Melyik játék hogy tetszik? Pontozd 1-10-ig
-
The Getaway:Black Monday
Grafika:7.5(szép nagy a város,de a házak kicsit rondák,meg nem tűnt elég élesnek és kidolgozotnak a város,karakter ábrázolás viszont nagyon jó,a kocsikkal együtt)
Irányíthatóság:10 (automata célzással bárkit leszedsz,kocsik kezelhetősége könnyű,bár van egy kis Driveres beütése a játéknak kocsik terén)
Hang/zene:10 (Nagyon jók az átvezető videok és a játék közbeni hangok/hangeffektek nagyon jól ki lettek dolgozva illenek a játékhoz,valami bámultos hogy milyen éles és finom/érthető szinkronhangok vannak a játékban,a kocsik hangja is nagyon jó,bár nincsenek rádiók de a küldetések közben amik zenék szólnak nagyon jól ellettek találva londonhoz pörgösek,nem megunhatóak utoljára ilyen minőséget a Driver2-be láttam még Ps1-en,bámulatos)
Szavatosság:8 (Aki nem egy Gta klónra kiváncsi hanem egy maffia,driver keverékére de még is egyedi stílusban az megtalálta a neki illő stílust)
Hangulat: 9 ötletes
Összeségében egy 10/8 pontozású játékról beszélhetünk amiben sajnos vannak,bugok a grafika kicsit ütött kopott.Más negatívumot nem találtam a játékban előszőr amikor kiprobáltam kb.5 perce kötött le a játék,majd tettem még egy neki futást és 3órára a gép előtt ragadtam.Azóta folyamatosan nyomom a küldetéseket,az effektek egyébként nagyon szépek a játékban.A lövöldözös részek néhol túl egyszerűek és az emberek A.I is hagy némi kiváni valót maga után.Az autos részek viszont nehezek és ez jó nekem Driver2 szerűnek tűntek(azért nem driver szintűek nehezségre)hanem ötletességre,hangulatra driveresek.Élvezetes autós küldetések(a kocsikat nagyon könnyű irányítani).A reflections tanulhatna a Getaway készítőitől.A játékot a hibájival együtt lehet szeretni.Aki egy pörgös,akció dús,Driveres,Maffias játékra vágyik annak kötelező beszereznie a Getaway:Black Mondayt Ps2-re.Tehát mégegyszer 8 pont GOD.