Gun
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Aki megcsinálta a wanted poster küldiket az figyeljen=>az egyiknél elakadtam. Annnál, amikor mad dog ...-ot kell ÉLVE elkapni. Halvány fogalmam sincs, hogy ezt hogyan lehetne kivitelezni, mivel az f-fel nem lehet megfogni
Aki tud segíteni pls szóljon! thx
Nekem álandóan kilép a játékbó miután bebörtönöznek!
Légyszi ha van valakinek közvetlen az után egy mentése küldje el nekem a orosz111@freemail címre!
elõre is kösz!
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
heló
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
köszi
heló
köszi szépen
kösz iheló
heló
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Bár az igaz h elég erõs vas kell hozzá <#nyes>#nyes>
a játékról dióhéjban: az egyik legjobb játék, amivel valaha is játszottam, a hiányosságai messze eltörpülnek a nagybetûs HANGULAT mellett, egyszerûen eszméletlen jó, és szinte lehetetlen abbahagyni... <#eljen>#eljen>
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
help!
maga a játék egyébként nagyon fáin, rég találkoztam ilyen hangulatos gammával <#eljen>#eljen>
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Valaki nem tud mondani valami jó takikát, hogy lehet +ölni Margudert, azt tudom, hogy a gejzirt kell dobálni dinamital, de mielött +lemenne az élete elõbb +öl enegem 😞 és már +örülök, hogy 10000 probálkozok de leszed felrobant...stb