2654

FAQ

• Fyrex
    vki irja le pls hogy kell elinditani a dvd-s verziót

köszönöm!
  • md88
    Ki csinálja a magyarosítást? le lehet már tölteni valahonnan?? vagy valaki el tudja küldeni???
  • Száddi
    Ha újraindította a gépet utána megint felrakja a gépet és ezt írja ki: Please refer to the launcher.txt or patch.doc file in your Bfme2 directory for a list of changes included in this patch. Na ez mit jelent, vagy mit kell csinálni akkor? + Hogy a játékról is írjak: Szerintem nagyon vad elég jó lett egy ideig biztos ezzel fogok játszani csak ez bosszant hogy nem tok neten játszani
  • SLICK
    és hogy válasszunk???
  • j0nNyKa
    Sracok lassan kezdjunk el megszavazni 1 uj hazigazdat, es valaki tarja ezt az adminok ele, mer kezd elszabadulni a butasag.
  • Száddi
    Na jó mostmár eljutottam odáig hogy felismeri a patchet úgy hogy be kellett rakni a patch mappába :D Mostmár már csak az a baja hogy amikor ráviszem a játékra kiírja azt hogy : Your computer needs to be restarted to continue the patch. Ezután úraindul aztán bejön rögtön a patch megcsinálja magát utána pedig megint ugyan ez van.
  • Raylee

Úgy tűnik, hogy a Battle for Middle-Earth 2 bétája és demója tartalmazza a később érkező teljes játék szövegeinek nagyrészét, s ezen okból kifolyólag Morpheu$ vezetésével elkezdődtek a fordítási munkálatok. A ~47000 sornyi szöveget tartalmazó pre(=béta) és promo(=demo) verziók lokalizálása során sikerült a Battle for Middle-Earth 1 szövegeinek egy részét (27000 sort...) átmenteni a most készülő stratégiai csodába - gondolom, nem szükséges ecsetelgetni, hogy ez mekkora segítséget jelent a készítők számára. Ha ilyen tempóban folyik a magyarítás, még a végén a játék megjelenése előtt hetekkel letölthető lesz a magyarítás a netről, ami egyedülálló lenne a fordítások történelmében.
    Addig is a galériában találtok pár kedvcsináló képet, nyugodtan nyálazzátok át őket!
    -mindez a http://www.magyaritasok.hu/ oldalról származó hir,nézz át oda...
  • Raylee
    -az EA magyar honlapján sok kép található
  • hup
    honan lehet letölteni ha eggyáltalán le lehet
  • Száddi
    Mondom hogy én nyomnák egyet de nem sikerül. Elindítom azt a hülyeséget utána ha elakarom indítani kiírja azt mint amikor nincsen crackelve utána crackelem és semmi változás. Valami ötlet? Azt nem kell valahova bemásolni vagy valami?
  • piamania
    Senki nem akar nekem válaszolni?
  • BladE666
    na senki nem akkar nyomni egy BATTLE-t???
  • Raylee
    -egy csata jelenet.....a screenshot prg segitett a képek rögzitésében.
  • Raylee
    -lehet hőst szerkeszteni,tessék egy lány-Dzseni-
  • piamania
    Hi!Lehet,hogy már lerágott kérdés,de kb mikorra várható a játék magyarosítása?

