Battle for Middle Earth 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nfstuning

CUKI CuKI VIK

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

SLICK
azt még mi sem tudjuk 😞

kb.mior jön ki a game?

SLICK
Ugyan ez hülyeség (már bocs) !!!!!
Még uygancsak példa szerû game az 1. rész... sztem... ugyanis mostanában ritkán készítenek olyan játékot ami szép és igencsak nagy játékélménnyel rendelkezik... de ez csak az én szeméyles véleményem...

grebber
Szerintem semmi baj nem volt vele.

Next PC upgrade: 2022

hát az elsõ rész nem volt valami jó
remélem ez sokkal jobb lesz

grebber
Sok kicsi video össz hosszuk olyan 20 perc.

[Jakuza]
En nem is azt akartam bizonygatni ezzel, hogy hogy ugyanolyan, hanem ratapintani arra, hogy egy 2 eves jatek szinvonala magasabb mercet allit, mint a mostanaban megjeleno uj jatekok, amik a regi rokabor ujboli lenyuzasa.
Nem baj ezt majd az Alien vagy a Robocop 147. reszenel majd ujra megvitatjuk. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

grebber
Ha az elsõ részre alapozunk tényleg igazatok van de ugy beszéltek mintha kötelezõ lenne megvenni az általatok "szarnak" vélt gamet.

_Atti_
"Azt hiszik, hogy valami hires es sikeres munek a neve is eleg mar ahhoz, hogy a szemetet , ami alacsony szinvonalu megvegyek az emberek." nem hiszik hanem tudják és ki is használják😊

Spellforcenak meg a ds2 nek nincs sok köze egymáshoz...

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

[Jakuza]
Jogos!
Nem is ertem, pl mit keresnek benne Driderek ?
Talan mert mostansag sok helyen divat a Drow, belekene tenni a Lords of the Ringsbe egyparat ?
Egyszeruen rohely, hogy mar mivel akarjak a szart a vevokre rasozni.
Azt hiszik, hogy valami hires es sikeres munek a neve is eleg mar ahhoz, hogy a szemetet , ami alacsony szinvonalu megvegyek az emberek.
Meg arra sem voltak kepesek, hogy egy rendes intro-t osszehozzanak a jateknak.
Talan eleg lenne ha csak egy magyar jateket, az Armies of Exigo-et megtekintenek. Es ezt meg csak ki se adtak.
bandew ha jot akarsz szorakozni, akkor jatszal a Spellforce: Order of Dawn ill a kiegeszitoivel.
Eskuszom neked jobban szorakozok, mint a Dungeon Siege 2-vel es sokkal kifinomultabb is raadasul.
Kb ennek kellene a mercenek lenni legalabb manapsag.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

_Atti_
hát nagy lol akárhogyis de asszem nem az egy után hanem uakkor játszodik ez is csak más szemszögbõl..még debilebb szemszögbõl..😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

grebber
Nekem is bejött a game ezért várom is ezerrel a 2. részt.

egypszichonauta
nekem nagyon,sõt qrvára tetszett az elsõ rész!én is többször olvastam a könyveket,és jó érzés a szereplõk bõrébe bújva csatázni,szal várom a 2.részt!

Bandew
AMi azt illeti engem már a BfME elsõ része is kiakasztott, de azt még lenyelte. A trailert megnézve viszont feléledt bennem a gyilkos ösztön.
Hogy lehet ilyen szart csinálni? Dinó szerû szörnyek meg sötét erõk gyûlnek a nagy bukásuk után? Plusz még a nazgúlok is ott vannak, akik elvileg elvesztek a gyûrûvel együtt.
Az biztos, hogy én ezt letölteni sem fogom nem hogy megvenni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

[Jakuza]
En meg eltornem a kezet, annak aki ezt csinalta.
Az nem eleg, hogy minden bort leakarnak huzni a Gyuruk Urarol, de hogy meg a szart is megakarjak etetni az emberekkel, az azert mar tulzas.
Az biztos, hogy kozel nem fogok annyit jatszani vele, mint ahanyszor elolvastam a konyvet, sot van egy sanda gyanum, hogy egyszer sem fogok ezzel jatszani, mert a jo elmenyeit az embernek az ilyen szarokkal, csak megmergezik.

grebber
Megjött az elsõ trailer a gamebõl.

Vizi csatákra leszek kiváncsi nagyon.

Trailer ITT

gameplusz
Az egyenlõre nem igazán, de úgyis jönnek róla infók.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
Lehet, de ez nem a monitortól függ, hanem a felbontástól, no és az függ a monitortól...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

HELPer
Szöveg nincs hozzá?<#worship>

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

Esrohnoil
Baszod, kinek van ekkora moncsija? 😄
Link bõven elég lett volna.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

gameplusz
Kicsit szétcsúszot... <#pias><#nemtudom><#taps><#banplz>

gameplusz
Az egyik neves külföldi magazin legfrissebb száma 6 oldalas bemutató keretében rántja le a leplet a korábban plelykált Battle for Middle Earth 2-rõl. A harcok ezúttal Középfölde északi részén zajlanak majd, ahol Szauron erõi tündék és törpök seregeivel feszülnek egymásnak. Az alaposan feljavított motornak köszönhetõen immár tengeri csaták is helyet kapnak a küldetések között, földön és vízen tehát egyaránt lesz alkalmunk harcolni. Oldalanként egyébként 15 küldetés várható, plusz új egységekben, hõsökben és multiplayer módokban sem lesz hiány. Jelenleg félkész állapotban leledzik a második rész, megjelenése a következõ év elsõ negyedében várható.

Forrás: 576.hu

MEGJELENT SCANEK (nem a legjobb minõség, de annyira nem is rossz):

Én már nagyon várom! <#eljen>