1393
  • LSL
    Igazad van csak azok akikkel kikezdek, én hülye állat
  • Brigicsaj
    miért mi a baj? :(

(azért nem minden nő)
  • LSL
    MINDEN NŐ HÜLYE QVA, VAGY QVA HÜLYE
  • Brigicsaj
    mihez kellene neked 2 nap haladék? :)
  • Hanga
    én is:)
  • hmhm
    most boldog lennék ha kapnék 48 óra haladékot . C:
  • LSL
    Rajtam nem :)
  • qper
    mármint hogy nem másoltál?

rajtam a tanárok /meg a szüleim is/ kőkeményen bevasalták a pótlásokat.
  • LSL
    engem ilyen dolgok sosem zavartak... Mégis bejutottam egyetemre
  • Brigicsaj
  • qper
    úúú basszus. hát ezt mennyire utáltam a suliban :)))

illetve stílszerűen fogalmazva hogy hű legyek a topikhoz:

amikor óraimunkét másoltam betegség alatt, akkor nem voltam boldog :)
  • Brigicsaj
    mivel nem is tok mert nincs is házi....csak majd óraimunkát kell másolni majd holnap ha hozz bnőm a füzeteket....:DD
  • qper
    és persze ne tanuld agyon magad, mert az nem tesz jót a gyógyulának :)
  • Brigicsaj
    jah...
    köcc..:) nincs itthon méz szal mézeset nem tok inni, de méz nélkül is jó....:))
  • qper
    Sajnos ez egy igen gyakori emberi tulajdonság, nem lehet mit tenni ellene :( Max. annyit talán, hogy az ember megpróbálja az ilyen ismerősöket és "barátokat" jó távol tartani magától...

Gyógyulgassál ám, igyál sok mézes citronyos teát :)
  • Brigicsaj
    jah én szeretem ha vki a szemembe mondja ha nem tetszik vmi........nem sunyizik mint egyesek hogy jajj így jajj úgy, aztán a hátam mögött meg de utállakk meg de hülye vagy.....meg stb.....akkor már a szemembe mondja és akkor vagy elmondom hogy miért van ez vagy megpróbálok rajta változtatni......

amúgy meg most k*rva szarul vagyok suliba se mentem ma, meg nem is megyek már a héten.....:/ és pótolgathatok.....k*rva jó......:/
  • LSL
    Hát nem tudom nedked mennyire tetszik az ötlet, de én tegnap úsztam fedetlen sportmedencében (kint 12fok vízben 27) esküszöm sokkal jobban éreztem magam amíg úsztam, és még utána is vagy fél napig. Pedig eléggé meg vagyok most fázva.

