257
Melyik játék hogy tetszik? Pontozd 1-10-ig
  • dinomano
    marmint ugy értem a jót; h. elég húzós...eh... :-P
  • dinomano
    hat igen; hallottam eleg jo ára van...
  • Fido4life
    Jah, csak akkor lehetne jóval olcsóbb..
  • dinomano
    szerintem amugy is kiegeszitönek tekinthetö a Liberty C. stories; amugy meg tenyleg szivesseg, h. kiadtak PS2-re is a game-et, elvegre csak 1 spin-off volt PSP-re... ugy is kell tekinteni rá...
  • Fido4life
    A San Andreas unalmas..
  • roberto0915
    GTA Liberty City Stories--PS2
    Unalom:(9/10)
    Újdonságok hiánya:(10/10) ...sőt!!!
    Összértelés: Ezt meg minek adták ki, ha egy régi pályára csak néhány
    új feladatot adtak egy mozgásaiban igen korlátozott (úszás?!) főhősnek.
    (San Andreas volt a csúcs, ez a GTA 3-nak lehetett volna a kiegészítője...)
  • Code92
    GTA Liberty City Stories -- PS2
    Grafika:(7/10)
    irányítás:(5/10)túl psp-s aligvan szerepe az r2 és l2 gomboknak
    szavatosság:(8/10)
    nehézség:(9/10)nah ezt jóleltalálták már nemcasak a saját gengszterkedős stílúsában ver oda hanem egy jó akciójátékként is megállja a helyét
    hangulat:(10/10)hát ez egyértelmű gta hozza a feelinget!
    pro:egyész liberty city a gta3-ból megismert helyekkkel és egy jó storival neomeg plusz néhány járgáénnyal nagyon kevés töltésssel.
    kontra:hát talán csak a graffot tudnám felhozni meg a san andreashoz képest sok hiányossága van.
    összegzés:aki most kezdene el gta-val/kkal jáccani annak azt javaslom h. ninkáb vegye meg a san andreast mert töbmindent tartogat és nagyobb a bejárható hely de aki nagy kedvelője a gta sorozatnak annak csak ajánlani tudom ezt a részt is jó szórakozást.
    értékelés: 87%

copiright by code92
  • kenyer007
    Ez így van :) Jöhetne már a második rész...
  • Max 36
    Shattered Union[Xbox]
    grafika:közepes
    irányíthatóság:jó
    zene/hang:közepes
    szavatosság:jó
    hangulat:jó
    összességében:7.2
    +:az rts konzolokon ritka,mint az a bizonyos madár,multiplayer,stratégáknak ajánlott
    -:a térképet forgatva néha mi sem tudjuk hol is áll a fejünk,grafikailag a játékstílushoz illően funkcionális[azaz nem egy nagy durr],néha piszkosul csal a gép
  • Prince of Máté
    GTA Liberty City Stories (PSP)
    Grafika:9(ott ez nagyon jónak számít)
    Hang:10(no comment)
    Irányítás:9
    Hangulat:10
    Játszhatóság:9(rengeteg küldetés)
    Összpont:9,5
  • dinomano
    faszájos értékelések lettek; mehetne hivatalos értékelésnek is majdnem... :-)
  • adam first
    Grand Theft Auto:Vice city(Ps2)
    Grafika:8 (4 éves játékról beszélünk de a rajzfilm,szellemképes,szép színes grafikájával megérdemli a 8 pontot(a város nagyon jól el lett találva ha csak az épületekre,kocsikra,színekre gondolunk)
    Irányíthatósag:10 (a játék egyik fő erőssége az autoból kiszállva kb.15 percen belül úgy el sajátitja az ember a karakter irányítását hogy többet az életbe nem is vágyik más mászkálós játékra,kocsik irányíthatósága barom jól el lett találva teljesen más érzés hogy ha egy banda autóba szállok be vagy egy Bugatti Eb 50-es be,bámulatos hogy ilyen profin eltalálták a fejlesztők a kocsik kezelhetőségét)Megjegyzés:a Driv3r-ba is azt igérték hogy más élmény lesz vezetni egy sport autot vagy egy kamiont,aztán kiprobálva a játékot minden auto ugyanúgy szólal meg és tök mindegy mit vezetsz minden úgyanolyan sebességű.Ellenben a gtaban nem ígérgettek és szinte majdnem mindent eltaláltak a játékban.
