Killer 7 avagy a skizofrének játéka :)
  • ConSmith
    Többen mondták? Hát akkor az bizony már nem spoiler. Kicsit szétszort vagy ecsém, mit szívsz? :-) Bár killer 7 mellé nem baj, ha elpattan egy két trombita, főleg a "Freakin' Fun House" nevezetű helyszínt lehet úgy igazán élvezni.

Egyébként az irányítást (hogy így visszaolvastam) szerintem csak a PS2 tulajok szídhatják. Most valahogy ahogy kezembe fogtam azt a "nagyon kúl beszt of ól" módon felépített és megtervezett Dual Shockot, hááát... én is nehezen tudom elképzelni, hogy ezzel írtsam a mennyei vigyorokat :-) Nem PS2-re volt tervezve a játék, na. Az analog is tök más... még az elhelyezkedése is. De lehet hogy csak én nem tudom elképzelni, hogy kényelmes lenne Dual Shockon mondjuk újratölteni a tárat hirtelenjében :P

Viszont nekem személy szerint - mint GC tulaj - nincs bajom az irányítással, sőt, szerintem az ilyen GTA:SA (amiugyekurvajojatek) féle agyonhájpolt anyagok irányítási metódusát felül is múlja a Killer 7 féle rendszer. Kényelmes, egyszerű. Nincs kapkodás, nincs szenvedés... ha ez nem "jó", akkor semmi sem az, szerintem.