• Brigicsaj
    hát mára már egy kicsit változtak egyes dolgok...........
    mondjuk még mindig szédülök meg fáj a fejem, meg ráz a hideg (suliba is 1 hosszúujju fölső 2 pulcsi 1 vékonykabát volt rajtam......)
    szal rétegesen öltöztem és még úgy is fáztam, pedig lázam nem volt......én nem értem ezt a dolgot......beteg meg nem akarok lenni, a francnak se hiányzik a sok pótolgatás.......:((
    na ma meg 7 órám volt.....kaptam 1 3-ast meg 1 4-est (ami 1 pont híjján 5-ös, hogy rohadna meg)
    meg hát tesin majd meghaltam annyira szédültem főleg hogy röpiztünk és a labdát néztem ahogy jön felém meg amikor ütöm elfele, hát komolyan a végén már leültem mert nem bírtam.....
    neg jött suliba az a csajszi akit már régen pofán szerettem volna vágni hogy észheztérjen végre........de a végén csak az acába vágtam a kemény igasságot ami hallatán majdnem elsírta magát......ed hát basszus máshogy nem érti meg akkor kénytelen vagyok vmit csinálni ha már más nem teszi.......már jólfelkéne pofozni, de szerintem már azzal se érne semmit már reménytelen.........
    fúúú de nagyon köcsög voltam vele......de megérdemli........és az is leszek vele......legalább azt megtanulja hogy nekem nem lehet csak úgy hazudni.......
    fúúú azt utálom a legjobban ha vki a pofámba hazudik.....és én lszre veszem az ilyent....ez meg még most is hazudott-........hát ha nem csöngettek volna be nem tom meddig fajulnak a dolgok, de nem sokáig tűrtem volna az biztos, nekem ilyen téren gyenge az idegzetem.......
    na mind1, de jól esett megmondani neki a magamét.......:) megkönnyebbültem tőle....:D