Olympique Lyon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megkéne venni a Porto együtesbõl Lissandri Lopezt vagy középpályára Raul Mereilest

Rockynhooo
nem

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

nemirnátok???<#vigyor><#vigyor>

lesõ gól Keita 15.perc aztán jõtt 1gól amit Caen lõtt az 30.perc Grandin
72.percben bejõtt benzema Fred helyére 75. percben Bodmer betalál 89.perc Benzema is betalál<#taps><#taps><#taps>

nah kis számolási probléma vagy csak pletyke állitolag AC Milan 15millioért megvette benzemát elõszerzõdéses vagymi állitolag januárba már AC milanal fog focizni és nemhiszem de benzema itt jólérzi magát és nemakar egyenlõre elmenni aztmondta remélem csak pletyka de remélem nemfizettet nekünk a AC milan

Mor3llo
Inkább ne adjuk el.Ígyis egy rakat játékost adtunk el jó pénzért, akikre nagy szükség lett volna, így most eléggé szépen teli lehet a kassza.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

azt hallotam benzema mahamadou diarra 2xese pénzért adják el vagyis diarrat 26milláért adtuk el és igy 52milla benzema ára annyiért lehet elvinni szépnagy összeg😊

szerintem quaresmat kéne hozni malouda helyére jó beadásai vannak meg sok gólt fog tudni lõõõni😊

szerintem hülye lenne elmenni egy másik nagycsapathoz padozni, mikor itt stabil helye van a kezdõben
láttam 1interjut benzemáról ésés aztmondta hogy jólérzi nálunk magát ésés nemakar elmenni a lyontol meghogy örül hogyfelfigyeltek rá de inkább nálunk akar maradni 1ideig

Mor3llo
akkor kivele 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

van 1jó hirem benzemáról ha érdekel irjatok<#nyes><#nyes>

nembaj legalább megnyertük<#taps><#taps><#eplus2>

annyi baj legyen.. 😄 a lényeg, hogy lefociztuk a PSG-t<#eplus2><#eplus2><#taps>
Mor3llo
ahhh, 2-3 😄 Pauleta még vágott egyet a végén..

Mor3llo
jesssssz 😄 emberhátrányba Párizsból a 3 pontot elhozni...igen !

Govou beküldte a harmadikat😄
bejött Fred Benzema helyére
a kiállítás után nagyon leült a meccs, addig viszont pörögtek a srácok rendesen...
Mor3llo
Cleber Anderson idõközben kiállítva, és Pauleta góljával 1:2...:S

Hihetetlen hogy 3 védõ között is továbbment és csak a negyedik tudta megállítani, na amúgy ma Benzema se semmi!!!
Mor3llo
azta büdös, mekkorea játékos !! 😮
és milyen fiatal...

Ben Arfa milyet beakasztott 😮OOO
Mostmá a másodikat is 😮OOOOOO
megy a meccs, az oldalon, amit belinkeltem, az elsõ sopcast stream mûködik, ott lehet nézni

a PSG nagyon támad :S
hála Istennek itt van 4 is, abból ha egy is nézhetõ, már jó 😄
Mor3llo
szerintem akko keresek vmi steamet.

este Lyon - PSG lesz és nem adják a sport1-en????????<#wow2><#falbav>
C'est pas moi qui le dit, c'est Marca. Mais peut-être ont-ils simplement regarder le "C José" de samedi dernier sur Canal +.

Le jeune attaquant lyonnais y confiait son rêve de vouloir un jour évoluer au Real Madrid.

Mor3llo
Nem kell már Carew, akármennyire is szeretem, de nem tudná elviselni megint a padozást.

Carew-et visszakéne venni benzema mellé aztán jók lesznek õk ugy😄<#taps>

arra ottvan Baros<#worship>
venni kéne jó csatárt,közép,védõt csatár pot ha fred vagy benzema sérült

ezt akartam írni 😄D
Rockynhooo
az pont 2 !

sry csak nagyon ideges lettem aztán😄D namind1 remélem benzi marad sokáig velünk remélem ... chelsea tölünk vesz minden játékost szinte vagyis csomot pl.:Malouda,Essien, többet nemtudok😄D

hagyd rá 😄

fiatal még, meg nem is régóta van itt...
Rockynhooo
<#wilting><#wilting>

kell a ....
hiszékeny vagy ... :\

na ennyire azért ne lelkesedj, mert még véletlenül bünti lesz a vége... :S
FUCK REAL MADRID

Még jobb Real is akarja benzemát <#violent>REAL<#levele><#levele><#mf1><#mf1>REAL

védõt meg kp-t kéne venni <#vigyor4>

inkább hátra kéne valakit venni, mert ottvannak a problémák...
chelsea msot ritka szarok aztán erõsiteni akarnak de Huntelaart is megakarja venni akkor inkabb egyiket se hanem valameik másik csapattol tiago nemkell juvenak cserélni akarták még valakivel perrinek kéne valakit elõre megvenni vagyis hogy állapodjanak meg ne a átigazolsái idõszakban<#kacsint><#kacsint>

Rockynhooo
anno örültem vna ha a Realba jön.. perpill nem tartanék rá igényt

eddig úgytûnik<#falbav> a juve-topikban pont errõl volt most szó
a Juventusba nemhiszem, hogy kellene, mivel van most elég csatár ott, a Chelsea-t meg tudjuk, hogy szeret a Lyon játékosaiból építkezni:S tõlük jobban tartok... :SSSS
Rockynhooo
Tiago ott haggya a Juvét ? ?

Mor3llo
Na ne, ezt nem.A Chelsea végképp szálljon le róla, a Juve meg fõleg 😄
na ez értelmes volt 😄

nah jókis hir benzemát akarja a chelsea meg a juve juveba nemenjen tiágó is elmegy alig kap lehetõséget maradjon nálunk chelsea meg keressen más támadót<#falbav><#levele>JUVE@CHELSEA<#levele><#mf2><#mf2>

eddig 11 bajnokin lépett pályára a bajnokságban és szerintem egész jól játszik<#taps>
ja amúgy a topikkal kapcsolatban:

már kétszer kértem, hogy hagy legyek a házihazda, de még mostsem kaptam választ, szóval errõl ennyit...