100
Killer 7 avagy a skizofrének játéka :)
  • aabyssx
    Talán mer' a gémkjúb kínálatához képest ez nem is annyira sz*r? >:)

Ha már kötekedsz... ;)
  • Kaplan
    Hehe :P
  • ConSmith
    Érdekes, GameCube verzió 78%-ot kapott UGYANEZEN a helyen. Vajon miért... ? :-)
  • Sulthal
    Az lehet, hogy nem kapsz annyi hintet, de a fejtörő ugyanaz marad. Tehát legfeljebb próbálgatod a tárgyakat aztán egyszer sikerül. Egyébként a fejtörők engem kielégítettek, mert kb olyan a szinvonaluk, mint a silent hill-ekben és az nekem bőven elég.
    A képregény párhuzam pedig nagyon helyes, a sztorija pont olyan, mint egy két keményebb képregénynek és pont ez az oka, hogy nekem nagyon tetszett.
  • torrente
    Itt sem értékelték túl jóra. 65% nem túl sok.
  • ConSmith
    A játékmenet lehet unalmas (amit én nem 100%-ban ismerek el), mert nem az a produkció lényege. Azt még a játék történetének kialagyóját sem érdekelte. "Lesz ami lesz, ki nem sz..." alapon, ugye.

A sztori, tényleg csak az számít. Mint egy komolyabb képregénynél (ne ilyen szemik interprint körletekben tessék gondolkozni :-), vagy könyvnél, bár mivel itt a vizuális dolgokra is nagy hangsúlyt fektettek, ezért inkább maradjunk a "képregénynél".

A fejtörőknek meg annyit, hogy...

SPOILER:

Azt javaslom: az újonnan megnyílt killer8 módban ugorj neki újra annak a bizonyos hyperkönnyű "gyertyás" fejtörőnek az első pályán. Nehezebb lesz, hidd el... :-) (alap nehézségi fokozaton valami hihetetlen mennyiségű hintet kapsz, nem is éri meg azon elsőre végigvinni az anyagot :P)

Amúgy örülök, hogy legalább nem csak nekem tetszett a játék története :-)
  • Sulthal
    Nos végigjátszottam, mert a grafikája nagyon tetszik, meg rengeteg időm van mostanában, és így utólag azt mondom a sztori miatt érdemes végigtolni. kb 10 óra alatt végig lehet játszani. Ennyit megér a vége.
    Az irányításba is bele lehet jönni. De azt továbbra is tartom, hogy a játékmenet nagyon unalmas. És az is igaz, hogy a fejtörők nevetségesen könnyűek.
  • fanatifo
    mert egyszerüen idegesít au irányítása idegesítenek benne ahngok!jobbat vártam
    sokkalk
  • Sephi
    "Pedig sok embernnek nagyon tetszik"

Oszinten en meg egyel sem talakoztam. Neked bejott?
  • Kaplan
    Ajjajj :)
    Pedig sok embernnek nagyon tetszik csak nem találnak ide.
    Mások meg itt fikázzák folyamatosan.
    Fanafito, miért nem tetszik???...
  • fanatifo
    Nemtudom bővebben kifejezni tregnapóta van meg 20percet játszottam szerintem egy nagy kalap szar idegesítő az egész!Többet előnem veszem!!
  • Kaplan
    UP!
    Kérem pls mindenki fejtse ki bővebb gondolatait a gémmel kapcs.ban
    +/-
  • Kaplan
    Lesz egy banner de csak ideiglenes mert elutazok aztán meglesz minden ... :)
  • Kaplan
    Nyugi, már láttam sokat! :)
    Sőőt élőben is játszottam vele :)
    Nekem tetszik :)
  • Sephi
    www.gametrailers.com

Keress ingame muvit.
  • Kaplan
    nincs mire letölteni :P
    egyik gép se chippelt :P
  • Sephi
    Szerintem ne ved meg. Oszinten. Tolsd le , nezd meg teccik e es ha igen akkor vedd meg.
  • Kaplan
    csak.
    Várom a többiek véleményet is.
    Én holnap veszem meg a gamet, majd írok egy kis bemutató ..
  • Sephi
    Miert is?
  • Kaplan
    UP! :)
  • Kaplan
    amúgy játszottam vele ps2-n :)
    "Én láttam a ps2 verziót s eléggé akad sajna meg rohadt sok a töltés is. :(" Read this! :)
  • Kaplan
    Többen mondták, hogy nagy a vége ,de semmi konkrétumot!
    ("kill him", "let him alive" féle választás sokkot hagyott bennem :-)
    Ezt viszont nem kellett volna... :)
    Nem piázok , meg nem is drogozok mielőtt rámfogod....
  • ConSmith
    Többen mondták? Hát akkor az bizony már nem spoiler. Kicsit szétszort vagy ecsém, mit szívsz? :-) Bár killer 7 mellé nem baj, ha elpattan egy két trombita, főleg a "Freakin' Fun House" nevezetű helyszínt lehet úgy igazán élvezni.

