• Luminas
    #6
    Én voltam tavaly egy ilyen táborban, itt le is írnám a véleményemet: :)
    Szabadidőnk nem volt sok, és sajnos ha együtt mentünk haverokkal, akkor szándékosan külön csoportokba osztottak be minket, így az idő amíg velük voltam csa kaz éjszaka volt (egy faházban aludtunk), de kötelező takarodó volt (amit ellenőriztek is), úgyhogy sokat nem tudtunk együtt szórakozni.
    A témafeldolgozás jó ötletnek tűnt, de valahogy az lett az egészből, hogy a 15 fő körüli csoportból 3-4 volt az, aki aktívan dolgozott, a többiek meg CS-ztek, vagy chateltek, stb. stb.
    A számítógépre panasz tényleg nem lehet, a net is gyors volt, soha nem volt olyan hogy nem jutott valakinek gép ha épp arra volt szüksége.
    A szakmai programok viszont szerintem nagyon gyengék voltak, mind szervezés terén, mint pedig megvalósításban. Sokszor azt sem tudtuk, hogy 1 órával előrehoztak valamit, és még át is helyezték a tábor másik részére.
    Összeséggébe aki aki azért megy, hogy folyamatosan CS-zen, az elégedett lesz, aki kicsit igényesebb játékok terén is, és nem csak ugyanazt akarja nyomatni, az inkább menjen el GS táborba, vagy valami hasonlóba. A szakmai rész miatt felesleges menni, hiába ilyen olcsó a tábor, jobban jársz ha veszel egy vagy kettő könyvet, és abból tanulod meg.

    Üdv: Luminas