    Hang/zene:10 (A játék legerősebb pontja kétség kivűl a rádiók valamint a szinkron színészek akik hangjukat adták a játékhoz.A maga kategoriájában a gta:vice city hangok terén verhetetlen,még a gta:san andreas sem tudta letaszitani hangokban efelől semmi kétség)Tökéletesek a hangok Ray liotta,Dennis Hopper,Willam Fitcher,Gary Busy és még sorolhatnám.A rádiók pedig egyszerűen fenomenálisak 80-as évek hangulatát TÖKÉLETESEN teljesítették,aki kiprobálja a játékot,az egy percen belül Miamban érezheti magát a 80-as években,a játék legerősebb pontja a rádiók).
    Szavatosság:10 (itt az én példám már 3 éve nem tudom megunni,pedig az óta elég sok ugyanilyen stílusu játék megfordult a kezemben,aki egy igazi játékra vágyik tele hangulattal annak tökéletes választás a Vice city)
    Összeségében majdnem egy tökéletes játékot ismerhet meg az aki beszerezi a VC-t,a Rocktar North legjobb alkotása és a legjobb,legötletesebb,leghangulatosabb Gta.Sajnos vannak negítvumai is pl:a bugok,kicsit gyenge grafika(bár hozzá kell tenni 2002-ben ez nem volt semmi)és talán néhány effekt ami még hiányozhat,néhány újabb lehetőség(pl:ejtőernyő).A játék legfájobb és legnagyobb hibája hogy nem tudunk úszni pedig itt nagyobb szükségünk lenne rá mint a San andreasban.Mindegy majd a vice city storiesben már ez is meglesz oldva.De ne akarjunk mohok lenne egy 2002-es játékról beszélünk.Aki szerette/szereti a 80-as éveket vagy csak most ismerkedik meg a Gta a sorozattal az a VC-vel kezdje.Higyjetek nekem nem fogtok csalódni.Ja igen és a küldetések, mivel nem olyan nagy a város a küldetések nagyon jól ellettek találva találkozhatunk,10 emeletes házrobbantástól kezdve,pénznyomtatásig,bankrablásig,drogbizniszelésig szinte minden fajta küldetéssel.Tehát mégegyszer 9.7 pont Incredible.
  • adam first
    The Getaway:Black Monday
    Grafika:7.5(szép nagy a város,de a házak kicsit rondák,meg nem tűnt elég élesnek és kidolgozotnak a város,karakter ábrázolás viszont nagyon jó,a kocsikkal együtt)
    Irányíthatóság:10 (automata célzással bárkit leszedsz,kocsik kezelhetősége könnyű,bár van egy kis Driveres beütése a játéknak kocsik terén)
    Hang/zene:10 (Nagyon jók az átvezető videok és a játék közbeni hangok/hangeffektek nagyon jól ki lettek dolgozva illenek a játékhoz,valami bámultos hogy milyen éles és finom/érthető szinkronhangok vannak a játékban,a kocsik hangja is nagyon jó,bár nincsenek rádiók de a küldetések közben amik zenék szólnak nagyon jól ellettek találva londonhoz pörgösek,nem megunhatóak utoljára ilyen minőséget a Driver2-be láttam még Ps1-en,bámulatos)
    Szavatosság:8 (Aki nem egy Gta klónra kiváncsi hanem egy maffia,driver keverékére de még is egyedi stílusban az megtalálta a neki illő stílust)
    Hangulat: 9 ötletes
    Összeségében egy 10/8 pontozású játékról beszélhetünk amiben sajnos vannak,bugok a grafika kicsit ütött kopott.Más negatívumot nem találtam a játékban előszőr amikor kiprobáltam kb.5 perce kötött le a játék,majd tettem még egy neki futást és 3órára a gép előtt ragadtam.Azóta folyamatosan nyomom a küldetéseket,az effektek egyébként nagyon szépek a játékban.A lövöldözös részek néhol túl egyszerűek és az emberek A.I is hagy némi kiváni valót maga után.Az autos részek viszont nehezek és ez jó nekem Driver2 szerűnek tűntek(azért nem driver szintűek nehezségre)hanem ötletességre,hangulatra driveresek.Élvezetes autós küldetések(a kocsikat nagyon könnyű irányítani).A reflections tanulhatna a Getaway készítőitől.A játékot a hibájival együtt lehet szeretni.Aki egy pörgös,akció dús,Driveres,Maffias játékra vágyik annak kötelező beszereznie a Getaway:Black Mondayt Ps2-re.Tehát mégegyszer 8 pont GOD.