Az jó, ha ki tudod adni magadból a haragot, csak azt se felejtsd el, hogy úgy viselkedj másokkal, ahogy szeretnéd h mások viselkedjenek veled.
  • LSL
    :D Hát most nem áll módomban
  • Hanga
    GRAT
  • Brigicsaj
    grat! :DDDD
    csak ne váltogasd ilyen sűrjen.....:DDD
  • Brigicsaj
    hát mára már egy kicsit változtak egyes dolgok...........
    mondjuk még mindig szédülök meg fáj a fejem, meg ráz a hideg (suliba is 1 hosszúujju fölső 2 pulcsi 1 vékonykabát volt rajtam......)
    szal rétegesen öltöztem és még úgy is fáztam, pedig lázam nem volt......én nem értem ezt a dolgot......beteg meg nem akarok lenni, a francnak se hiányzik a sok pótolgatás.......:((
    na ma meg 7 órám volt.....kaptam 1 3-ast meg 1 4-est (ami 1 pont híjján 5-ös, hogy rohadna meg)
    meg hát tesin majd meghaltam annyira szédültem főleg hogy röpiztünk és a labdát néztem ahogy jön felém meg amikor ütöm elfele, hát komolyan a végén már leültem mert nem bírtam.....
    neg jött suliba az a csajszi akit már régen pofán szerettem volna vágni hogy észheztérjen végre........de a végén csak az acába vágtam a kemény igasságot ami hallatán majdnem elsírta magát......ed hát basszus máshogy nem érti meg akkor kénytelen vagyok vmit csinálni ha már más nem teszi.......már jólfelkéne pofozni, de szerintem már azzal se érne semmit már reménytelen.........
    fúúú de nagyon köcsög voltam vele......de megérdemli........és az is leszek vele......legalább azt megtanulja hogy nekem nem lehet csak úgy hazudni.......
    fúúú azt utálom a legjobban ha vki a pofámba hazudik.....és én lszre veszem az ilyent....ez meg még most is hazudott-........hát ha nem csöngettek volna be nem tom meddig fajulnak a dolgok, de nem sokáig tűrtem volna az biztos, nekem ilyen téren gyenge az idegzetem.......
    na mind1, de jól esett megmondani neki a magamét.......:) megkönnyebbültem tőle....:D
  • LSL
    Mert megint van barátnőm, de ez most másik :)
  • qper
    huhh. szóval akkor most nem érzed boldognak magad igaz? :(
  • Brigicsaj
    na ja, ma is doga, holnap is doga, szerdán is doga......aztán ki tuggya.....
    ma volt kémiából....holnap lesz irodalomból meg biológiából, szerdán meg történelemből.......utálom a dogákat......
    meg a sulit is.....annyira szeretnék már elkerülni ebből a suliból.....sok hülye fasz gyerek......nem szeretem őket, alig van normális arc a suliba.......
    mindenki pampog órán aztán én szívok mert ugye figyelni nem lehet tőlük, és akkor következő órán meg dolgozat mert egyesek nem bírják befogni a pofájukat..........
    a tanár meg véletlenül se engedne el időben 13:35-kor, ugyan minek........aztán ebédnél persze hogy kibaszott nagy sor áll és persze hogy lekésem a buszt, és persze hogy állhatok a szakadó esőben félórát a buszmegállóban.......mert ugye eddig is olyan nagyon jól voltam hogy nem árt egy megfázás mi?? hát nekem mára sok volt.......
  • qper
    annak is megvannak a maga szépségei, de pl. nekem a hatalmas bulik mellett azért megmaradtak emlékbe a jó kis gyomorgörcsös vizsgák meg szigorlatok.

• LSL
    Nekem sokkal jobban bejön az egyetemi élet. Fél év alatt is többször voltam boldog, mint annó 4 év alatt középsuliban...
  • qper
    talán azért, mert az idő szépíti az emlékeket, nem tudom.
  • qper
    Nem csinálnám másként. Ez volt életem eddigi legszebb négy éve.
  • Hanga
    itt is jó:)
  • Arvind
    Egyébként meg lehet figyelni mindig mindenki(kivételek persze most is vannak) csap panaszkodni tud, soha senkinek semmmi nem jó! pl egy iskolás panaszkodik a sulira, aztán később meg azt mondja mit nem adna azért ha újra járhatná. mások azt, hogy milyen jó is lesz ha vége lesz mert akkor.
    Szóval ami most van az senkinek nem jó, mindenki mást akkar van aki visszasírja múltat, a van aki a jövőt szeretné...
    Csinálni kéne egy gépet ami mindenkit oda rak ahova szeretné, és akkor full happy világ lenne, mindenki boldog lenne...
  • Hanga
    a legjobb életszakasz agimi
  • Arvind
    Utólag mindenben könnyű okosnak lenni!
    Egyébként van aki egyáltalán nem szereti az iskolát, sőt sokan vannak akik egyenesen gyűlölik azt. Én egyénként nem vagyok iskolaellenes, és sokszor gondolkodtam azon milyen jó is lenne újra járni, vagy mégsem...
  • aeris
    ha nem poén akkor gut, kisherc:o

Haladástól, változástól elégedett tudok lenni, esetleg boldog, plusz még hasznosnak is érezhetem magam. na.
  • Hanga
    máshogy csinálnád?
  • qper
    Addig legyél boldog amíg suliba járhatsz!

Én a fél karomat odaadnám ha újraárhatnám a gimit.
  • Arvind
    Nem vagyok boldog, holnap suli...
  • Hanga
    de
  • Brigicsaj
    ez tényeg jó lehetne...:)))
    nekem is kéne már vki....:P:D
  • Ilujka
    Most pölö attól lennék boldog, ha végre be tudnám fejezni a munkát és a PÁRom karjaiban pihenhetném ki a meló okozta fáradalmakat... :-)
  • qper
    ugyan már :) még hogy fóbia? inkább passzió vagy szenvedély nem? :))