772
Gun - Western game
  • meril
    Kész volt és én ki is akartam adni, csak azt mondták a csapat többi tagjai, h akkor inkább adjak ki teljes honosítást. De én már akkor tudtam, h ez sajnos nem fog egyhamar összejönni:(
  • Qwerty4
    De kár, hogy decemberbe nem volt kész. :(
  • meril
    Hello mindenkinek! Immáron letölthető a GUN videófeliratainak a fordítása... irány a www.pcgameshuns.hu oldalon a Letöltések szekció.
  • dzoli93
    Nekem non tetszik a game.:D szeretem ezeket a vadnyugatos játékokat-filmeke:D
  • Qwerty4
    Tegnap toltam ki és írtam egy rövid véleményt a játékról a GameStar Fórum egyik topikjába.
    Ide is bemásolom:

"Második western tipusú játék amit végigvittem.Az első a Call of Juarez volt tavaly, rögtön kedvencem is lett, mert rgyszerűen zseniális volt, erről ennyit, most nem az a téma. De mégis ez volt az egyik hasonlítási alap, meg még több játék is természetesen...

Negatívumok:
    -rengeteg bug, minden képes mindennel összeolvadni, a ló a kerítéssel, mi az ellenséggel, stb.
    -2005-ben jelent meg a játék, a grafikája viszont nem üti azt a szintet (bár nem sírtam érte)
    -néha a hangok nem voltak szinkronban a képpel
    -a játék és a videók közötti kapcsolat nincs jól megoldva
    -túl sötét, sajnos (a képernyőn mindig felhúztam egy kicsit a Brightness-t a jobb játszhatóság érdekében)
    -akadozás gyakran előfordult
    -a HUD nagysága zavaró (minden kisebb méretű kellett volna legyen)
    -néhány flusztraló rész

Pozitívumok:
    -kiváló story, nagyon tetszett
    -HANGULAT
    -a grafika elavult, viszont hangulatos és ez a lényeg
    -könnyű kezelés
    -megfelelő kameranézet
    -szimpatikus, kiváló karakterek
    -szabadságérzet
    -magával ragadó környezet
    -lovak, fegyverek
    -jó soundtrack-ek
    -változatos, érdekes küldetések
    -játékmenet
    -sok video
    -megfelelő játékhosszúság

Nagyon vegyes a véleményem, az egyik részről szerintem iszonyat igénytelenül sikerült a játék, a másik része meg teljesen kiváló.És biza jobban szórakoztam, mint ilyen CoD4, TimeShift féle új gyengus darabokkal.
    A CoJ-t nálam nem sikerült megelőznie semmilyen szempontból, de ettől függetlenül az év egyik legjobb játélménye volt a Gun.

Értékelés:91%"
  • SewerRat
    Igen, ha kitolod mehetsz isten hírével bármerre.....állati game
  • fbd195
    hi all... ennek a játéknak a vége nyitott?? tehát ha lepörgetem akk szabadon mászkálhatok???
  • Prince23
    Hy
    most töltöttem le, és egyszerűen nem kell instalálnom, hanem bekrekkelem a Deviance mappából... és kész, már játszhatok is.
    Ez baj amúgy? Nem kell semmi install, bár lehet instalálni...
  • viizo
    ilyen komment helyett inkább olvasd el az aláírásodat mert rád fokozottan vonatkozik
  • meril
    Hello mindenkinek! A forítás folyamatosan készül! Bővebb infó: PcGamesHunsoldalon
  • kitt2000
    Szia.A www.pclifte.hu oldalon a végigjátszásoknál végig van vezetve a kűldetések,videó amire kiváncsi vagy.
  • Carp Hunter
    én nem tudok róla
  • zeli
    Hellótok. Lenne egy kérdésem: a Gun-nak van Multis része?
  • meril
    Nem tudná nekem megmondani valaki, hogy milyen sorrendben vannak a videók? Név szerint? vagy a küldetések? Nagyon megköszönném...
  • meril
    Hello! Még mindig keresek embereket! #713 Csak írjatok egy privit és ott mindent megbeszélünk! Előre is köszönöm!
  • Carp Hunter
    KÖSZI
  • LeslieD
    Lődd ki a lovat alóla (már ha lovon van persze ) aztán lőjj a lábába mondjuk egyet vagy kettőt, attól nem hal meg, de elkezd szenvedni 1-2 másodpercig és akkor kell rárohanni és F.
  • meril
    Egy privát üzenetet!
  • meril
    Hello! Olyan embert(embereket) keresek, aki végig tudja játszani a játékot 1 v 2 nap alatt! Nagyon kérem, aki úgy gondolja, hogy meg tudja csinálni azt nagyon kérem írjon!
  • Carp Hunter
    Hello!
    Aki megcsinálta a wanted poster küldiket az figyeljen=>az egyiknél elakadtam. Annnál, amikor mad dog ...-ot kell ÉLVE elkapni. Halvány fogalmam sincs, hogy ezt hogyan lehetne kivitelezni, mivel az f-fel nem lehet megfogni
    Aki tud segíteni pls szóljon! thx
  • Orosz 5
    Szevasztok!
    Nekem álandóan kilép a játékbó miután bebörtönöznek!
    Légyszi ha van valakinek közvetlen az után egy mentése küldje el nekem a orosz111@freemail címre!
    előre is kösz!
  • meril
    Hello! Fordíókat keresek ! Bővebb infó a www.hlteam.atw.hu honlapon! Várom jelentkezéseteket!
  • lacaaa2
    Na végig nyomtam állati játék tetszik nagyon és köszi a segítségeket
  • Code92
    nincs mit, sok sikert!
  • lacaaa2
    Köszi kipróbálom
  • Code92
    vannak a földön ilyen foltosabb helyek dombosak és oda lössz a dinamitos íjjvesszőval akkor mikor az olyan helyekre megy tehát alálösz mikor azokon van egy időután felmegy egy helyre és dinamitokat fog rád dobálni amit időlassítással kell szétlőj pontz a feje fölött h. beomoljon a bánya. remélem valamilyen szinren érthető voltam
  • lacaaa2
    Sziasztok hogy lehet kinyírni ezt a vadbarom Margudert?Már fejbe is lőttem stb de mindíg meghalok már fenn volt valami párkányon is de nem bírtam vele
  • meril
    Senki nem akar jelentkezni?
  • meril
    Hello! Aki be akar szálni a GUN fordításába, az írjon privibe! Előre is köszönöm!
  • monyesz
    köszi de márt tovább juottam köszi heló
  • haxoror
    Időlassítással a pisztollyal ellövöd röptében a nyílvesszőket.
  • monyesz
    szívatjátok az agyamat kössz szépen
  • monyesz
    ne mtudjáto kvéretlenül h mért nem fogja meg??
  • monyesz
  • monyesz
  • monyesz
    heló nem tom de nem tudja mefgogni vagyis ne mtudja felemelni de azért köszi
    heló
  • monyesz
    helóó oh naon szépen kösz!!!!!!!!heló mélgegyszer köszi
  • zizz21
    dobdd a tnt-s hordókat a folyóba,f-el megfogja v-vel eldobja(alapban)
  • monyesz
    mégse a hídnál vaok és nem tom mit kell csinálni amikor a tnt-t lövik meg ijjazzák ott mit kell csinálni pls segítsetek.
    köszi
    heló
  • monyesz
    ja:D ez az utolsó h lehet feltölteni az életemet??mert nem tom:)
    köszi szépen