külön? csak akkor nem szóltam, mert nem tartottam érdemesnek se, mivel a keresõ az már az oldal dolga, nem kliensoldalra való, egyszerûen kényszerünkben fórdul meg az ilyen az agyunkban, még az ötlet is eldobni való.
szal, lehet hogy a kiterjesztések és új funkciók kevés embert érdekelnek, de a világ afelé mozog, hogy a usernek mindent a szeme/keze ügyébe kell adni és szeretik a dolgokat kiegészíteni a saját kütyüikkel, saját izlésükre alakítani
hálás vagyok hogy legalább az RSS be lett vezetve annó, bár azt is megelõztem az "új topik figyelõ" progimmal
persze az meg lett mondva hogy az sg fórumból nem akarnak no1. fórumot kreálni, mondjuk a vetélytársakat elnézve sg a legjobb funkciókban
nekik elég ennyi látogató, ez is hoz annyit a konyhára amennyi kell
ezért sincs fejlesztés
de pl. tvn vagy iwiw közösségi portálok készítettek widget-et, több-kevesebb sikerrel
ami igen hasznos funkciókat tud
szóval lehet hogy pár év múlva kijön egy kliens alapú high-tech portál-fórum-akármi ami átlépi a mai webalapú portálok hiányosságait
kényelmesebben lehet majd kezelni, több infót ad, látványosabb küllemet
és ekkor sg és a többiek nagyon le lesznek maradva
"Avagy a "Mi kellene az SG-nek?" kérdésre kliens oldali megoldások." Sztem ne várd, h iSTen felkaroljon, "nincs rá kapacitás"a. :CCC
Egyébként nem tudom, sztem itt a tegyük jobbá a fórumot próbálkozások sajnos elég életképtelennek tûnnek.:CCC
Jelenleg én is annyit módosítást használok SG-n, h lecseréltem a bûnronda logot erre:
http://www.sg.hu/galeria/1101672263/11016722631190310379.gif
de nem volt rá akkora érdeklõdés
sajnos a site se karolta fel a próbálkozásokat, pedig ha letöltések közé bekerülnének a fórumhoz írt kiterjesztések és a friss regisztrálók is kapnának infót, hogy ezt és ezt lehet itt csinálni akkor felfutna a dolog
widget-ek egyre népszerûbbek a világban, de magyar weben nincs rá hajlandóság
Ha megnézzük valakinek a logóját, az urlje a következõ:
http://www.sg.hu/kep/nicklogok/9953283971184266167.gif
itt az elsõ 9 számjegy az user id- száma. Szóval egy olyan szkipt kéne amit be lehetne tenni bannerba, igy ha beleirnánk a logó urljét, kiirná kié a logó, linket az adatlapjára, stb.
ötlett innen, remélem érthetõ😊
az összes topik címét kigyûjteni és letárolni és abból keresne
mit gondoltok?

nem az a kód, mással próbálkozz...
Egy hibát ismerek, ha @ van a névben kicsitt kicsitt összevissza lesz az õ neve.

Akik már telepítették az eszközök menû alatt a kiegészítõk menûpont alatt a Frissítés keresése gombra kattintva frissíthetik a legújabb verzióra,(tools/Extensions), vagy egyszerûen rátelepíthetik az alábbi linkrõl a legújabbat.
Direkt link a bõvítményre