  • dinomano
    Ez most nem konzol/pc topic, hanem az ami cimnek van irva... Game értékelés; amugy meg -en is ugyanez igaz... :-P
  • JaSoN HuNTeR #203
    Persze ezt PCn tapasztaltam
  • JaSoN HuNTeR #202
    Half-Life2
    Grafika(9.5)
    Kezelhetőség(9.0)
    Hang/zene(10)ez nagyon ütös.
    Szavatosság(9.5)
    Hangulat:(10)
    Összeségben:Egy nagyon jó játék,nagyon sok újitással elödjénél.Izgalmas story és még sorolhatnám holnap estig...:))
  • Max 36
    Flatout2[Xb]
    grafika:jó[8.5]
    kezelhetőség:jó[8.5]
    hang/zene:jó[8]
    szavatosság:jó[8]
    hangulat:kiváló:[9]
    összessgében:jó[8.4]
    +:csinosított grafika,teljesen leamortizálható autó/környezet,hosszú karrier mód,sok pálya,élvezetes aljátékok
    -:semmi különös,bár a multiplayer-módnál hiányoltam a sys-link opciót,azért a Burnout-sorozat még mindig a király ebben a kategóriában
  • Max 36
    És ugyan tudjuk,hogy az Xboxra már nem sok húzó név fog megjelenni,de azért ezt még sem kellett volna erőltetni:
    Warpath[Xbox]
    grafika:6
    játszhatóság:7
    zene/hang:7
    szavatosság:6
    hangulat:5
    összességében:6,bár szívem szerint 5.5 p
  • Max 36
    Kissé régebbi darabot értékelek,de mivel most játék terén uborka szezon van Xboxra,éppen ezzel játszom,tehát:
    Second sight[xbox]
    grafika:7.5
    játszhtóság:8
    zene/hang:8
    szavatosság:8
    hangulat:9
    összegzés:8
    +:remek sztori,hangulat,a fegyveres harc és a pszi-tulajdonságok változatossá teszik a játékot
    -: [ma már]kopottas grafika, semmiből újratermelődő ellenfelek
  • abonyitomz
    [PS2] God of War 100% !! Egyszerűen tökéletes grafika és játékélmény.
  • Chewby
    Destroy all humans-PS2-9
    GTA:SA-PS2-9
    Resident evil:outbreak file #2-ps2-8
  • abonyitomz
    [PS2]DrIVer: 92%
    [PS2]GTA Liberty City Stories: 85%
  • Max 36
    Jópofa kis game,a játékmenet is az elődöt idézi.
  • dinomano
    én is letöltöttem; eleg nevetseges; 200 mega-s mérete miatt is + a régi AMIGA-s idök emlekere...a graf. tiszta flash; rem. a jatekmenet jo...Nincs (még) ps2-öm; de nem hagyhattam fenn a neten (az enyészetnek)ezt az aranyos game-et...
    Más... FF8 masodik CD-jének elejen vagyok; hat eddig nem fogott meg ugy mint a 7 vagy a 9; ugyhogy Final Fantasy VIII-nak 8-9 pont eddig a 10-ből... (kevesebbet azééé' nem kap, mert a név kötelez+még lehet h beindul a sztori... :-P)
  • Max 36
    Végülis egy lemezt megér,ha nosztalgiázni akarsz,vagy az elődjét lemásoló"szinte" primitívirányítási rendszer miatti kihívásra vágysz.De a ma játékosa szerintem egy idő után belefog unni.
