• Unreal1942
  #46
  Magyarországon mindenki tud autót vezetni és mindenki nagyon ért a focihoz! (ez alól én sem vagyok kivétel)
  Még az is aki csak fikázza a honi labdarúgást. Nem érdemes vitázni azon, hogy xar a mai Magyar labdarúgás. Mert ez sajnos valóban így van.
  Reméljuk ,hogy lesz jobb is. Sajnos mi innen nem sokat tehetünk érte csak szurkolhatunk ahogy azt sokan meg is tesszük. Én szeretném megérni, hogy újra a top 10 ben jegyezzenek minket és bárki ellen esélyesként álljunk ki! Viszont azt nagyon nem tudom tolerálni aki most fikázik meg elpártól....aztán majd ha tényleg fellendül akkor előjön belőle a nagy drukker. Drukkolni,szurkolni most kell. Nem akkor amikor VB gyöztesek vagyunk :)( hozzáteszem, hogy én is ordibálok, hogy a k.anyád stb...ha már rajtad a címeres mez akkor dögölj meg a pályán ) mert szerintem ez nagyon hiányzik manapság. Az igazi szivvel lélekkel való küzdés akarás.
  Beszélhetünk itt arról, hogy akkor miért kersenek olyan sok pénz stb. Ez relatív és nem hiszem, hogy az Ország ma egyéb gondjai megoldódnának vagy akár csak enyhülnének is attól, hogy egy fillért se kapnának. Az elkotyavetyélt milliárdokat máshol kell keresni. Merre azt nem tudom. Nincs rálátásom a dologra.

  Mitől lehet jobb? Biztos vannak erre hivatott szakemberek akik ezt nagyon jól tudják és mégse tesznek igazán semmit az ügy érdekében. Csak meg kéne nézni, hogy mitől sikeres számos más magyar sportág! Valószínűleg több munka van benne. Nincs ebben olyan nagy titok szerintem. Keményen kell edzeni Futbalistákat nevelni és nem divatbekemeket akik élvezik a viszonylag "laza" életet és a kényelmes életet.
  Fel kéne karolni olyan gyerekeket akiknek nincs lehetőségük ( megfelelő családi háttér hiányában ) ,hogy rendszeresen focizzanak. Számtalan kis tehetség rohangál a még megmaradt pályákon. Egyszerű emberekből tudnak "sztárokat" faragni lásd Megasztár! Abban biztos nagyobb üzlet van...
  Ha valaki valakik tényleg foglalkoznának ilyesmivel akkor állítom, hogy az alapokról kezdve 10 év múlva már lehete itt világszintű foci. Onnantól kezdve lenne kire felnézni az utánpótlásnak (lennének Magyar sztár labdarugók) Nem csak Gera Zoli Akiről külön kéne beszélni. Mindenesetre amit és legföképpen ahonnan elért az dicséretes dolog! A Mai viszonyok közt ez csoda és sokkal többet biztos nem is lehetne.

  Közel sem mondatm el mindent amit akartam az elején, de egyenlőre elég :)