• BlackRose
    Barátom, vannak a könyvek, ajánlom Donald Knuth-ot (Art of Computer Programming), és ezen kívül a könyvek seregét, felejtsd el, hogy IT tanulj valakitől közvetlenül, a tudás a könyvekben és a munkában rejlik. Manapság akár olcsón is meguszhatod e-book van a neten bőven még ha nincs pénzed is, igaz, hogy illegális, de ha nincs lehetőség, hogy megvedd, hát azt hiszem nem halálos bűn ha kölcsön veszed valamelyik Kínai szerverről :), mindenesetre van még sok ingyenes könyv is amelyből sokat megtanulhatsz, a Sun, az IBM, Intel, AMD és a Microsoft honlapjain nagy mennyiségű oktatóanyagot találhatsz. Ajánlom, hogy ne add fel és ne utáld meg, hanem tanuld meg magad, így a legédesebb hidd el, én személyessen a dolgok 99%-át már amikor az előadásokon halottam régen tudtam, megtanultam a könyvekből. Mindenesetre Donald Knuth-ot ne hadd ki, ezt vedd meg, drága de minden betű 100x többet ér belőlle, a könyvsorozat szuperremekmű, és ha ebből megtanulod akkor nem lesz olyan dolog és olyan kihívás aminek nem mennél neki.