tv sorozat
-
Nem, a sorozat kimaradt, majd alkalomadtán bepótolom. :)
A filmmel amúgy nem tudom mi baja lehet bárkinek is. Van rendesen kidolgozott története, fordulatos cselekmény, jól kidolgozott karakterek (bár azért a film két végignézése között szépen végigolvastam a film honlapján lévő jellemzéseket, és ez sokat segített), jó szinészi munka (Adam Baldwin meg egyesen hatalmas), stílusosan kidolgozott világ (japán (?) írásjelek mindenfelé - mintha Cyberpunk filmben lennénk :D) és a látványra sem lehet panasz, plusz még vannak benne aktrakktív jelenségű hölgyek is.
Jó, nem meglepő, hogy a nézőközönség nagy része jobban szereti a minimális agymunkát igénylő, de a szemet száz százalékig leterhelő filmeket (számomra az SW Ep.III. is ilyen...), de ettől még meglepő, hogy a Szigettől annyian hasra vannak esve, ettől meg kevésbé.
Na mindegy, ettől nekem még nagyon tetszett. Egyetlen szívfájdalmam van csak, hogy a Szövetséges és Reaver flotta közötti harcból keveset láttatnak, pedig egy ilyenért tíz körömmel ragaszkodtam volna (valószinüleg amiatt, mert nem akarta a rendező, hogy túlságosan elvonja valami a Serenity meneküléséről a figyelmet).