• strogg
    Valóban nem szörnyű, de ehhez azért tegyük hozzá, hogy a laírtak alapján terhelted a gépet.
    Tehát futattál progikat szépen sroban egymás mellett. Így valóban nem szörnyű :)

NuCLEARScoRp
    A technika valóban fejlődik. De felhasználni nem ugyanaz, mint elpazarolni a lehetőségeit átlátszó ablakokra:)
    Mellesleg én mindenképpen kikapcsolnám, mert baromi zavaró tud lenni egy idő után:)

Az m$ ellenesség? Nem haragszom rájuk. Mindössze messze nem hozza azt, amire vágynék.
    én a nagybetűs OS-t szeretném a gépemen. Ami mindent tud, kevés erőforrással, stb.. tehát amit el tudsz képzelni mint OS. Na ehhez a linux közelebb áll, mint a win. Szerintem.

Mellesleg az m$ EULA-ja kezel engem ellenségként, ha berakok egy win CD-t másolásra. Ha free letölthető lenne játékra még fel is tenném. De pénzt azt nem adok érte, mert ahhoz képest sokba kerül, mint amennyit tud, vagy használnám.

A linuxos gagyi szar programokat naponta használom, nem kis megelégedettséggel. Amit szoktam telepíteni egy nvidia driver, egy opera, es az a jatek, amihez eppen kedvem van:) Most éppen wolfozom, elötte mohaa-ztam, utánna meg nem tudom mihez lesz kedvem:)
    Mellesleg a linuxal szemben is van kritikám bőven, de teljesen más szempontokból, mint a winről.