tv sorozat
  • PiszkosFred
    #201
    Van a Firefly, ami egy sorozat. Ezt sajnos hamar elkaszaltak, igy osszesen 14 resz keszult belole. De hogy a tortenet ugyahogy le legyen zarva, ezert Whedon leforgatta a sorozat amolyan befejezeset, a Serenity mozifilmet. Nevet a film az urhajorol kapta.

    Bar talan furcsa hallani, foleg a cancel teny miatt, de szamomra (es meg jopar szazezer ember) a legjobb sorozat a mai napig. Azota persze igazi kult sorozatta notte ki magat, es a mai napig ujra es ujra nezik az emberek. Mufaja? Scifi western. Rakas fura fazon egy urhajon, akik probalnak penzt csinalni mindenfele csempeszkedessel, es egyeb feladatok elvallalasaval (mind1 mi, cska penzt hozzon). Ami persze sosem megy egyszeruen, valaki vagy valami mindig belekop a levesbe (de ha nem, akkor ok maguk alakitjak ugy mindig a dolgokat, hogy ne legyen egyszeru), es akkor altalaban beindul a moka, es ko kovon nem marad :D Ehhez a csapathoz csatlakozik egy testverpar, akikhez kapcsolodo tortenet alkotja a 14 reszes sorozat fo cselekmenyszalat.

    Reszemrol nagyon ajanlom a megtekinteset, igerem, hogy egy ulto helyedben vegig fogod nezni, es nagyon fogod sajnalni a mozifilm vegen, hogy vege, nincs tovabb. (bar volt arrol pletyka valahol, hogy talan egyszer folytatodik a story, mozivasznon ujra - bar eddig semmi jel sincs erre)