csomi#46
Babajaga jo lenne ha leszallnal a magaslorol. Folyamatosan arcolsz es fitymalsz masokat kozben oriasi baromsagokat allitasz. En probalok partatlanul allni a dologhoz es azt kell mondjam vannak azert zavaro korulmenyek. Persze dilettans vagyok a temaban es a ketsegeim siman fakadhatnak abbol. Igazabol en meg nem lattam olyan felvetelt ami ketseget kizaroan meggyozne arrol, hogy tenyleg tortent-e Holdraszallas. Azzal sem nagyon vagyok tisztaban, hogy a Holdrol valo felszallas hogy tortent. Igaz, hogy a holdi gravitacio sokkal kisebb, de erzeseim szerint egy felszallasi muvelet meglehetosen bonyolult dolog es nem csak annyibol all, hogy begyujtjuk a hajtomuvet es uzsgyi. Arra kivancsi lennek, hogy tortent. ES ami a legfurcsabb, hogy azota (nem tudom pontosan mikor volt az utolso Holdraszallas de gondolom mar vagy 30 eve) miert nem volt ujabb kiserlet amit mar rendesen archivaltak is. Mondom, lehet, hogy a tudatlansagom miatt vannak ezek a ketejek es siman van ra magyarazat, de azert ez kicsit olyan mint Annus Adrian es Fazekas Robert esete, barhogy is bizonygatjak igazukat igazabol a mai napig sok ember nem fogadta el az artatlansagukat.