54
-
#14 ha mennék, tuti nem azért, hogy a fos Point + nem tom milyen microfos programokat használjak(nem tom hogy van ez, de manapság az jó informatikus, aki tudja használni a Microsoft office-át???) egyébként szar lehet a takarodó(sztem egy középiskolásnak nem tudják megmondani, hogy hogy mikor aludj-én is középiskolába járok)
de ha sok haver lenne, meg tényleg lenne elfoglaltság(nem kevés szabadidő, de nem is sok), s !jó csajok!, biztos jó buli lenne! meg azért 1 kis alkohol soha sem árt -
Cicero #13 lol :D -
Luminas #12 Arról van szó, hogy kapsz egy törvénytervezetet amit "kissé" átalakítottak, és egyik csoportnak védenie kell, a másiknak meg támadni. Ehhez kapcsolódva kell elkészíteni a prezentációkat.
Csajok egyébként voltak :) -
Pontius #11 "A második témájuk a Könnyűzene kultúraformáló hatásait vizsgálja, itt a kormány PANKKK programjának egy erősen sarkított átiratát vehetik a kezükbe egy törvénytervezet formájában."
Na erre meg inkább nem mondok semmit. Agymosás a táborban? Ez kell a fiatalságnak, hogya jut ez az ország. ÚÚÚÚr isten -
#10 Nem volt túl sok csaj! -
abonyitomz #9 loptam volna el a gépeket onnan :)
más miatt nem is mentem volna -
Pontius #8 "A táborok költségvetése Varga Zsigmond táborvezető elmondása alapján körülbelül 100 millió forintos nagyságrenddel terheli az államkasszát"
De yó világban élünk, magyarországnak pont erre van szüksége, ilyen szarságokra szórni 100 milliókat. BRÁVÓ
"Az első az AIDS és a drogok, mely éppen az ő korosztályuk számára kiemelt téma"
fantasztikus, mindig imádtam az ilyen előadásokat Az a sok baromság amit bemagyaráznak, meg hogy milyen rossz lessz nekünk blabla...
Na eddig jutottam tovább már nem is olvasom mert szétvet az idek ettől a sok baromságtól -
Pontius #7 KOCZKATÁBOR
Na ilyen helyre nem mennék soha, szánalmas... -
Luminas #6 Én voltam tavaly egy ilyen táborban, itt le is írnám a véleményemet: :)
Szabadidőnk nem volt sok, és sajnos ha együtt mentünk haverokkal, akkor szándékosan külön csoportokba osztottak be minket, így az idő amíg velük voltam csa kaz éjszaka volt (egy faházban aludtunk), de kötelező takarodó volt (amit ellenőriztek is), úgyhogy sokat nem tudtunk együtt szórakozni.
A témafeldolgozás jó ötletnek tűnt, de valahogy az lett az egészből, hogy a 15 fő körüli csoportból 3-4 volt az, aki aktívan dolgozott, a többiek meg CS-ztek, vagy chateltek, stb. stb.
A számítógépre panasz tényleg nem lehet, a net is gyors volt, soha nem volt olyan hogy nem jutott valakinek gép ha épp arra volt szüksége.
A szakmai programok viszont szerintem nagyon gyengék voltak, mind szervezés terén, mint pedig megvalósításban. Sokszor azt sem tudtuk, hogy 1 órával előrehoztak valamit, és még át is helyezték a tábor másik részére.
Összeséggébe aki aki azért megy, hogy folyamatosan CS-zen, az elégedett lesz, aki kicsit igényesebb játékok terén is, és nem csak ugyanazt akarja nyomatni, az inkább menjen el GS táborba, vagy valami hasonlóba. A szakmai rész miatt felesleges menni, hiába ilyen olcsó a tábor, jobban jársz ha veszel egy vagy kettő könyvet, és abból tanulod meg.
Üdv: Luminas -
#5 Nah, oktatni nem akarnak... De PowerPoint meg stb. Bőven elegem van már az ehhez hasonló programokból a suli miatt, a szt. tanár meg egy sz@rzsák. Az EQ-t meg a neten rendezik. Hova jutunk így? Nameg amikről itt beszélnek (AIDS, stb), már a csapból is ez folyik, aki csinálja, azt nem fogja vissza, akit meg érdekli, az utánanéz úgyis. Najó, ettől még lehet jó, ezt csak az tudja aki elmegy, de én szeretem a saját gépemet magam meleltt tudni, nos, mondjuk úgy, hálózati játékok esetén. nade nem nyavajgok többet, akinek tetszik, egészségére, mást is akartam mondani, csak elfelejtettem . -
#4 Sátoraljaújhelyben nem túl sok a 120 gépre az a 4+6 Mbit. Egy net tábort ennél egy kicsit nagyobb sebességre számítamék. -
M2 #3 Én mindig nagyon élveztem a táborokat, ezért mindig örülök amikor látom hogy így-úgy ma is működnek.
Egyszer volt szerencsém Guru táborba is elmenni, hát a legfurább volt mind közül. Hét nap alatt egyszer sem láttuk szobatársainkat a strandon, ellenben meg kellett szoknunk fura zajok közt aludni: akkoriban jött a C&C (folytonos géppuskaropogás és gránátok, olykor egy-egy atomrobbanás hangja és villanása töltötte be a faházat) és a Quake (a szögeket lövő puska hangjára ma is simán bealszok). -
ZsirosKenyer #2 gagyi -
nenad #1 mondjuk en azt tartom "neccesnek" amikor vki letolt valamit, rairja egy cdre es azt adja ajandekba..
az azert huzos.