tv sorozat
  • dav
    #172
    Két hétig tartott megnézni? Én 4 nap alatt lenyomtam, annyira tetszett :) Aztán kapásból végignéztem még egyszer... és még egyszer... Persze nem gyorsasági verseny, csak azt akarom érzékeltetni, hogy engem mennyire magával ragadott. Azóta is imádom, és az ismeretségi körömben is terjesztem a hírét, amennyire csak tudom.

    A pilot tényleg kicsit kilóg a sorból, valamivel komolyabb/komorabb hangvételű, ez azonban nem befolyásolhatta a nézőket, hiszen a tv csatorna annak idején le sem adta, hanem rögtön a második résszel kezdték, ami tulajdonképpen egy második pilot. Utána is össze-vissza adták le a részeket, az időpontokkal is variáltak, és csodálkoztak, hogy nem volt nézettsége. Szerintem egyébként nagyon jó a pilot, az az egyik legjobb epizód, a filmet pedig szerintem simán kenterbe veri.

    A film nekem nagyon nem tetszett. A sztori szerintem harmatgyenge, a hangulat kiveszett, viszont tettek bele egy csomó Mátrix majmolást meg akciót. Kár érte. Egyetlen jelenet tetszik benne piszkosul, Serenity belépője a film elején (9:30-nál). Ahogy a hajó belép a légkörbe, szól a király zene, a kamera körbejárja és bekukkant az ablakon... aztán leszakad egy darab a hajó orráról :) És utána Wash szarkasztikus dumája: "Oh God, Oh God, we're all gonna' die" :) Meg persze Jayne a gránátokkal :) Nemrég vettem új monitort, és ez volt az első filmrészlet, amivel teszteltem :)

    Ajánlom figyelmedbe a http://www.firefly.hu/ oldalt.