  • torrente
    Daxter - psp - 10 ponty
  • Victor1103
    Szóval még letöltésre se érdemes??
  • Max 36
    Sensible Soccer 2006[multi]
    grafika:közepes
    játszhatóság:közepes
    hang/zene:elmegy
    szavatosság:jó
    hangulat:kiváló
    összegzés:6.5 pont
    Tény és való,a Codemasters kemény fába vágta a szekercéjét,mivel a C64-es,és ha jól emlékszem Amiga korszak egyik,ha nem a legjobb focijátékát keltette életre tetszhalott állapotából,pontosabban a játék hangulatát,feelingjét akarta re-inkarnálni.Hogy ez sikerült-e?Háát,jó kérdés. Agrafika kb.a flash játékok szintjén mozog,sőt,hogy pontos legyek,az is,igaz,mint tudjuk a graf. nem minden.A játszhatósággal már vltak gondjaim,mert ez a kaotikus"itt a pettyes,hol a pettyes"játékmenet a mai srácoknak már nem fog bejönni,sajna,ők már PES-en,FIFA-seriesen nőttek fel.Nincs leheletfinom célzás,cselek,taktikahegyek,stb.A hang/zene szekció siralmas,elhiszem az elődöt akarták másolni,de ennyire azért túlzás.Viszont rengeteg bajnokság,kupasorozat van benne,és pontosan a megszokást igénylő irányítás miatt sokan kereseni fogják benne a kihívást.Végszóként:nosztalgiának nem rossz játék,a hangulatot valamelyíest visszahozza a régi szép időkből,de szigorúan csak rajongóknak ajánlott!!
  • abonyitomz
    Call of Duty 2 Big Red One : 97%
    Spartan Total Warrior: 92%
  • Max 36
    Forest Gump-effekt?
  • kuci06
    Van egy jó tulajdonsága
    -Star mode(amikor csak egy embert irányítunk, és akár még a pályáról is ki lehet futni)
  • Max 36
    nah,hogy ne csak a jókat említsem:
    Football Generation[PS2]
    grafika:1
    játszhatóság:1.5
    zene/hang:1
    szavatosság:1.5
    hangulat:1
    +:ha tud valaki ilyet,írja már meg
    :- a grafika,az irányíthatóság,a hangok,hogy egyáltalán piacra került
  • Max 36
    Trapt[PS2]
    grafika:8.5
    játszhatóság:8.5
    zene/hang:9
    szavatosság:8.5
    hangulat:8
    +:egyedi játékstílus,szép grafika,csapdák tömkelegét állíthatjuk/alkothatjuk meg,mindkét oldalról végigjátszható,érdekes sztori
    -: az egyedisége miatt nem mindenkinek fog tetszeni,néha egyhangúvá tud válni
  • God of War
    ez a legjobb a sorozatból.
  • Subtitle
    PoPTSoT 1000pont
  • Victor1103
    Király!Mind 3 rész über fasza.Mult héten töltöttem le a jak x-et de sajnos nem volt hosszú távú kapcsolat ugyanis a dvd-nek hamar kampeca volt:( szétkarcolta a ps2 a gépről meg már letöröltem.
  • loga
    Es mi a velemenyetek a Jak sorozatrol nekem tetszik Baratomnak is igen bejott kis aranyos ugyessegi jatek
  • dinomano
    A szöke vékony gyerekre gondoltam FFXII-böl (of course még csak videokat lattam a gémböl); picit Nick Carter feje van... :-) nem tudom hogy híjjjááák...
  • dinomano
    A szöke vékony gyerekre gondoltam FFXII-böl (of course még csak videokat lattam a gémböl); picit Nick Carter feje van... :-)
  • joe1980
    Total overdose
    irányitás:nekem tökéletes
    autóvezetés:jó
    játék:szórakoztató
    hangulata van.
    100p