2348
  • Rockynhooo
    kicsit álomvilágban éltek Karcsikám :D
  • Roy4l
    én max ben arfa c.ronaldo csere de azt is ugy hogy fél évre de 2 1 ért azért már kicseszés
  • karajjj
    looooool, hát igen, mindenkinek megvan az ára :DDDDDD
  • hamary

- Beszéltem Alex Fergusonnal, aki arra kért, engedjem el a csapatához csatárainkat, Karim Benzemát és Hatim Bent - mondta Aulas. - Azt feleltem neki, hogy részemről nincs akadálya az üzletkötésnek, de van két feltételem.
    - A csatáraink csak nyáron mehetnek és cserébe kérjük értük Cristiano Ronaldót. Ha ezt elfogadják a manchesteriek, akkor megállapodhatunk.

Benzema és Ben ebben a szezonban 22 gólt szerzett a Lyonban.
  • Roy4l
    azért az vicces C.Ronaldot kérik ben arfáért?de legalább nálnuk maradnak
  • Rockynhooo
    én is itt vok ám Kareszkám
  • karajjj
    úgylátom kezd alakulni itt a Lyonos keménymeg a fórumond :DDDD
  • hamary
    Igen, és majd oda is adjuk... Álmodik a nyomor, korog a gyomor...
  • Mor3llo
    van kurázsi a manusban :D
  • 9csöves9
    eh ez nagyon nagy

pénzt és Ronaldot kérnék cserébe:D
  • SeeMyVision
    Lyon's chairman Jean Michel Aulas has stopped the interest of Manchester United for the young ace Hatem Ben Arfa (20), declaring: "If Manchester United want him, will have to offer us Cristiano Ronaldo plus money, otherwise we can't speak about ". The maximum executive, including also the other phenomenon Benzema (20) in the speech, has added: "They will not leave the club at least for other two years, we want to build our future with them".

Hajrá Lyon!
  • Roy4l
    nemazért de ben arfa átigazolási hir MÉG CSAK oktoberben volt-..-
    juninhot senksie akarja marad nálunk benzemárol sok pletyka van de remélem marad még 1-2 évig
  • hamary
    Na, csakhogy rátaláltam erre a topikra. Allez Lyon! :) Benzemat nem adjuk, se Ben Arfat, se Juninho, se nem tudom még hány fajta átigazolási pletyka kellt szárnyra. Benzema nálunk akar, és fog is elérni sikereket :)
  • Mor3llo
    Érdeklődjenek csak :)
  • SeeMyVision
    According to The People, after Chelsea, Real Madrid and Barcelona, also Manchester United are interested in O.L. striker Karim Benzema.

Hajrá Lyon!
  • SeeMyVision
    O.L. striker Karim Benzema has declared to El Mundo Deportivo the dream to play for Barcelona. In the last days the french press has considered the 19 year old player very close to Inter Milan.
    Hajrá Lyon!
  • Rockynhooo
    jah és 36 millió nem egyenlő 60 millióval
  • Rockynhooo
    Robben egy kiváló játékos amit már többször is bizonyított pályafutása során! az más ,hogy mióta nálunk van sérült! részemről is lezára! hajrá Lyon , persze csak Franciaországban :D
  • Mor3llo
    pl. Robben ? 36millió ? hmmmm...na mind1, ezt nem hiszem h itt kell elkezdni, tehát felőlem le is van zárva ^^ hajrá Lyon :)
  • Rockynhooo
    én se akarok megbántani senkit , de Benzamat azokhoz hasonlítani akiket annyiért vettünk, merő balgaságra vall -.-' ! hozzáteszem: MÉG!
  • Mor3llo
    ugranak a Real-osok :) nem megbántani akarok senkit, de ezekszerint tényleg van akkor vmi igazságalapja :P
  • Rockynhooo
    pont én!
  • DJ BP
    mire fel ez a ,,pont te"?
  • Mor3llo
    Pont Te mondod ? :/
  • Rockynhooo
    felesleges kattogni, szept. 1.én minden kiderül! amúgy a világon nincs olyan klub aki adna érte 60 millát, azért az egy kicsit túlzás!
  • Roy4l
    látom bepánikoltál hát szerintem tuti nemmegy el 2013 ig marad és 60millánál többet kell ajánlaniuk:D
  • Mor3llo
    de neneneneneeeeeeeee...Benzema marad, semmi értelme sincs h minden évben eladunk 1-2 sztárunkat...nem vagyunk ajax :@
  • SeeMyVision
    Real Madrid and Barcelona are ready to a real race for engage the star of Olympique Lyonnaise Karim Benzema (21). Seems that Real Madrid have contacted the french champions through the sports director Pedja Mijatovic, while Barça seems to have ready an offer of 50 million euros for engage the great striker.
  • Roy4l
    22 éves támadó középpályás megszerzése mintegy 15 millió eurójába került az OL-nek, amely azonban vélhetően tavasszal még nélkülözi majd őt, mert - ha erről megállapodás születik - a nyárig kölcsönben a Nice-ben marad.

