• NEXUS6
    #51
    ":) ... nem ások én sehova sem:) Most komolyan nagyon kevesen vannak igazi tényeknek a birtokában hogy megítéljenek egy céget... ezért is lett "divat" szidni ... mennyivel könnyebb ez mint utána gondolni a dolgoknak:) az üzleti világban elég sokan nem tartották be az igéretüket, ez nem a MicroSoft különlegessége:)"

    Sőt a holokauszt sem létezett ugye? Attól még hogy te nem hiszed el, hogy valaki szemétkedett az igen is szemétség, és attól még hogy kapitalizmusban élünk a szemétség még nem válik erénnyé!!!!

    "nem bántásként, de kapatalizmusban az a szép, hogy mindenki mutassa meg mirre képes...ergo másnak is áll a zázsló de igaz, könnyebb panaszkodni jaj MicroSoft miatt van, elnyomnak etc... de igazából nincs komoly alternatíva... én így láttom "ásás" nélkül is:)"

    Látom benned is egy szociáldarvinista veszett el, csak hadhívjam fel a figyelmedet 2 dologra:
    1. a verseny (pl a piaci verseny), nem egyenlő a háborúval a mészárlással. Aki versenyez az a versenytársat illetve saját magát akarja meghaladni. Aki háborúzik az még azon az áron is hajlandó a másikat elpusztítani, ha ő maga rosszabbul jár, valamit elveszít.
    A M$ mindenki ellen háborút folytat és nem versenyez!
    2. Az ilyen liberális szabadkapitalistás szöveg, amit te is írtál, már nem igazán korszerű, mivel manapság már vagy több évtizede a nemzetközi monopolcégek az uralkodók (pl a M$). Ők mondjuk szeretik tökéletesen liberalizálni a piacokat (általában fennen hirtdetik azt amit te is), hogy aztán minnél kevesebb erőfeszítésükbe kerüljön megszerezni.

    Itt nem fogja már senki megmutatni, hogy milyen ügyes meg okos, meg talpraesett.
    Ez
    A
    VALÓSÁG
    !
    !!
    !!!

    Bocs ha megsértettelek/kiábrándítottalak.