Aerofly Pro Deluxe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.freeweb.hu/abonyibence/StefanWurm.wmv
Contemporary Country Music
http://goo.gl/gd6Zi5
Ready to fly kínai cuccunk már volt, kellemesen csalódtam benne. A fiam a fõpróba elõtt csak autót irányított, de annyira begyakorolta a szembevezérlést, hogy a repcsivel egyszer sem hibázott. Ha sikerül megoldanom az Aerofly joy- os problémát, rászabadítom a gépre.
A 6 éves srácban (akit írtál) is biztos tehetség van, na meg a gyermeki lazaság!
Õk nem rinyálnak, hogy mi lesz ha lezuhan, ...milyen sok pénzt kifizettem érte stb. Gondolom, hogy a stressz itt is rossz tanácsadó, mint bárhol az életben.
Amúgy a PC- s gyakorlásban a tér érzékelése a legfõbb problémánk, úgyhogy ha lehet, minnél hamarabb be kell majd szereznünk egy igazi gépet, ha már profik leszünk az alap dolgokban.
A lufivadászat és az egyéb "fjúcsörök" csak azért hiányoztak eddig, mert úgy gondoltam, hogy a hirtelen döntés elsajátításának ez egy kiváló eszköze. A térérzékelés hiánya rögtön le is veszi az "i"- rõl a pontot, szóval nyertél! 😊
Azt hiszem újra kell raknom a progit, és menni fog az addon. Az eredeti exe-t nem spájzoltam el, de már sokat tanultam ez ügyben is más fórumokon. Ha kijavítottam a hibát, akkor kipróbálom a "Turbo Raven Airshow"- t. Folyt köv.
Turbo Raven Airshow
Megnézéséhez a Deluxe Add-on megléte szükséges!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
#141 #5
Ebben a két hózzászólásban vannak belinkelve az értékes fájlok.
Nashville, megkaptam az okosságot, ezzel már mûködik simán az add-on, köszi szépen!!! 😉
Nos, igen. Ez egy viszonylag költséges sport, de ha okosan csinálja az ember, nem megy rá inge-gatyája. 😄 Lehet kapni félkészen vagy ready-to-fly verzióban is már modelleket egész elérhetõ áron. Igaz hogy kínai, de tanulni azért jó! 😊 Késõbb aztán, mikormár profizmusod kezdi bontogatni szárnyait, lehet gondolkodni merészebb ötleteken is, nehezebb, nagyobb, bonyolultabb modelleken. 😉
És ezt az "alapkészséget" tudja ez a szimulátor kitûnõen fejleszteni! Igaz, egy eredeti modell a legritkább esetekben repül úgy ahogy itt, de szerintem ez mitsem von le a játék élvezeti értékébõl! A fõ, hogy az alapokat kítûnõen el lehet vele sajátítani - úgymint fel- és leszállás, fordulózás, szemberepülés.
S mire egy igazi modellel kerülsz szembe, már "csak" a gép viselkedését kell megszoknod, a többi jön reflexbõl. 😉
A bátyám 6 éves fia egy telen keresztül nyüstölte a progit, majd tavasszal a kezébe kapott egy 1,5 méteres elektronyos vihornyát, s mint aki világ életében ezt csinálta, elkezdett vele egyedül(!) repülõzni... 😛
Az egyéb fícsörökrõl. Nekem - mint azt már említettem - személy szerint abszolúte nem hiányoznak ezek az "effektek". Valahogy mindigis próbáltam törekedni arra, hogy minél jobban "szimuláljam" a való életet...így inkább a mûrepülés az, ami leköt. Hidd el, ez sokkal jobban fejleszti a reakciókészséget, a reflexet, meg mindent, mint bármely lufivadászat! Már csak azon nem elhanyagolható szempontból is, hogy sajna egy PC-n futó progiban elég nehéz érzékelni a teret, mivel csak egy ál-3D világról beszélünk. 😞 Persze biztos vannak olyanok - mint ezekszerint te is -, akik inkább a játékos oldaláról közelítik meg a dolgot...és nem is azt mondom hogy ez nem jó...csak nekem személyszerint egyszerûen nem ez jött be. 😊
Végezetül a hibajelenségedrõl. Elég érdekes egy hibát produkál, ez tény. Sajna (vagy inkább szerencsére 😄) én nem is találkoztam még ilyennel nálam, így ötletem sincs hova kéne nyúlni... 😞 Bár nem hiszem, hogy ez egy egyszerû kalibrálási hiba lenne, hisz annak mi köze a grafikai megjelenítéshez? Inkább csekkojjad a directX dolgaidat, a videókártyád driverét, esetleg tedd újra az egész játékot. Remélem sikerrel jársz!
Egyébként érdekes dolog e az add-on...amikor elsõ körben feltettem, nekem sem indult el, ígyhát visszamásoltam az eredeti exe fájlt a helyére. Így már ismét elindult, de természetesen az add-on cuccai is benne maradtak a játékban. Viszont amikor meg akartam õket nézni (pl. egy sceneryt), a modellen kívül - ami tökéletesen látszódott - a háttér (tehát maga a scenery) egy nagy színzajos pixelhalmaz volt csupán. 😞 Az add-on repülõk kiválasztásánál meg egyszerûen kifagyott. De most, hogy a te exe fájlodat másoltam be, minden mûxik faszán! 😛 Mégegyszer köszi érte!
