Élethű rc szimulátor!
 • Nashville
  #164
  Clidey! Igaz, hogy nem vagyok "szakmabeli", de ezt írtam is régebben. Elég költséges sport ez a modellezés, ami meghatározza az ember hozzáférését, de rengeted szépség van benne, amit most igyekszek felfedezni.
  Mindig is érdekelt a repülés, de valahogy nem úgy hozta a sors. Most új erőre kaptam, ugyanis a fiam éppen úgy rajong a repülésért, mint annak idején én. Most őszes halántékkal , felveszem a versenyt a fiatalokkal!

  Felraktam az addont, de a joy- om nagyon belepofázik v.mibe, mert a játék elindul, csak reptetésnél a képernyő kétharmada fekete és még a gép sem akar elindulni (mondjuk így nem is sok értelme lenne). Azt hiszem órákig tartó kalibrálásnak nézek elébe. Valami joy beállítás zavarja a progit! Az IL II Sturmovik Forgotten Battles tökéletesen működik a Saitek Cyborg Evo- mal, de ez szívat. Ha lehúzom, akkor nincs fekete képernyő és a gép elindul. Az addon nélküli változatban a joy tökéletesen együttműködött, kivéve a heli lebegtetését, de akkor nem is nagyon erőltettem.

  Nekem sem ment DJviolin mahinációjával, de találtam egy működő „okosságot”. Ha azóta sem találtál megfelelőt, akkor írj egy privit és megdumáljuk!