Egyébként az irányítást (hogy így visszaolvastam) szerintem csak a PS2 tulajok szídhatják. Most valahogy ahogy kezembe fogtam azt a "nagyon kúl beszt of ól" módon felépített és megtervezett Dual Shockot, hááát... én is nehezen tudom elképzelni, hogy ezzel írtsam a mennyei vigyorokat :-) Nem PS2-re volt tervezve a játék, na. Az analog is tök más... még az elhelyezkedése is. De lehet hogy csak én nem tudom elképzelni, hogy kényelmes lenne Dual Shockon mondjuk újratölteni a tárat hirtelenjében :P

Viszont nekem személy szerint - mint GC tulaj - nincs bajom az irányítással, sőt, szerintem az ilyen GTA:SA (amiugyekurvajojatek) féle agyonhájpolt anyagok irányítási metódusát felül is múlja a Killer 7 féle rendszer. Kényelmes, egyszerű. Nincs kapkodás, nincs szenvedés... ha ez nem "jó", akkor semmi sem az, szerintem.
  • Kaplan
    Drágám? :P
    Ehh... semmi akkor semmi :P
    Nagy a finálé ezt sokan mondják.
    Bár van egy két ötletem , na gyorsan megveszem :P
  • ConSmith
    Ebben mi volt szpojler drágám? Az netán, hogy "nagy benne a finálé"? :D
  • Kaplan
    vazz!!!
    SPOILER!!! ÍRD ODA!! EZT NEM HISZEM EL!! KÖSZÖNÖM A CSODÁLATOS JÁTÉK VÉGE FELVONÁST :(
  • ConSmith
    Velem együtt heten, szerintem... :-)

Egyébként jó játék, megvan! Iszonyatosan nagy a finálé benne... ("kill him", "let him alive" féle választás sokkot hagyott bennem :-)
  • Kaplan
    S hányan vagytok ? :P
  • IlluminatoR
    Skrizofrén?!
    Nekem való. -.-
  • UNREG
    Az ilyen felülpontozásban lehet egy nagy adag sznobizmus is, ami a játék innovatív jellegének szól... csak kár, hogy az innováció nem mindig arányos az élvezhetőséggel.
  • Szasa001
    Este megnéztem. Be kell látnom igazatok van. Sokat vártam tőle, próbáltam megadni neki az esélyt, de nem jött be. Még átlagosnak is bátortalanul nevezném. Nemrég fejeztem be a God of Wart, és most a KillZone-t nyomom, mert csak most jutott időm rá. Gondolhatjátok, hogy a Killer7 nem tetszett, főleg ilyen játékokhoz képest. Bár nehéz összehasonlítani, mert más stílus.

Deep jól mondta: Kár érte...
  • Sephi
    Pedig az elso feloraban erdekes... szerintem a masodik palyatol kezd mar mindekinek az agyara menni...
  • Luiprima
    Én is kb fél órát birtam ki vele azután kuka.
  • Sephi
    Megis erdekes hogy tobb helyen 8-on felul kapott pontozast. TEhat legtobb embernek teccik a jatek. De kerdo hogy a legtobb ember hany palyat es mennyi idot toltott vele mert az elejen en is odavoltam.
  • deep
    Mit mondjak, én is nagy hévvel tölt..., vettem meg a játékot hogy húú végre egy egyedi játék. Kipróbálva az első szavak, amik kijöttek a torkomon: mi ez a szar?

Szóval nekem nagyon nem jött be:( Kár érte.
  • Kaplan
    Nem beteg rosszúl fejeztem ki magam. Hanem EGYEDI igen ez nagyon jó szó rá.!
    Olyan tarantinos.
    Bár a Kutyaszorítóban (tarantino) is fenomenális volt szerintem.
    CSOCSO te már kipróbáltad a Killer 7-t?
  • CSOCSO
    kil bill beteg film??? nah mindegy.. ichi the killer.. nah az beteg film:))
  • Kaplan
    Látod hal mondom :)
  • Sephi
    Valoban idegesito hogy mindig ujraelednek a holtak. Mondjuk nekem GC-en van meg es semmi sem szokott tolteni... ugyertem annyit nem hogy eszrevegyem.
  • Kaplan
    "és tíz lépésenként tölt a játék."
    Ezt csak a ps2 verziónál gond, mert a gc sima töltés nagyon gyors.