Jean-Michel Aulas lyoni klubelnök jelezte, ezzel véget ért a téli bevásárlás.

Az OL korábban megszerezte az argentin Cesar Delgadót a mexikói Cruz Azultól, és a francia a Jean-Alain Boumsong-t a Juventustól, illetve kölcsönbe a spanyol Marc Crosas Luquét az FC Barcelonától.

4,5 évre vettük meg édersont:)
  • karajjj
    ne legyél már benne olyan biztos, messze van még az augusztus vége...
  • Roy4l
    Az Olympique Lyon legértékesebb játékosa jelenleg egyértelműen Karim Benzema. A 20 éves francia csatár már két éve alapembernek számít a zsinórban 7. bajnoki címére hajtó OL-nél, idén ellenállhatatlan, már 15 bajnokin és három BL-mérkőzésen is a kapuba talált. Benzemát a Milan, a Chelsea, az Arsenal, a Real Madrid és a Barcelona is szeretné leigazolni, csakhogy Jean-Michel Aulas, a Lyon elnöke még 60 millió euróért sem válna meg tőle, sőt, a hírek szerint szerződésének hosszabbítására bírta rá a labdarúgót, aki 2013-ig írhat alá.
    EZ NAGYON JÓ HIR ÉS NEM ADJUK EL NYÁRON SE BENZEMÁT SZÉP VOLT AULAS !!!!
  • Roy4l
    legalább most befognak jőnni az igazolások és náyron crosast megkéne venni nagy tehetség
  • SeeMyVision
    Jean-Alain Boumsong úgy érzi, igazságtalanul bírálták a Juventusnál. A francia védő saját bevallása szerint jobban játszott annál, mint ahogy azt sokan beállították a sajtóban, így aztán nem csoda, hogy kapva kapott a francia bajnok Lyon ajánlatán.
    - Az igazságtalan kritika tönkretehet egy játékost - mondta Boumsong. - Nálam azért ennyire nem volt súlyos a helyzet, de tény, hogy tavaly szerintem jó szezonom volt. Mégis, ha a csapat rossz eredményt ért el, akkor nagyon kemény bírálatokat kaptam, gyakran megalapozatlanul. Ilyenkor nem szabad sokat töprengeni ezen, mert akkor csak lefelé vezet az út. Egy percig sem haboztam, hogy elfogadjam-e a Lyon ajánlatát, azért jöttem ide, hogy újra felfedezzem a játék örömét. Sikerek részese szeretnék lenni, de azt nem gondolom egy percig sem, hogy itt majd könnyebb lesz, mint a Juventusnál.

