• SeeMyVision
    Jean-Alain Boumsong úgy érzi, igazságtalanul bírálták a Juventusnál. A francia védő saját bevallása szerint jobban játszott annál, mint ahogy azt sokan beállították a sajtóban, így aztán nem csoda, hogy kapva kapott a francia bajnok Lyon ajánlatán.
    - Az igazságtalan kritika tönkretehet egy játékost - mondta Boumsong. - Nálam azért ennyire nem volt súlyos a helyzet, de tény, hogy tavaly szerintem jó szezonom volt. Mégis, ha a csapat rossz eredményt ért el, akkor nagyon kemény bírálatokat kaptam, gyakran megalapozatlanul. Ilyenkor nem szabad sokat töprengeni ezen, mert akkor csak lefelé vezet az út. Egy percig sem haboztam, hogy elfogadjam-e a Lyon ajánlatát, azért jöttem ide, hogy újra felfedezzem a játék örömét. Sikerek részese szeretnék lenni, de azt nem gondolom egy percig sem, hogy itt majd könnyebb lesz, mint a Juventusnál.

Milan Baros visszatért a Premier League-be: a cseh csatár - aki korábban a Liverpoolban és az Aston Villában is megfordult - a Lyonból a Portsmouthba igazolt. Szerdán be is mutatkozhat új együttesében, ráadásul nem is akárhol: a bajnoki címvédő Manchester United otthonában.
    - A csapat jelenleg négy ponttal van lemaradva a BL-helyektől, és a klubnál mindenki legalább UEFA-kupa indulást érő helyezésről beszél - mondta Baros az MF Dnesnek. - Azt hiszem, előrébb léptem, visszatértem Angliába, ahol beszélem a nyelvet, ismerős a környezet és a bajnokság. A világ legjobb ligájában játszhatom ismét, a világ legjobb szurkolói előtt, és már alig várom.
    Baros azt is hozzátette, a Lyon többnyire egyetlen csatárral játszott, aki a hihetetlen formában futballozó Karim Benzema volt az esetek többségében, így bízik benne, hogy a Pompeynál több lehetőséghez jut majd.

Hajrá Lyon!