KÖszi
  • Raylee

lehet választani az "EVIL kampányt",tehát mikor a gonoszt irányitod...ime pár kép
  • ewuk
    optionsban be lehet állítani, hogy lásd az egységek életét!
  • BladE666
    elinditod a lotrbfme2-65537-english.exe és utána ugyan ugy crackeled
  • BladE666
    egyszerüen csak az angolhoz szükséges fájlokat hagyod rajta a dvd a többit letörlöd :D
  • Száddi
    Ti hogy raktátok fel a patchet lécci valaki segítsen. Ja amúgy én szivesen bennelennék egy mecsben csak nem tom megcsinálni . A játék az simán megy.
  • urbijoe
    milyen progival lehet megcsinállni hogy kiszedem a felesleges nyelvi file-okat?
    hogy rá tudjam irni 4.7-es dvd-re?
  • BladE666
    bocs HAMACHII-n :D
  • BladE666
    nem akar vki multizni?? ha igen irjon ide olvasom (Manachii-n kersztül játszok neten :D és kell az 1.1es patch)
  • Száddi
    Crackem az van Reoladosan szedtem le csak nekem nem tom miért zárolva van az online beálllítások látszódik meg minden csak bevan szürkézve és nem lehet vele csinálni semmit. Te hogy csináltad meg hogy jó legyen az a patch.
  • j0nNyKa
    kell meg 1 game.dat is hozza, hogy fusson, az ugymond a patch crackje
  • Száddi
    Egy olyat én is töltöttem le. De azzal mit kéne csinálni? Mert ha felrakom kiírja azt hogy please insert cd-rom mármint a szokásost. Te azzal mit csináltál hogy jó legyen?
  • Sas6
    Okés. Majd ha már mindenki fogja tudni hogy hogyan kell elinditani a játékot akkor majd elkezdheted asszem:)
  • j0nNyKa
    azer nem allok neki a faqnak, mivel a hsz-ek 80%a abbol all, hogy hogy inditsuk el, most 1 kerdes miatt nem fogok faqt gyartani... majd ha lesznek ertelmes kerdesek, mint a tied, akkor esetleg
  • Sas6
    A F.A.Q. hogy áll? Csak úgy érdeklődésből:)
  • Sas6
    Igy kell kérni a hőst? Köszi ezt jó tudni
  • j0nNyKa
    reloaded-es verziohoz levo crack az alapbol 1 patchkent van jelen, lotrbfme2-65537-english.exe neven.. nem tudom, hogy emiatt van-e nekem, es neked nincs...

matyi: skirmishben van felul rules ful, ott ha ki van pipalva, hogy custom heroes, akkor megveheted az altalad krealt hirot a varban
  • matyi08
    ha csinálok hero-kat, azokat hogy lehet berakni a játékba?
  • Száddi
    JonNyka neked van fent valamilyen patch vagy valami? Én az onptionson belül ott nem tok kattintani sehova + hova kell beírni a haverommnak az ip címét?
  • fle go
    Nagyszeru:)
    Engem is zavar egy dolog ugyan meg csak demot probaltam, hogy meg a masodik reszben sincs megoldva az hogy pl a Trollok pontosan celozzanak. Mint pl a sarkany tuzgolyoja ha rakattintok egy egysegre akkor az ha el is mozdul akkor is kozejuk lo. Jo lenne ha ez a funkcio a Trollokra kohajitogepekre is vonatkozna.
  • j0nNyKa
    1 ingame screenshot, hirom vs 3 csapat :]

• j0nNyKa
    igy hirtelen a hero editorrol van 1 kepem:

• BaliBoy
    Most nem tudok képet felrakni, de hogy tényleg legyen szó a játékról is.
    Nekem így egy pár óra játék után alapvetően nagyon tetszik. De mintahogy semmi sem tökéletes, hát ez sem. :) Engem pl nagyon zavar, hogy nem látom az egységeim életét, csak sacc/kb tudom megmondani abból, hogy hányan alkotják még a formációt. Az is elég zavaró, hogy ha egyszerre több és több féle egység van kijelölve, akkor nem tudok úgy váltani közöttük, hogy a kijelölés ne szünnjön meg, de mégis egy másik egység dolgait lássam baloldalt. Remélem érthetően fogalmaztam. Asszem talán a W3-ban van ilyen. Most pontosan meg nem mondom. Eleinte ami furcsa volt nekem az az épületek fejlesztése volt. Vagyis az, hogy ha pl. van egy barak akkor abban is lehet az egységek felszereléseit javítani, amiben valójában nincs semmi különös, csak annyi, hogy magukat az épületek szintjét lehet emelni, és nem úgy van mint pl. az AOE-ban, hogy korokat kell lépni a fejlődésért és az globálisan hat mindenre. De miután hozzászoktam nagyon megtetszett. Az pedig utánna különösen tettszik, hogy én magam dönthetem el, hogy az egységek milyen dolgokkal legyenek 'felszerelve'.
    A játék grafikáját tekintve nem alkottak hatalmas dolgot, de mégis vannak benne nagyon szép dolgok. Ilyen pl a környzeti textúra ami szerintem nagyon jól sikerült. Vagy a tűz. Ami a hangot illeti... hát erről nem írok semmit, csak annyit, hogy GYU trilógia. Szerintem zseniális! Így első szuszra ennnyi. :D
  • KaTy
    megvan a collector's edition. Könny szökik a szemembe. :)
  • Paranoia
    Vki feljönne jácani hamchi-n keresztül csak kiakarom probálni,h megy:S
  • grebber
    EZEN az oldalon van a DVD5 verzió! (Torrent természetesen)