Milan Baros visszatért a Premier League-be: a cseh csatár - aki korábban a Liverpoolban és az Aston Villában is megfordult - a Lyonból a Portsmouthba igazolt. Szerdán be is mutatkozhat új együttesében, ráadásul nem is akárhol: a bajnoki címvédő Manchester United otthonában.
    - A csapat jelenleg négy ponttal van lemaradva a BL-helyektől, és a klubnál mindenki legalább UEFA-kupa indulást érő helyezésről beszél - mondta Baros az MF Dnesnek. - Azt hiszem, előrébb léptem, visszatértem Angliába, ahol beszélem a nyelvet, ismerős a környezet és a bajnokság. A világ legjobb ligájában játszhatom ismét, a világ legjobb szurkolói előtt, és már alig várom.
    Baros azt is hozzátette, a Lyon többnyire egyetlen csatárral játszott, aki a hihetetlen formában futballozó Karim Benzema volt az esetek többségében, így bízik benne, hogy a Pompeynál több lehetőséghez jut majd.

Hajrá Lyon!
  • karajjj
    na úgylátom a január legalább rólunk szól :D hamár a nyáron nem igazán tudtunk minden posztra igazolni :D
  • Mor3llo
    Helyes!Én örülök neki!
  • Roy4l
    A francia élvonalt uraló Olympique Lyon 14 millió euróért megszerezte a Nice irányító középpályását, Edersont. A 22 éves brazilt egyértelműen a már 33 éves Juninho Pernambucano pótlására szerződtették, igaz az egész világ jelenlegi legjobb szabadrúgáslövője még egy-két szezont eltölt az OL-nél, és a hírek szerint később a klubvezetésben kap majd helyet.
    Ederson - aki nyárig Nizzában marad - vezetésével remekül szerepel a piros-fekete alakulat, jelenleg a minden várakozást felülmúló negyedik pozíciót foglalja el a tabellán.
  • SeeMyVision
    Hello

http://www.olweb.fr/index.php?lng=fr&a=37739&pid=101002

Átigazoltuk Boumsong-ot, aki 3,5 évre írt alá és a 32-es mezt fogja viselni!

Éderson júniustól a mi játékosunk!
    Nice have communicated that Ederson hs been engaged by O.L. where he will play starting next summer.

EDERSON BIENTOT A LYON

Après Jean-Alain Boumsong, Lyon a finalisé le transfert d'Ederson. "L'OGC Nice et l'Olympique Lyonnais ont trouvé un accord", annonce l'OL sur son site officiel. Le Brésilien ne rejoindra toutefois le Rhőne qu'en juin et terminera la saison avec les Aiglons. Si aucun montant n'a été communiqué, sa clause de départ est de 12 millions d'euros... Reste à savoir si le joueur, également sur les tablettes de la Lazio, la Juventus, l'Inter, l'Atlético Madrid et le Real Madrid, a le profil pour permettre aux Lyonnais de franchir un cap, notamment en Ligue des Champions. Très offensif, Ederson arrive au sein d'un milieu de terrain déjà bien fourni en la matière avec Juninho, Källström et dernièrement Crosas. A moins que des départs se dessinent déjà à l'intersaison.

Hajrá Lyon!
  • SeeMyVision
    Portsmouth have completed the signing of former Liverpool and Aston Villa striker Milan Baros on loan until the end of the season.Baros, 26, joins from French side Lyon and Pompey have also secured an option to buy the Czech Republic forward if the move is a success.

Jean-Alain Boumsong is hoping to impress at Lyon following stints in England and Italy that saw him become the butt of much criticism.The France centre-back completed his drawn-out switch from Juventus to Les Gones on Saturday, when he signed a three-and-a-half-year contract with the French champions.

Hajrá Lyon!
  • Mor3llo
    A St.Etienne elleni rangadó 1-1 lett.A gólunkat Benzema szerezte a 92.percben egy szép szabadrúgásból!Coupet pedig hatalmasat hibázott...az ő bakijából született a zöldek gólja!
  • Roy4l
    A kameruni születésű Boumsonggal kapcsolatban pénteken még olyan hírek érkeztek, hogy a Juventus a megegyezés ellenére visszatartja, amíg nem találja meg azt, aki pótolni tudja a védőt.

Mindez azután történt, hogy a Juventus Boumsong hatalmas fejesgóljával egyenlített az Inter ellen az Olasz Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.

A Lyonnak azért van nagyon nagy szüksége Boumsongra, mert brazil védője, Cleber Anderson térsérülés miatt ebben az idényben már nem léphet pályára.