Gun - Western game
  • Qwerty4
    Tegnap toltam ki és írtam egy rövid véleményt a játékról a GameStar Fórum egyik topikjába.
    Ide is bemásolom:

"Második western tipusú játék amit végigvittem.Az első a Call of Juarez volt tavaly, rögtön kedvencem is lett, mert rgyszerűen zseniális volt, erről ennyit, most nem az a téma. De mégis ez volt az egyik hasonlítási alap, meg még több játék is természetesen...

Negatívumok:
    -rengeteg bug, minden képes mindennel összeolvadni, a ló a kerítéssel, mi az ellenséggel, stb.
    -2005-ben jelent meg a játék, a grafikája viszont nem üti azt a szintet (bár nem sírtam érte)
    -néha a hangok nem voltak szinkronban a képpel
    -a játék és a videók közötti kapcsolat nincs jól megoldva
    -túl sötét, sajnos (a képernyőn mindig felhúztam egy kicsit a Brightness-t a jobb játszhatóság érdekében)
    -akadozás gyakran előfordult
    -a HUD nagysága zavaró (minden kisebb méretű kellett volna legyen)
    -néhány flusztraló rész

Pozitívumok:
    -kiváló story, nagyon tetszett
    -HANGULAT
    -a grafika elavult, viszont hangulatos és ez a lényeg
    -könnyű kezelés
    -megfelelő kameranézet
    -szimpatikus, kiváló karakterek
    -szabadságérzet
    -magával ragadó környezet
    -lovak, fegyverek
    -jó soundtrack-ek
    -változatos, érdekes küldetések
    -játékmenet
    -sok video
    -megfelelő játékhosszúság

Nagyon vegyes a véleményem, az egyik részről szerintem iszonyat igénytelenül sikerült a játék, a másik része meg teljesen kiváló.És biza jobban szórakoztam, mint ilyen CoD4, TimeShift féle új gyengus darabokkal.
    A CoJ-t nálam nem sikerült megelőznie semmilyen szempontból, de ettől függetlenül az év egyik legjobb játélménye volt a Gun.

Értékelés:91%"