FAQ

• BaliBoy
    Most nem tudok képet felrakni, de hogy tényleg legyen szó a játékról is.
    Nekem így egy pár óra játék után alapvetően nagyon tetszik. De mintahogy semmi sem tökéletes, hát ez sem. :) Engem pl nagyon zavar, hogy nem látom az egységeim életét, csak sacc/kb tudom megmondani abból, hogy hányan alkotják még a formációt. Az is elég zavaró, hogy ha egyszerre több és több féle egység van kijelölve, akkor nem tudok úgy váltani közöttük, hogy a kijelölés ne szünnjön meg, de mégis egy másik egység dolgait lássam baloldalt. Remélem érthetően fogalmaztam. Asszem talán a W3-ban van ilyen. Most pontosan meg nem mondom. Eleinte ami furcsa volt nekem az az épületek fejlesztése volt. Vagyis az, hogy ha pl. van egy barak akkor abban is lehet az egységek felszereléseit javítani, amiben valójában nincs semmi különös, csak annyi, hogy magukat az épületek szintjét lehet emelni, és nem úgy van mint pl. az AOE-ban, hogy korokat kell lépni a fejlődésért és az globálisan hat mindenre. De miután hozzászoktam nagyon megtetszett. Az pedig utánna különösen tettszik, hogy én magam dönthetem el, hogy az egységek milyen dolgokkal legyenek 'felszerelve'.
    A játék grafikáját tekintve nem alkottak hatalmas dolgot, de mégis vannak benne nagyon szép dolgok. Ilyen pl a környzeti textúra ami szerintem nagyon jól sikerült. Vagy a tűz. Ami a hangot illeti... hát erről nem írok semmit, csak annyit, hogy GYU trilógia. Szerintem zseniális! Így első szuszra ennnyi. :D