No, hirtelen ennyi...bocs hogy ilyen hosszúra nyúltam... 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Mindig is érdekelt a repülés, de valahogy nem úgy hozta a sors. Most új erõre kaptam, ugyanis a fiam éppen úgy rajong a repülésért, mint annak idején én. Most õszes halántékkal <#nevetes1>#nevetes1>, felveszem a versenyt a fiatalokkal! <#hawaii>#hawaii>
Felraktam az addont, de a joy- om nagyon belepofázik v.mibe, mert a játék elindul, csak reptetésnél a képernyõ kétharmada fekete és még a gép sem akar elindulni (mondjuk így nem is sok értelme lenne). Azt hiszem órákig tartó kalibrálásnak nézek elébe. Valami joy beállítás zavarja a progit! <#boxer>#boxer> Az IL II Sturmovik Forgotten Battles tökéletesen mûködik a Saitek Cyborg Evo- mal, de ez szívat. Ha lehúzom, akkor nincs fekete képernyõ és a gép elindul. Az addon nélküli változatban a joy tökéletesen együttmûködött, kivéve a heli lebegtetését, de akkor nem is nagyon erõltettem.
Nekem sem ment DJviolin mahinációjával, de találtam egy mûködõ „okosságot”. Ha azóta sem találtál megfelelõt, akkor írj egy privit és megdumáljuk!
Egy igazi modellrepcsi elvezetésére nem lehet semelyik ilyen szimulátorral felkészülni, legfeljebb a reflexeket (pl. a szemberepülés) lehet fejleszteni, azt viszont akár a professzionális szintig!
Nyilatkozok, ha kipróbáltam.
Addig is leírhatnátok azt a helis lebegtetést, de csak ha bonyolult. A Joy- al amit nem régen vettem még nem próbáltam beállítani a tolóerõ szabályzót, lehet, hogy az a megoldás.
A PC- n is jó csak úgy repkedni, de egy kis izgalmat, változatosságot is jó belevinni a dologba, pótolandó az igazi reptetés feelingjét és nem utolsó sorban felkészülni egy 50-70 ezres repcsi nyugodt irányítására is. Én még nem reptettem (kivéve egy kis kínai elektromos, kétmotoros egyszerû gépet), de ha egyszer rászánok vagy 120 ezret, akkor kellõképpen felkészült akarok lenni. Ez állítólag sikerülhet a Realfilght- al.
Még aznap este megszereztem az addont 😊, nemsokára ki is próbálom. Hátha alkottak benne olyat is, amit hiányolok az alapprogramból.
Ciao!
Szóval ezekbõl kifolyólag én csak repkedek összevissza, és érdekes módon így is baromira tecc a stuff...
Én ezt írtam be:
aerofly pro deluxe
és ott volt. Új pályák, és új repcsik. Realflight g3 árnyékát nem tudja elérni, hiszen a realflight lohol ez után.
Kíváncsi vagyok arra az 590 megás kiegészítõre, talán úgy elérheti a Realflight G3 árnyékát.
Ha felrakod az 570 megás addont, akkor a verziószám csak 1.9.1.3-as, lesz. Ez még ezt updateli 1.9.1.9.-esre. De ehhez még nincs crack, szóval nem ajánlott.
Nincs olyan fórumozó aki itt lakik Budapesten és megvan neki a game?
Csak azért kérdem mert az emule már két napja megy és még mindig nem szedett le 1 megát sem.Szóval egyszerübb lenne egy copy.
Ja és mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket.<#smile>#smile>A hölgyeknek meg sok locsolót.Aztán majd nehogy sonka meg tojásmérgezés legyen a vége.
Jó konfig.
A helis kérdésre még mindig nincs válasz? Nem tudjátok ti sem azt a lebegést? Nekem vagy csak le, vagy csak felfelé megy, de teljes gõzzel.
Felraktam az addont. Nagyon király.<#eljen>#eljen>
Itt van hozzá egy exe, amely megszünteti azt az ablakot, ami a rádiós távirányítót keresi a portokon, így joystickkal is lehet játszani. Felraktam a webtárhelyemre:
http://users.atw.hu/jakabszallas/afpd/afpdaddon.rar
Plusz itt van a játékoz egy magyarosítás. Ez az alapverzióhoz, és a kiegészítõhöz is jó:
http://www.freeweb.hu/spmodell/AFProd_HUN.zip
Üdv:
DJviolin
Budapesti legyen az a lényeg.A többit priviben.
Elöre is kössz.
Jó konfig.
Jó konfig.

Meg kiérsz a rádiótávirányító hatáskörébõl.
A 3d scenery a rendesen felépített 3d-s pálya.
A panoráma scenery pedig egy panorámakép. Vagyis olyan, mint az ég. Mindenfelül körbevesz.
Mi a külömbség a kettõ között?
3d scenery és panoráma scenery???
Tényleg boccs.
Jó konfig.
Jó konfig.
A panoráma sceneryken csak a modellezõ szemével, egy fix pontban a földön látod a gépet.
A játékban csak a földrõl irányitható a gép vagy követö kamera is van benne?
Tehát mikor hátulról mutatja a gépet.Mekkora a berepülhetõ terület?
Nincs valami video a játékról mert a hivatalos oldalon nem találtam semmit sem<#rinya>#rinya>
Jó konfig.