• Macccy
    Ahha ... Naggyon nemgagyi! Én csak medium nehézséget állítottam be, de így is elég jó a kihívási szint. A kereskedőhajók variálják néha a sebességüket, hogy nehezebb célpontot nyújtsanak a torpedónak. Támadás esetén "S" alakban kezdenek haladni. Ha konkrét a fenyegetés (fényes nappal egy marhanagy felfegyverzett amerikai tengó úszik fel 700 méterrel odébb) leállítják a motorokat és amint közeledni kezd a fehér zászló reményében a naív kapitány (én ráfutottam :) fedélzeti ágyútűz kíséretében ügyesen kimásznak a mentőcsónakba! (apróság, de ezen megborultam) A rombolók szisztematikusan haladnak, nem bontják a formációt amíg nem látnak valamit, éjjel a látótávolság csökken, ilyenkor ha felfedeznek valamit pásztázni kezdenek miközben morse-jeleket adnak egy fényszóróval a többieknek. Használják az aktív szonárt, (a pendítésre össze is fostam magam) körbevédik a gyenge konvojt és riasztják a közeli hajók, vagy szigetek légierejét is. Apropó légierő, velük vigyázni kell, mert amilyen aprók, olyan gyorsan és észrevétlenül a nyakadon vannak és a vészmerülés sem elég gyors, így ha nincs szerencséd akkor két ilyen gép szétcseszheti a fél hajót.

Semmi hibát nem találtam még mindíg, az alkonyatkor 10 másodpercenként egyet villanó óceán felszín pedig valami grafikai bug amit tuti driverrel még állíthatnak.

Embereek! Tiszta depi vagyok hogy ebben a fórumban nincs élet. Nem erre számítottam. Aki még nem próbálta az emu verziót az tegye meg a kedvemért és ha jó, élvezze és írjon róla, mert nekem most az SH4 mellett az SG a másik állandó célom a gép fellövése után és szar egy üres fórumban magamnak írogatni (tisztelet persze a hozzám hasonló kivételnek)

Ja és képeket kérek mert ez a game gyönyörű ... úúú meg is nézem a Vadászat a Vörös Októberre -t megint