Élethű rc szimulátor!
 • Nashville
  #172
  Szívesen! Úgy látszik eDonkey- s "szűz" kéz...

  Ready to fly kínai cuccunk már volt, kellemesen csalódtam benne. A fiam a főpróba előtt csak autót irányított, de annyira begyakorolta a szembevezérlést, hogy a repcsivel egyszer sem hibázott. Ha sikerül megoldanom az Aerofly joy- os problémát, rászabadítom a gépre.
  A 6 éves srácban (akit írtál) is biztos tehetség van, na meg a gyermeki lazaság!
  Ők nem rinyálnak, hogy mi lesz ha lezuhan, ...milyen sok pénzt kifizettem érte stb. Gondolom, hogy a stressz itt is rossz tanácsadó, mint bárhol az életben.

  Amúgy a PC- s gyakorlásban a tér érzékelése a legfőbb problémánk, úgyhogy ha lehet, minnél hamarabb be kell majd szereznünk egy igazi gépet, ha már profik leszünk az alap dolgokban.
  A lufivadászat és az egyéb "fjúcsörök" csak azért hiányoztak eddig, mert úgy gondoltam, hogy a hirtelen döntés elsajátításának ez egy kiváló eszköze. A térérzékelés hiánya rögtön le is veszi az "i"- ről a pontot, szóval nyertél! :)

  Azt hiszem újra kell raknom a progit, és menni fog az addon. Az eredeti exe-t nem spájzoltam el, de már sokat tanultam ez ügyben is más fórumokon. Ha kijavítottam a hibát, akkor kipróbálom a "Turbo Raven Airshow"- t. Folyt köv.