• Macccy
    Na lányok, tudom nemsok sósvizet zavar az én hozzászólásom, de azért megosztom veletek: (kopp-kopp a hajópadlón) eddig még semmi hibát nem tapasztaltam a játékkal kapcsolatban sőt üdvözöltem a terhelhetőbb grafikus motort - álomszép látvány egy alsó közpes, KARBANTARTOTT rendszeren is - az élőbb világot és a harmadik részhez képest szerintem nemkevésbé értelmes AI-t. Sőt egyenlőre, bár még az elején vagyok, az embereim sem lapultak össze, már ha ez egyáltalán nem csak egy urban legenda, vagy valami telepített cserebogár amit az "egészséges" humorú cracker csapat nem tudott lekezelni. Aki eddig nem tette, próbálja az emu verziót, akinek pedig azzal is kartonná válik a legénysége ... Nemtudom. Elsőre a gépigénytől tartottam, de környezeti hatások kivételével minden maxon van 1280-on és csak Pearl-ben lassult be az erős diesel-motor. Memória az biztos kell legalább 1 giga de így tűrhető már.

Imádtam a 3. részt, de ebben végre megvalósították azokat a dolgokat amiket abban hiányoltam. Na el is indítom és stressz tesztelem reggelig. Szerintem megéri. Majd jelentek ha valahol beázást tapasztalok. Na tengerre ...

(AMD2500+ 1GBRAM nV6600GT)