Gun

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia.A www.pclifte.hu oldalon a végigjátszásoknál végig van vezetve a kûldetések,videó amire kiváncsi vagy.<#nezze><#nezze><#nezze><#nezze><#integet2>

én nem tudok róla
zeli
Hellótok. Lenne egy kérdésem: a Gun-nak van Multis része?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Nem tudná nekem megmondani valaki, hogy milyen sorrendben vannak a videók? Név szerint? vagy a küldetések? Nagyon megköszönném...

Hello! Még mindig keresek embereket! #713 Csak írjatok egy privit és ott mindent megbeszélünk! Elõre is köszönöm!

KÖSZI
LeslieD
Lõdd ki a lovat alóla (már ha lovon van persze <#idiota>) aztán lõjj a lábába mondjuk egyet vagy kettõt, attól nem hal meg, de elkezd szenvedni 1-2 másodpercig és akkor kell rárohanni és F.

Egy privát üzenetet!

Hello! Olyan embert(embereket) keresek, aki végig tudja játszani a játékot 1 v 2 nap alatt! Nagyon kérem, aki úgy gondolja, hogy meg tudja csinálni azt nagyon kérem írjon!

Hello!
Aki megcsinálta a wanted poster küldiket az figyeljen=>az egyiknél elakadtam. Annnál, amikor mad dog ...-ot kell ÉLVE elkapni. Halvány fogalmam sincs, hogy ezt hogyan lehetne kivitelezni, mivel az f-fel nem lehet megfogni
Aki tud segíteni pls szóljon! thx
Szevasztok!
Nekem álandóan kilép a játékbó miután bebörtönöznek!
Légyszi ha van valakinek közvetlen az után egy mentése küldje el nekem a orosz111@freemail címre!
elõre is kösz!
Hello! Fordíókat keresek ! Bõvebb infó a www.hlteam.atw.hu honlapon! Várom jelentkezéseteket!

Na végig nyomtam állati játék tetszik nagyon és köszi a segítségeket
nincs mit, sok sikert!

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Köszi kipróbálom<#eljen>
vannak a földön ilyen foltosabb helyek dombosak és oda lössz a dinamitos íjjvesszõval akkor mikor az olyan helyekre megy tehát alálösz mikor azokon van egy idõután felmegy egy helyre és dinamitokat fog rád dobálni amit idõlassítással kell szétlõj pontz a feje fölött h. beomoljon a bánya. remélem valamilyen szinren érthetõ voltam<#idiota><#idiota><#idiota>

Sziasztok hogy lehet kinyírni ezt a vadbarom Margudert?Már fejbe is lõttem stb de mindíg meghalok már fenn volt valami párkányon is de nem bírtam vele
Senki nem akar jelentkezni?

Hello! Aki be akar szálni a GUN fordításába, az írjon privibe! Elõre is köszönöm!

köszi de márt tovább juottam köszi heló
Idõlassítással a pisztollyal ellövöd röptében a nyílvesszõket.

szívatjátok az agyamat kössz szépen
ne mtudjáto kvéretlenül h mért nem fogja meg??
heló nem tom de nem tudja mefgogni vagyis ne mtudja felemelni de azért köszi
heló
helóó oh naon szépen kösz!!!!!!!!heló mélgegyszer köszi
zizz21
dobdd a tnt-s hordókat a folyóba,f-el megfogja v-vel eldobja(alapban)

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

mégse a hídnál vaok és nem tom mit kell csinálni amikor a tnt-t lövik meg ijjazzák ott mit kell csinálni pls segítsetek.
köszi
heló
ja😄 ez az utolsó h lehet feltölteni az életemet??mert nem tom😊
köszi szépen
Ja meg most raktam fel a játékot aztán azt szeretné még megkérdezni h a lovas kversenyt h lehet megcsinálni könnyesz?😄😞
kösz iheló
helósztNem tudjátok véretlenül h mért lehet h a manuszka tök rosszúl fordul??Az egérrel semmi baj sincs.(mindig túl fordl a kelleténél és az optionsban se tom beállítani az egere)köszi elõre is
heló
zizz21
Én minkettõt nyomom,most(COJ,meg ezt is).Mindkettõnek az elején tartok,de ez eddig jobban tetszik,talán a GTA feeling miatt.Bár nem teljesen ua kategória a két játék. De nagyon komoly,nagyon tetszik. Bár mondjuk grafikailag,azért COJ jobb.

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Maak
hm...nem tudom miért de sokszor megakad nálam...ha csak simán terepen lovagolok is...nem értem.../fejbõl nem tudom leírni de holnapra megnézem a gépem.../...peccs nincs hozzá esetleg?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Rupicz
Akkor próbáld ki a Call of Juarez-t! Ha a Gun tetszett, akkor ezt imádni fogod...
Bár az igaz h elég erõs vas kell hozzá <#nyes>

kijátszottam pár napja... szerencsére magától megszûnt az elsötétedés probléma a játék harmadától, így csak az elején volt bosszantó a játék eme hiányossága.

a játékról dióhéjban: az egyik legjobb játék, amivel valaha is játszottam, a hiányosságai messze eltörpülnek a nagybetûs HANGULAT mellett, egyszerûen eszméletlen jó, és szinte lehetetlen abbahagyni... <#eljen>
Maak
én még csak most kezdtem bele...megvan már egy ideje, de nem volt idõm...nekiálltam és tetszik...csak fura hogy külön gombra vágtázik a ló és még nem áll rá a kezem hogy vágta közben célozzak és lõjek is...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

chicco
na ha végeztetek akkor jöhet a Call of Juarez is

Serpa
kis milliószor le lett írva.

hát végre végigtoltam.....és utána mégegfyszer megcsináltsam a hangulat az 10-bõl 20 pontot érdemel messze felülmúl mindent hangulatra viszont mikor városokba megyek be nagyon beakad nem tudjátok véletlenül h. mi lehet a problémája?

argh... please help.. többször elõfordul hogy minden figyelmeztetés nélkül egyszer csak fekete lesz a képernyõ, hangok viszont vannak. Elég sokszor eljátssza, mondhatom elég kínos, mert sokszor így küldetés után menteni sem tudok...

help!

maga a játék egyébként nagyon fáin, rég találkoztam ilyen hangulatos gammával <#eljen>
cicai
nyillal is lehet lõni a gejzirt

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

xAttilax
felmész a dombra és amikor õ lemegy és +áll mestelõvész pusival kell lõni a fejét kb 3X és kész

A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!

amúgy reed ellen van v.mi taktika?

én éppenséggel reedet nem tom kinyírni nagyon köcsög pont mikor már neki is pisrosaz élete akkor soroz belém 6ot a sotyájával szemétség!!!!

xAttilax
csak menekültél és dobáltad a dinamitot?? de margudert elég gyökérül mozog és van amikor oda dobom a gejzirhez és riktig másfele megy

cicai
ugy kell mint amit leírtál

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
én most csináltam meg

xAttilax
Hy!
Valaki nem tud mondani valami jó takikát, hogy lehet +ölni Margudert, azt tudom, hogy a gejzirt kell dobálni dinamital, de mielött +lemenne az élete elõbb +öl enegem 😞 és már +örülök, hogy 10000 probálkozok de leszed felrobant...stb

cicai
a secret fegyvert miért nem tudom használni?