Linux? Szeretem a linuxot, de rengetegen még a gép bekapcsolását is bonyolultnak találják, főleg, ha ajtó is védi a meghajtókat, csak néznek, és a legtöbben az előlapi LED-del akarják életrekelteni szegény gépet... Tisztelet a kivételnek persze. Az embereknek egyszerű dolog kell, azok, akik értenek hozzá, nos Ők a kisebbség, emberek nagyrésze tökéletesen nem ért az egészhez, és ha jön egy teljesen egyértelmű kérdés, hogy Igen vagy Nem, csak néz, hogy mit válaszoljon... És mivel innentől "bonyolult", hagyja az egészet. PL.: Az ot.-saim nagy részének mondhatom AMD, "Az mii?", hmm, ATI, GeForce? "Neem ismereeem...", INTEL??? Aha valami procigyártó, na ennyi, kész, itt kiszálltam. Ez a szint (neneneee :D, NEM az Intelt szapulom, mert tapasztalat, hogy valaki belekötne idővel ebbe is, csak azt akartam leszögezni, hogy az "alapvető" márkákat sem ismerik, nade kéremszépen???). Az Infó órák, nameg a tanárok, hajhheeeek, tanár? Az utolsó elment, aki jó volt, és *értett* hozzá, a mostani tanárunk egy vödör f*s, és még ezzel talán dícsérem is, vannak jó infótanárok, de sajna a többség itt sem a jobbakból áll, ja és igen, a legtöbb ember kedvét pontosan az iskolai órák veszik el az egésztől, ahol a tanár képtelen rendesen magyarázni, és amit mond az vagy már rég elavult, vag vadb*romság, és olyaaan *száraz*, hogy nagyon. Tisztelet a kivételnek, mert szerencsére van. Pl.: Mutogat ott alaplapot meg memóriát, "ez egy alaplap" nem mondoood? Azt hittem kutyasz*r. Lényeg? Akit behatóbban érdekel a téma, az már úgyis tudja, akit meg nem, az csak hideget kap az egésztől és innentől kerüli, messzire, az informatikát.
Mert a legtöbb embert nem az érdekli, hogy mitől megy, hanem az, hogy menjen.