RedStorm#109
Nos mielőtt a Linux fanok megnyúznának előre jelzem ,hogy még véletlenül sem vagyok Windows fan csak az a sok ökörség amit itt leírtak egy kicsit sérti az ember igazságérzetét!
Szóval egy akinek nem tetszik a Windows ne használja. Senki nem kötelez rá. Ha meg használod nem értem minek fikázod. Ha ekkora szar és te mégis használod az egy kicsit lehúzó rád nézve is.
Ez már csak divatfikázás. Mégcsak ki sem próbáltad de máris lehúzod.
A másik....ha ekkora jó a linux akkor miért nem azt használja minden egyes ember.MEGMONDOM mert egy átlag vagy inkább kezdő felhasználó számára kissé kezelhetettlen.Tudod nem mindenkinek szerelme a számítástechnika ,van aki csak használja a gépét.Semmi bajom a Linuxal csak tudomásul kell venni ,hogy az nem mindenkinek készült. Ha már egyébként is az a kérdés ,hogy melyik a legjobb os akkor egyértelműen a MacOSX.Bár soha nem használtam de a Unix alap és a felhasználóbarát kezelés azt hiszem mégis azzá teszi.
Szóval Linux ide vagy oda ,tudomásul kell venni ,hogy a Windows jelen pill. a világ legtöbbek által használt rendszere.És bizony még egy jó darabig az is marad.
Ja igen még valami ,nem értem miért érzi minden Linuxos kötelességének az MS fikázását.Neked üldözési mániád van.
U:I
Bocs az egyes szám második személyért de így egyszerűbb volt.Ez egyébként minden fikázónak szól!